Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב נייד, ואני יודע שקיימות תוכנות שבעזרת מחשב ומיקרופון אני יכול לכוון נכון את המערכת ואת הצליל ברכב! אם משהו יודע מה שמם של התוכנות אני ממש מבקש לעזור לי!!

יש לי עוד שאילה, האם זה הגיוני לחבר מחשב נייד לחשמל של הרכב? איך עושים את הזה?

פורסם

יש דיסק של כיוונונים

יש שם סט של מוסיקה(כ 10 טראקים) של כל מיני דברים, באס/טרבל וכד'..

ואיתו יכולים לכוון די מדוייק.

פורסם

יש תוכנה שנקראת True RTA שמאפשרת להפוך את המחשב על ידי חיבור מיקרופון (עדיף כמובן שיהיה איכותי ) למכשיר RTA. חלק מהמחשבים הניידים ניתן להפעיל ממצת הרכב אפילו ללא שימוש במתאם מתח אלה בכבל המצורף

(IBM ThinkPad החדשים לדוגמא). לגבי המחשב הנייד שלך יש לבדוק זאת יתכן ויהיה צורך במתאם כלשהו.

T h e C a t

פורסם

אהמממ....

להוריד כאילו בלי לשלם?

ניסית את אימיול?

סגרו את ליון ועכשיו כולם חסרי יכולת?

תריץ חיפוש - את השם כבר יש לך - וזה כל מה שצריך.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

ed2k://|file|Trueaudio.Truerta.v3.1.Level.4-Paradox.rar|2038596|03A0C0C2F0DF08BB6DA14055C6B3B4E9|/

קח אחי עובד כמו שצריך...

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

חברה תענו לי בבקשה! כי זה ממש דחוף לי! הורדתי את הגירסה שאמרתם לי הבעיה היא שזה רק ביט 1

ואני צריך ליפחות 16 (level 3)

פורסם

אתה יכול לחבר את המחשב הנייד לאוטו שלך עשיתי את זה כבר יש ממיר מתח מ12V ל220V שמתחבר למצית של הרכב ואז המחשב עובד בלי בעיה

פורסם

אני לא מבין מה הויכוח והדיון המטופש הזה...

מערכת מכוונים עם האוזן ולא עם RTA.

אתם רוצים למדוד DB, לבריאות אבל כיוון עושים עם האוזניים.

מה שהאוזן שלך אוהבת זה לא בהכרך מה שכיוון ע"י RTA ייתן.

under construction..

פורסם

והכי הכי חשוב , מה שיש בדיסק של כיוונים שווה בדיוק לכיוון בסיסי לראות שאתה בעיקר לא מאבד תדרים.

סתם שאלה , למה אתה חושב שאתה באמת צריך למדוד דברים ולפי זה לכוון?

בלי להעלות נושאים מהאוב , רוב האנשים ממש לא יאהבו סאונד מדויק באמת , כי זה לאו דווקא איך שכיף לשמוע או מה שנעים לאוזן ( שזה רוורב וקורוס, והרבה יותר סאב מבמקור לרוב ).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אנשים אני רואה שהתרחקנו מהנושא, קודם כל אני מדבר כבר מנסיון כי כיוונו לי את המערכת בעזרת התוכנה הזאת, וזה ממש ממש עזר, הבעיה היא האוזן של בן אדם לא מסוגלת לכוון על ידי שמיעה את הצליל ברכב שהוא היה פחות או יותר אידיאלי!

בגלל זה אני רוצה להשיג את התוכנה!

ודרך הגבר לגבי ממיר מתח? איכן אני יכול לקנות אותו?

פורסם

בשביל מה ממיר מתח?!

מחשב נישא, אני מאמאין שיש לו בטריה של מינימום שעתיים אם לא יותר.

ואל תצפה ליותר מידי מהתוכנה הזאת והמיקרופון המעפן שכנראה תחבר למחשב.

קח את הדיסק של הכיוונים ותחליט מה שאתה אוהב, אתה בעצמך אמרת שהאוזן לו מרגישה בהבדלים, אז מה זה משנה אם זה יהיה מדוייק יותר והאוזן לא תשים לב?

תקשיב למוסיקה, תחליט האם אתה רוצה יותר עומק, יותר באס וכו...

כל אחד וטעמו שלו.

Maserati.

• תוכן חדש...