פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אז כך התקנתי מגבר 4 ערוצים חיברתי הכל הכל עובד אבל יש משהו מוזר שאני לא יודע כיצד להסביר את זה הבעייה היא שאני לא יכול כמו פעם לפני המגבר לבחור אלו רמקולים ינגנו פעם אם הייתי רוצה שרק הקידמיים יעבדו הייתי עושה FAD F06 או שרק האחורים FAD R06 עכשיו לאחר חיבור המערכת למגבר כל הרמקולים עובדים ביחד ב FAD 00 ומטה אבל כשאני מגיע ל FAD F06 אך אחד מהרמקולים לא עובדים מה הבעייה כיצד אני עושה שזה יעבוד כמו פעם כדי לגרום נגיד לרמקולים הקידמיים לנגן יותר מאשר האחוריים המערכת מורכבת מ רדיו דיסק של JVC LH -300 יציאה אחד למגבר וארבעה רמקולים קומפוננט מקדימה ורמקולים מאחורה בדלתות
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם , השאלה בעצם בכותרת http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7605&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 הסט הזה של רוקפורד לעומת סט של דוטק במידה והם באותו המחיר. והאם יש סט אחר שהייתם בוחרים במחיר של עד 1200 שקל ? תודה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל חובבי הSPL, וכאבי האוזניים. אם כמה שאני אישית לא אוהב את העניין הנ"ל, אבל תודו שהכרזה של התחרות עושה חשק. הנה מצורף לו הקישור, למי שממש מתעניין יש את רשימת הקטגוריות והטוענים לכתר ביחד עם תוצאותיהם המטורפות: http://www.termpro.com/dbdrag/events/finals05/posterh2.html האירוע הנ"ל הוא אליפות העולם.ומגיעים מתחרים משלל מדינות העולם,יפה לראות ארגון ברמה כזאת, אבל לא לשכוח מדובר בליגה שלמה. אני יודע שהייתי מגיע רק בשביל תחרות הביקיני.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה .. חבר שלי משתמש בפורום די הרבה זמן ומסביר לי פה ושם .. אז בואו נתחיל בזה שאני רוצה להתחיל בקנייה של סאב ומגבר לסאב .. והקנייה שלי תעשה מחו"ל .. יש לי הד יוניט של של KDG -805 ורמקולים פשוטים מקדימה ומאחורה .. (בלי פירמות ידועות ) הבאס באוטו שלי לא מספק בכלל והמחשבה שלי הייתה שאם אני הולך לקנות מוצרים מחול אז עדיף ללכת על סאב ומגבר לסאב בהנחה שהם הרכיבים היקרים והאפשרות לקנותם מחול מוזילה אותם .. - כמובן מעוניין לקנות חברות מוכרות ואיכותיות .. וכאן אתם נכנסים לתמונה .. אני מעוניין לקנות סאב ומגבר מונו וחשבתי על החברה אינפיניטי .. הנה לינק לדוגמא: 1. http://cgi.ebay.com/INFINITY-KAPPA-PERFECT-12-1-SUBWOOFER-1600-WATT-NEW_W0QQitemZ5806481083QQcat…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 704 צפיות
MOREL DOTECH. VW BORA. תודה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
מידות של תיבה ל L7 1 2
מאת ozaboza- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי היום L7 ואיפה אני יכול למצוא או שיש למישהו מידות לתת לי לבנות לדבר החמוד הזה תיבה פתוחה SPL עם יש תמונה וסירטוט של המידות עוד יותר טוב תודה!!!
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פזו 106, ונכנס 5 ורבע אינץ. אין לי מגבר ולא מעוניין באחד,ומספיק לי זה שב HU של פיוניר חדיש שלי 50X4. מאחורה יש לי פיוניר 360W 4WAY. מקדימה היו לי 6.5 אינץ אך אם לא מתאימים. היום קניתי את אלו: lighting audio 5.25, 2 way, 120WATT רכשתי ב 300 שקל, אצל אביזרי רכב. משום מה לא מצאתי את הדגם שרניתי, אלא רק גדלים אחרים. הדגם המדוייק שלי הוא- BOLT B15252. ההתלבטות הייתה בין הפיוניר שמקביל לו, שעולה 220 שקלים (כחול). אני עדיין יכול להחזיר אותם, מה דעתכם...? אלה הרמקולים שרכשתי: http://www.7453217467431.com/products/productDetails.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=1723021&FOLDER%3C%3Efolder_id=3684309&affID=33797&bmUID=1128252194718&t…
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 29 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
...שנת בריאות ואושר, שנת שפע והצלחה ושנשמע ברכב רק מוזיקה טובה במערכות סטריאו איכותיות. צוות אוטופרט
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה גודל הרמקולים האחורים והקדמיים? ואיפה אתם ממליצים לשים את הטויטרים?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
אלו כללי הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "צריך עזרה חברה", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא יתקבלו בהבנה.
הודעה אחרונה מאת שברולט מליבו, -
- 4 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם יש לי כרגע מגבר פלטיניום אודיו 1000 ואט - מגבר 4 ערוצים - עוצמה: 1000 וואט - 250X4 וואט לכל ערוץ - 4X50 וואט RMS, - 2X120 וואט RMS ואני רוצה לחבר אליו רמקול של קולנוע ביתי שהוא 800 ואט בהתנגדות של 8 אוהם\ ואני חשבתי לגשר בין שני ערוצים לרמקול השאלה שלי היא עם לא יגרם איזשהו נזק לרמקול ואם יש מגבר טיפה יותר חזק בשביל הרמקול הזה עד 750 ש"ח
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום מה גודל הרמקולים הקדמיים באופל אסטרה 96'? אני חושב שהן 5.25' ומצאתי רמקולים בגודל 5' , האם זה יתאים ,או שיהיה צורך בחורים חדשים? ומה אתם אומרים על הרמקולים האלה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1713088 תמורה ביחס למחיר
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתכנן להרכיב את הסט 3 חלקים שלי בפוקוס דגם 2006 מקדימה ויש לי התלבטויות רבות, התכנון המקורי היה לקנות קיק פאנלים מוכנים מחברה שמייצרת ספציפית עבור דגמי מכוניות שונים כדי לשים בהם את המידרנג' 4 אינץ ואת הטוויטר אבל התכנון הזה כנראה התבטל מ-2 סיבות: 1. לאחר הסתכלות בפוקוס 2006 ו-2005 ראיתי שהפלסטיקים שונים לגמרי וזה לא הולך לשבת טוב 2. הQLOGIC באים עם מקום לוופר 6 אינץ וטוויטר 2 אינץ ואני לא רוצה לבזבז כל כך הרבה מקום על דרייברים של 4" ו 1". עכשיו התסביך הרציני ביותר שלי הוא האם כדאי לי ללכת ולהשקיע אצל מתקין מקצועי על התקנה של אלפי שקלים לקיק פאנלים חדשים מפיבר ולהשתמש ב HU שיש לי (JVC KD-SH707) או לנסות להכניס את המידרנג' גם כן בדלתות ע"י בנייה ולקנות…
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת מהם היתרונות והחסרונות של הפעלת סט 3 חלקים בשלושת הדרכים הבאות: 1. אקטיבי לחלוטין כלומר כל זוג רמקולים (טוויטרים / מידרנג' / מידבאס) מקבל ערוץ dedicated בשבילו 2. אקטיבי/פאסיבי, דוגמא: מגבר 4 ערוצים, 2 ערוצים הולכים למידבאס ו-2 ערוצים נוספים נכנסים מחוברים לפילטר פאסיבי שמחובר למידרנג' ולטוויטר 3. פאסיבי לחלוטין - מגבר 2 יציאות מחובר לפילטר 3WAY שמחובר לשלושת הדרייברים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקיי אז כמו שרשום בכותר , מה דעתכם על שידרוג הלאנזר מקס [2סלילים] לקומפVR הזהב [הדגם המוצלח לפני החדש המגעיל] . המונו שמרים לי תלאנזר הוא פאנטום מוצהר 675 ב2 אוהם . ניראה לכם שאם אני יביא את הקיקר אז הוא עם התיבה 67 ליטר שלי פתוחה ל30 הרץ יתן יותר SPL ממה שהלאנזר שלי נותן ? הצעות הערות יתקבלו בחום.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם מחפש קומפוננט לsq וחשוב לי טוויטר רך ועדין. התקציב רשום בכותרת. מגבר 65WRMS לערוץ (של jbl) יתאים לי לדוטק? חוץ מדוטק יש הצעות אחרות? תודה אנשים
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
המלצה למערכת
מאת omer213- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, התקציב הוא בערך 4500 ש"ח אני מחפש כרגע קומפוננט קידמי, סאב והגברה חשבתי בכיוון של: kicker compvr12 jbl bp300.1 חוץ מזה אין לי ממש רעיונות בכל מקרה אני אשמח לשמוע הצעות לגבי כל חלק והמלצות למקומות באזור המרכז...
הודעה אחרונה מאת omer213, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום קיבלתי תמגבר מדודתי שחזרה מחו"ל.. המגבר נראה לי מאוד קטן יחסית להספק שלו ולמונובלוקים אחרים שראיתי בהספקים דומים למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת עליו אם הוא באמת חזק או שהנתונים שלו שיקריים...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
alpine 9833
מאת NIRMINES- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את הרדיו דיסק הזה מישהו יכול לרשום לי חוות דעת עליו
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
המלצה לרדיו דיסק 1 2
מאת Shazzz- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התקציב הוא כמה שיותר זול. מה אני מחפש ? פיוניר, MP3, תצוגות דולפינים, כל אחד מהדגמים הנ"ל. איזה דגם מהם הכי זול ? אם אפשר גם קישור ? גם יד שנייה מתאים לי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
אוקיי היה סבבה לגמרי נחמד מאד אנשים כרגיל מוכרים ועוד פרצופים חדשים. היה נחמד לשמוע עוד SPL לפנים מקווה שאהבתם את הSPL שבוקע מה205 שלי. כרגיל האיש והאגדה סימון אין עלייך אתה בחור זהב עם ידיים טובות . המערכת שלך נכרגיל נותנת SPL מטורף ועם השידרוגים שעשית [רק לי הותר לראות אותם על אמת] פשוט מעלפים ורק מוכיחים ששילוב של ידיים טובות עם ידע נירחב מביאים תוצאות בשטח.אגב תודה על הדיסק. קיצר היה כייף לראות פרצופים ולדבר עם כולם.[רזי ,קובי איפה הייתם?] מי שאיכזב אותי זה מר תמיר אסרף שדפק ברז [סיבות לא לתרד] מקווה שנהנתם אתם מוזמנים לרשום פה רשמים וחוויות לטוב ולרע.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני בחרתי את הרכיבים הבאים לרכב לפי התקציב המוגבל שלי.. אני ישמח לשמוע חוות דעת על הרכיבים ואת דעתכם בכלל.. מגבר:boss c350 רדיו דיסק:jvc kdg800 קומפוננט קדמי:magnat5.25 bp2130 רמקול אחורי:לייטנינג אודיו בולט 6.5
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אחרי שהשבוע פרצו לי פעמיים לרכב, בפעם השנייה גנבו לי את הרדיו דיסק החלטתי להתקין אזעקה לרכב אני מחפש משהו זול (אפילו יד שנייה, משומש) להתקין על רכב ישן מאוד אני מתכוון להתקין את האזעקה לבד. אשמח לקבל הצעות ב - ה"פ תודה, דיויד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה יש לי מערכת והיא מורכבת במכונית עכשיו יש לי בעיה המגבר לא מוציא קול רק הסאב והרמקולים הקדמיים והאחוריים עובדים מישהו יכול לומר לי למה ?? ושאלה שנייה עכשיו יש לי סאב מסוג punch (הבחנתי לאחרונה שאין סאב מהחברה הזאת ברשת..)והוא 2000 וואט עכשיו אני רוצה לדעת אם סוג הסאב טוב ... בתודה, אמיר
- 7 תגובות
- 980 צפיות
שלום. אני צריך עזרה בכיוון הרדיו דיסק פיוניר 5750 המערכת שלי היא - קומפוננט - מורל דוטק MK2 רמקולים 6X9 - JBL מגבר JBL 75.4 של הדיוטי פרי יש לי את רדיו דיסק כבר כמה חודשים ולמרות כל המערכת שהרכבתי עדיין השמיעה בטרבלס חדה יותר מדיי ושירים עם זמר כמו לדוגמא - מירי מסיקה או עידן רייכל נשמעים חדים יותר מדיי וצורמים במיוחד שהם אומרים את האותיות - ש ו - ס שהם בכלל מחרישי אוזניים. להבדיל מטרנסים או האוס ששומעים מצויין. ניסיתי לעשות כל כיוון אפשרי גם עם החיתוכים וגם הורדת טרבלס ל 0 וכל מה שאפשר ועדיין זה מחריש ומעצבן כל פעם מחדש. אחד מהבעיות שאם מורידים את הטרבלס ל 0 אז הבאסים משתלטים על הזמר ובקושי שומעים אותו. ואם מ…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 2 תגובות
- 704 צפיות
מדובר בדגם 9600, הרכבתי אותו אצל חבר שלי באוטו יש לו מזדה 323 לאנטיס שנת 2003, הכל עובד סבבה רק כשמכבים את המכשיר ומדליקים אותו צריך לכוון הכל שוב מחדש כל הכיוונים מתאפסים. חיפשתי באוטו את החוט של הmemory אבל לא מצאתי.. יש למישהו מושג מזה יכול להיות ? ? תודה רבה מראש .
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי התלבטות בין שתיי המכשירים האחד אלפיין והשני פיוניר אני יודע שאין מה להשוות בניהם בכלל האלפיין הוא רמה אחרת של פנל. אבל האם אני ירגיש בהבדלים של הפנלים (כי ת'אמת אני התאהבתי בפיוניר הוא פנל ממש יפה)? אבל מצד שני חשובה לי גם האיכות שתיהיה באוטו, מה אתם ממליצים איזה פנל כדאי לי יותר לקנות? תודה וערב טוב, שאולי.
- 0 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכם יש לי שאלה אתמול ידיד שלי הציע לקנות ממנו מגבר הוא נתן לי שם חברה ואני גם ראיתי את המגבר אבל משום מה לא מוצא מילה אחד עליו באינטרנט! העם זה חיקוי? על המגבר רשום שם החברה X5 ומספר הדגם V9800 ההספק רשום 1400watt יש בתוכו שתיי מאווררים ואולטרה כחולה וגם קרוס אובר! המגבר עצמו בן חודשיים והוא קנה אותו ב-1300 ש"ח במקום המחיר המקורי 2500 ש"ח יש עוד למישהו פרטים עליו?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1000 זה התקציב לא יכול לחרוג תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד, ואני יודע שקיימות תוכנות שבעזרת מחשב ומיקרופון אני יכול לכוון נכון את המערכת ואת הצליל ברכב! אם משהו יודע מה שמם של התוכנות אני ממש מבקש לעזור לי!! יש לי עוד שאילה, האם זה הגיוני לחבר מחשב נייד לחשמל של הרכב? איך עושים את הזה?
הודעה אחרונה מאת Arcanide,