Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי תמגבר מדודתי שחזרה מחו"ל..

המגבר נראה לי מאוד קטן יחסית להספק שלו ולמונובלוקים אחרים שראיתי בהספקים דומים

למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת עליו אם הוא באמת חזק או שהנתונים שלו שיקריים...

פורסם

יש לי את המגבר הנ"ל.

הוא עומד בהצהרות שלו אחד לאחד.:)

בהבטחה,תתחדש רק תזהר איתו כי הוא באמת מגבר חזק.

450 4 אוהם

900 2 אוהם

1200 ב1 אוהם.

תתחדש , :)

under construction..

פורסם

תודה רבה...

ראיתי מונובלוקים של הרבה חברות עם הספק נמוך משלי אבל בגודל הם מכפילים אותו זה הגיוני?

ולא חברות פשוטות?

פורסם

אבל השאלה שלי היא למה המגבר עצמו קטנציק יחסית למגברים אחרים כשהזמנתי את המונובלוק הזה חשבתי שאני הולך לקבל מפלצת ומה שקיבלתי הוא מגבר לא יותר גדול מהקיקר 350.4 שלי...אז מה זה אומר שהגודל לא קובע?

דרך אגב שקלתי אותו היום בשביל מישהו פה בפורום והוא נראה לי די כבד כמעט 5 קילו

פורסם

אבי,

כנראה שהפעם, בניגוד למה שבחורות חושבות... הגודל לא קובע.

אגב, אם ראית פעם מגבר של AUDIOSON, היית רואה שהגודל באמת לא קובע.

בלי שום קשר, ההיפוניקס הוא לא ממש קטן,הוא פשוט בנוי בלי נאונים וחרטות.

under construction..

פורסם

אני פה שומע זילזול על הפאנטום? על מה לעזעזל אתם מדברים חברה הוא מגבר חזק מאד אני שמעתי אותו על 2 וי מקסים 10 במזדה של אלי [MIRAN 80] והוא פתח להם תתחת. גם ללאנזר מקס שלי הוא פותח תתחת את ה550RMS+בטוח יש לו [מוצהר 675 ב2 אוהם] . מונו מעולה שעושה את העבודה ונותן את מלוא התמורה ביחס למחירו.[כיום חדש 1300]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אף אחד לא מזלזל במגבר...טוב אולי קצת .

סה"כ מדובר על מגבר פשוט , תמורה נאה למחיר שלו(יחסית נמוך).

אבל בוא לא נסחף שהוא מגבר "חזק מאוד" הוא אפילו לא עומד בהצהרות שלו.

סה"כ מדובר על מונו קלאס A\B,עם פיזור חום בינוני.

שגם ככה רוב האנרגיה שלו מתבזבזת.

אולי שישקיעו בספקים ופחות בנאונים.

ובדיקה על זוג סאבים כמו V-MAX 10 אינטש שיחסית נצילים זה לא ממש מדד השוואתי.

אני מבטיח לך שתקח את 2 הסאבים הללו ותתקין אותם בגישור לכל סאב על הJBL 75.4 ותקבל עוצמה יותר חזקה.

המגבר הנ"ל טוב לסאבים בסדר גודל של 350-450 וואט RMS ולא מעבר לזה.

וכשאנחנו מדברים על מגברים כמו סופר קלאס D בהספק גבוה ובעבודה בתנגדויות שונות כמו ההיפוניקס 1205 , לפאנטום מונובלוק אין ממש מקום בדיון...

היפוניקס 1205--->זה מגבר חזק.

ועוד דבר קטן, הוא גם עומד בהצהרות שלו...

under construction..

פורסם

וכשאנחנו מדברים על מגברים כמו סופר קלאס D בהספק גבוה ובעבודה בתנגדויות שונות כמו ההיפוניקס 1205 , לפאנטום מונובלוק אין ממש מקום בדיון...

היפוניקס 1205--->זה מגבר חזק.

ועוד דבר קטן, הוא גם עומד בהצהרות שלו...

על כל זה אנחנו משלמים כסף ,אין מה לעשות הכל יחסי!

פורסם

ל-AVIL84 אם אתה לא מעוניין במגבר הזה אני מוכן לקנות אותו...חחחח

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

לא יכנס איתכם לויכוח ילדותי בכל אופן הפאנטום הוא מונו אשר מספק את הסחורה והוא חזק מאד ולא מתקשה לפתוח שום סאב. אצל הבחור עם המאזדה והפאנטום זה משהו אחר לא יודע מה הסיפור שלו הסאב שלו מוצהר 500 ואי אפשר פה להאשים את המונ בכישלון היות ואצלי המונו פותח תתחת לסאב אמנם חברה אחרת אך גם הוא מוצהר 500RMS גם הוא 2 סלילים ואצלי הוא מזיז את הלאנזר בצורה מעולה והלאנזר מניסיון לא זז בקלות אלה רק עם הגברה ראויה . אז תסתכלו על זה איך שבא לכם אני בכל אופן על המונו הזה שמתי ת800 שקלות ואין פה שום מקום למתחרים . זה שציידו אותו ב2 נאונים[זה גם לא נאונים כולה צינור מט עם 2 דיודות אולטרה ברייט מ2 הצדדים] זה רק פלוס.

מי ששאל שאלה על מה הרים בGTI את ה3 קיקרים אז מדובר במגבר ישן של אינפיניטי בעיקרון 2 ערוצים של 100 מגבר שאלוהים רק יודע את כוחו .מגבר מטורף עובד כרגע אצל סימון ב1.3 אוהם יחד עם כל ה3 קיקרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ל-AVIL84 אם אתה לא מעוניין במגבר הזה אני מוכן לקנות אותו...חחחח

אין מצב אתמול סיימתי תהתקנה שלו הוא מפעיל 2 סאבים 10 אינץ של קליף ומעיף להם תצורה....

(אני מפחד לשרוף אותם מרוב שהמגבר חזק) דרך אגב כמה הוא שווה בארץ?

• תוכן חדש...