Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להרכיב את הסט 3 חלקים שלי בפוקוס דגם 2006 מקדימה ויש לי התלבטויות רבות, התכנון המקורי היה לקנות קיק פאנלים מוכנים מחברה שמייצרת ספציפית עבור דגמי מכוניות שונים כדי לשים בהם את המידרנג' 4 אינץ ואת הטוויטר אבל התכנון הזה כנראה התבטל מ-2 סיבות:

1. לאחר הסתכלות בפוקוס 2006 ו-2005 ראיתי שהפלסטיקים שונים לגמרי וזה לא הולך לשבת טוב

2. הQLOGIC באים עם מקום לוופר 6 אינץ וטוויטר 2 אינץ ואני לא רוצה לבזבז כל כך הרבה מקום על דרייברים של 4" ו 1".

עכשיו התסביך הרציני ביותר שלי הוא האם כדאי לי ללכת ולהשקיע אצל מתקין מקצועי על התקנה של אלפי שקלים לקיק פאנלים חדשים מפיבר ולהשתמש ב HU שיש לי (JVC KD-SH707) או לנסות להכניס את המידרנג' גם כן בדלתות ע"י בנייה ולקנות איזשהו HU שנותן לי יכולת כוונון Time Alignment לכל ערוץ.

יש הבדל בין 2 הסט-אפים האלו מבחינת האיכות שאני יקבל בכל אחד? אני מעדיף לוותר על קיק פאנלים בגלל שנחמד לי המקום לרגל שם וגם רוצה להתעסק כמה שפחות עם התקנות פיבר בגלל העלות של זה עקב העובדה שהרכב בס"ה ילקח ממני עוד 3 שנים.

חג שמח ותודה מראש

פורסם

אני הייתי משקיע בהתקנה איכותית ונשאר עם ההד-יוניט הקיים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני הייתי משקיע בהתקנה איכותית ונשאר עם ההד-יוניט הקיים .
אגב ההד יוניט הקיים הוא זה שהגיע עם הרכב ואני מניח שאין לו אפילו יציאות RCA, את ה JVC אני צריך להרכיב במקומו, אני מניח שאתה מתכוון לJVC כן?
פורסם

אני רואה שבשירשור שקישרת רשמו ששמעון יקר בטירוף, לא הייתי אומר את זה, אני יודע שהמחירים שלו יחסית לעבודה סבירים מאוד...

תקפוץ עליו, תקבל הצעת מחיר אחרי זה תוכל להחלט עם עצמך אם זה משתלם או לא...

לשמעון אגב יש הרבה מאוד נסיון עם מורל...

Scooby WRX

פורסם
אני רואה שבשירשור שקישרת רשמו ששמעון יקר בטירוף, לא הייתי אומר את זה, אני יודע שהמחירים שלו יחסית לעבודה סבירים מאוד...

תקפוץ עליו, תקבל הצעת מחיר אחרי זה תוכל להחלט עם עצמך אם זה משתלם או לא...

לשמעון אגב יש הרבה מאוד נסיון עם מורל...

כן שמתי לב לפי ההתקנות שלו, ואני באמת מתכנן לקפוץ אליו נראה אולי יהיה לו איזה רעיון שההתקנה תהיה סבבה ולא תעלה יותר מדי, תכלס אני צריך רק התקנה לסט הקדמי, את כל שאר הדברים אני יכול להתקין לבד.
  • תוכן חדש...