Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9833

NIRMINES
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקיי אז ככה יש לי את המכשיר הנ"ל המכשיר הזה מעולה והוא רמה אחת מתחת 9835 ההבדל היחיד בינהם הוא בתצוגות מכשיר עם הרבה אפשרויות חיתוכים יש לו טיים קורקשיין או איך שלא אומרים את זה למרכוז הבמה

איכות צליל מעולה

אני מרוצה עד לשמיים ממנו

וד"א הוא יותר טוב מה9853 וגם יותר יקר וקשה להשיג אותו

פורסם

גם במכשיר 9831 יש טיים קורקשיין לדעתי לא יעזרו לך ממש הפונקציות שתקבל ממכשיר מתקדם יותר מה9831 ואם מישהו חושב שה9855 יותר "איכותי" מה9831 יש לו טעות. לדעתי רק מי שממש רוצה את הפונקציות הנוספות שיש במכשירים מתקדמים יותר שלדעתי ממש לא קריטיים יהיה שווה להשקיע עוד אלף שקלים.

פורסם

ב9855 וב9835 יש דבר אחד שאין לא ב53 ולא ב33 ולא ב31

תצוגה נורמאלית

פשוט אין מצב - ה53\33 נראה עם תצוגה כלכך זולה ומגעילה שזה פשוט ביזיון פיוניר משנות ה90 ב50 שקל נראה יותר טוב !

לא מעניין אותי סרטונים וכאלו...אבל במקרה הנ"ל זה כבר פוגע ביכולת שימוש נוחה וזה כבר חבל מאוד !

בקשר לזה שאמר שה33 טוב יותר מה53 ההבדל היחיד בינהם הוא פראווט של 2 וולט במקום 4 ב33 וזה חרטה אחת גמורה, מערכת שאין לה רעשים ב2 וולט לא יעזור לה 4 ומערכת שיש לה רעשים ב2 אז 4 זה ממש לא הפתרון !

• תוכן חדש...