Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך עזרה בכיוון הרדיו דיסק פיוניר 5750

המערכת שלי היא - קומפוננט - מורל דוטק MK2

רמקולים 6X9 - JBL

מגבר JBL 75.4 של הדיוטי פרי

יש לי את רדיו דיסק כבר כמה חודשים ולמרות כל המערכת שהרכבתי עדיין השמיעה

בטרבלס חדה יותר מדיי ושירים עם זמר כמו לדוגמא - מירי מסיקה או עידן רייכל נשמעים

חדים יותר מדיי וצורמים במיוחד שהם אומרים את האותיות - ש ו - ס שהם בכלל מחרישי אוזניים. להבדיל מטרנסים או האוס ששומעים מצויין.

ניסיתי לעשות כל כיוון אפשרי גם עם החיתוכים וגם הורדת טרבלס ל 0 וכל מה שאפשר ועדיין זה מחריש ומעצבן כל פעם מחדש. אחד מהבעיות שאם מורידים את הטרבלס ל 0 אז הבאסים משתלטים על הזמר ובקושי שומעים אותו. ואם מורידים גם את הבאסים אז בכלל שומעים גרוע.

אני רציתי לשאול אם יש פה מישהו שגם נתקל בבעיה הזאת עם הרדיו דיסק הזה ויכול לעזור לי ?

או שאולי כדאי להחליף אותו לרדיו דיסק קנווד או JVC בסביבות ה 1200 שח שאולי הם יותר איכותיים, לא צורמים ומתאימים יותר למערכת הזאת ?

פורסם

אם אתה כבר מביא רדיו דיסק ב1200 שקל

תביא פיוניר סידרה 7 עדיפות רצינית ל760\770 או 7700 בהתאמה....

אתה יכול להגיע בשבת למפגש אודיו וננסה לעזור לך עם הכיוונים כמה שאפשר...

פורסם

עתיד, נראה לי שהבחור זקוק לכיוונים,

בין ה5750 ל7700 או 770 או 670 או 750 או 740 , אין הבדל למעט התצוגות.

גם למכשיר הזה (5750) יש את כל הפיצ'רים כמו סידרה 7 או סידרה 6.

יש לשים לב רק למכשירים כמו 6750 שמגיעים רק עם 2 rca , ואז מקבלים

front+sub או front+rear .

סידרה 8 וגם 9 הן בעלי מבנה אחר מבחינת הפיצ'רים (אותו בסיס, רק קצת יותר).

ZZR

פורסם

אתם לא עזרתם לי בכלל עם התגובות . אני צריך עזרה דחוף האם אפשר עוד לשנות משהוא ברדיו דיסק או שכדאי להחליף ל- KENWOOD או JVC ואולי הם יותר איכותיים.

פורסם

שלא תחשוב על החלפה של פאנל לפאנל אחר כי זה לא יעזור.

ה5750 יש לו את כל האפשרויות כמו בסידרות הגבוהות של פיוניר 7 וכדומה...

תבדוק בקרוס אולי חיברו לך את הטויטר על +3 DB ולכן הוא צורם לך ...

מאיפה רכשת את הקומפוננט ממתקין מקצועי? בכמה כסף?

אולי עשו את הקומבינה של הטויטר מהדגם פולס לכן הוא נשמע לך לא טוב , אבל זה הכל השערה אני לא יכול לדעת כלום בוודאות ...

פורסם

בנוגע לדגם 5750

גם לי הייתה את אותה הבעיה- חשבתי שהסאונד הוא זוועתי-הצלילים צורמים ואין עומק לצליל, אבל לאחר מספר חודשים ( ואני לא צוחק..), הצלחתי למצוא את כיוון הסאונד האופטימלי, שהאמת- די הפתיע אותי.

לי יש ברכב: רמקולים קדמיים של פיוניר (ישנים מאוד) ואחוריים של קנווד 6925 (ללא מגבר).

אז ככה:

BMX: 2

EQ-EX: on

LOUDNESS: hi

SLA: -1

HPF: off

Bass(100 Hz ): +3/4

Trabe(10 kHz): -2

Low(160 Hz -> 2W): -4

Mid(200 Hz -> 2W): 0

High(8 kHz -> 2W): -2

לי לקח הרבה זמן להגיע למצב הזה בסט הרמקולים הנוכחי, אני מקווה שעזרתי!

בהצלחה

פורסם
בנוגע לדגם 5750

גם לי הייתה את אותה הבעיה- חשבתי שהסאונד הוא זוועתי-הצלילים צורמים ואין עומק לצליל, אבל לאחר מספר חודשים ( ואני לא צוחק..), הצלחתי למצוא את כיוון הסאונד האופטימלי, שהאמת- די הפתיע אותי.

לי יש ברכב: רמקולים קדמיים של פיוניר (ישנים מאוד) ואחוריים של קנווד 6925 (ללא מגבר).

אז ככה:

BMX: 2

EQ-EX: on

LOUDNESS: hif

SLA: -1

HPF: off

Bass(100 Hz ): +3/4

Trabe(10 kHz): -2

Low(160 Hz -> 2W): -4

Mid(200 Hz -> 2W): 0

High(8 kHz -> 2W): -2

לי לקח הרבה זמן להגיע למצב הזה בסט הרמקולים הנוכחי, אני מקווה שעזרתי!

בהצלחה

אם כבר להשתמש באקולייזר של הפיוניר לצורך ריסון טוויטרים אז למה לעז#$ל לשים אותו על LOUDNESS עם HI????

שתים אותו עם LOW או על OFF ואז לא תצתרך לחתוך את הHIGHב -2 ואת הTRABLE ב-2...

ובקיצור, לפותח התרד'.

אין לך למה להחליף מכשיר, סה"כ צריך לכוון לך את המערכת, לא סיפור מהאגדות, פשוט תגיע למפגש הקרוב ונעזור לך לכוון את ולרסן את הטוויטרים..

ואז שום דבר לא ישתלט על שום דבר.

under construction..

פורסם

אני גם מצאתי כיוון מעניין למערכות האלה.....אתה לא יכול להציע לו את הכיוון שך מהסיבההפשוטה שיש לו רכיבים אחרים ואוזן שונה משלך.

אם הצליל צורם לך אז תכוון באקולייזר 3K 2W,200 2W ותכבה את הלאוד זה אמור לעזור.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...