פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
חברים, איזה טוויטרים אפשר לקנות עד 200 ש"ח? טוויטרים טובים.... תנו הצעות... תודה
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 11 תגובות
- 952 צפיות
JVC KDAR800 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33746 או ROCKFORD http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=12862 תודה לעוזרים אלון.
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש בנרות קומפוננט טוב שיעבוד עם מגבר ג'יי בי אל 75.4 עד 500 שקל . אם זה חשוב , הוא יופעל ע"י הרדיו דיסק המקורי שבא עם הטויוטה יאריס ועם 6*9 של ג'ייביאל מאחורה . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת crazystereo, -
- 1 תגובות
- 940 צפיות
שלום לכולם יש לי רכב KANGOO מהחברה שרגע יש לו 2 רמקולים של פיוניר 4\3 אני רוצה להרכיב מערכת ברכב הכוללת סאב מגבר ושני רמקולים של kenwood 220W שהרמקולים כבר יש לי אז למי שמכיר את הרכב האטימות שלו והמרווח הגדול שבו אני צריך המלצה איך להרכיב מערכת טובה בסביבות 2K נ.ב. יש לציין כי לרכב מורכב כרגע רדיו דיסק של JVC 4X45W שאין מה לעשות אני לא יכול להוריד בגלל הליסינג כל עזרה תתקבל בברכה ואני מעוניין בבניה ספציפית שמות חברות וואטים וכדו' תודה רבה לכולם על העזרה
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סאב ומגבר ותוך כדי חיפושים שמתי לב שיש סאבים עם נאון מיסביב לרמקול עצמו... אני לא מחפש לקנות אחד בילט אין... האם יש אפשרות לקנות נאון עגול נגיד בגודל 12" שמתאים לסאבים? ואיך להתקין את זה בלי לפגוע בסאב? האם מישהו עשה פה משהו דומה לזה ויכול לעזור בעצות?
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
הצעות לרמקולים..
מאת NuFc- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בעיה: יש לי מקום לרמקולים 6.5 מאחורה ול-5.25 מקדימה. מה יהיה הדבר הכי טוב לשים?קומפוננט אחורי ורמקולים קדמיים, או להפך או שאולי 2 זוגות קומפוננטים.. כל העניין יהיה מוגבר על ידי boss ba2900 וסאב לא נראה באופק. בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות כדי להוציא את המירב?
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סאבוופר 12*350RMS של HIFONICS רמקולים 9*6 90RMS של HIFONICS סט קומפוננט מוראל דוטק 5*6 140RMS מכשיר פיוניר 770 פרימייר מגבר רוקפורד מדגםP.4004 מונובלוק רוקפורד מדגםP.3001 אני לא כול כך מכיר תחברה HIFONICS המתקין שלי הזמין לי...מה דעתכם למי שמכיר ומבין? ומה דעתכם על המערכת בכלל?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
יש משהו שאפשר להשמיע שיכול לעזור לכוון את הסאב? אני משחק עם המיקום שלו ועם הקוטביות ולא מצליח להגיע למשהו מספק...
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
סאב מסוג kicker או סאב מסוג Punch ??
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
נאמר לי שהמכשיר שמותקן אצלי באוטו (DEH-7650MP - http://www.pioneerelectronics.com/p...3891888,00.html) יכול לתמוך בתצוגות שמורידים מהאינטרנט. חיפשת ברשת ובאתר של פיוניר ובשום מקום לא מצאתי איך אפשר לעשות את זה. אולי מישהו יודע ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר שהחלפנו מצבר אצלי באוטו התחנות ברדיו הפכו לאי זוגיות בלבד כנראה שהרדיו דיסק התאפס . חישפתי את ה MANUAL של הרדיו דיסק אבל ללא הצלחה . הרדיו דיסק הוא : JVC KD-S5050 ... תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
צ'נג'ר +mp3 ?
מאת gilad1- 1 תגובות
- 766 צפיות
שלום לכולם. יש לי מערכת של פיוניר מהסדרות הישנות (סדרה 3) ,שלא קוראת mp3 ורציתי לדעת אם קיים צ'נג'ר של פיוניר שקורא mp3 ? ואם יש איפה אפשר להשיג ובכמה? חוץ מזה לאן אני מחבר את הצ'נג'ר? יש לי רק יציאת rca 1 שהולכת למגבר,אבל יש גם יציאה שחורה כזאת כמו s וידיאו יש למישהו מושג למה היא קשורה ומה עושים איתה? תודה לכולם חג שמח ושנה מצויינת!
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדבר האחרון והמשלים שחסר לי במערכת, זה רדיו-דיסק (מכיוון שיש לי כרגע את המקורי של הרכב והוא לא נותן מעצמו משהו מיוחד....) אז הייתה תקופה שרדפתי אחרי המכשירים של אלפיין - וזה לא שיש בהם משהו רע, ודווקא הייתי מאוד מאוד קרוב לרכוש אחד - אבל ברגע האחרון החלטתי שלא. אחת הסיבות הן שכמו שהם ידועים באייכות שלהם, הם גם ידועים בעדינות שלהם - ויצא לי המון פעמים לראות מכשירים שלהם קצת "איטיים" בקריאת דיסקים שונים - בעיקר צרובים, וחוץ מזה, שאם כבר הייתי קונה אלפיין, האפשרות היחידה שלי היא רק מחו"ל (בגלל המחירים) אבל אני לא רוצה לוותר על אחריות. אז אני פונה לחנות הדיוטי-פרי(כי ההורים שלי יבקרו שם חודש הבא, וזו הזדמנות מעולה בשבילי) בשביל מכשיר שהוא קצת סוטה מהנורמה בוא נגיד. …
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך דעות לגבי הנושא הבא: אני קונה את ההד יוניט הבא: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=alpcda9847 וחשוב לי מאוד איכות סאונד טובה, עם באסים טובים בכמה שפחות כסף.. התקציב לרמקולים נע בין 700-800 ש"ח, וחשבתי לקנות 6*9 לאחורה, ו6.5 לקדימה ובכך לגמור עניין. אולם קראתי לאחרונה שעדיף לחבר קומפוננט מקדימה וסאב כדי לקבל צליל טוב יותר. בקיצור אני מבולבל-מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים, איך ב800 ש"ח אני יכול להוציא את המיטב מהרמקולים (בלי להוסיף שקל נוסף) באיכות שמע ובבאסים טובים (עדיף בלי מגברים ושטויות) ז"א מלבד 6*9 ו6.5 ?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
חבר שלי רוצה לקנות רדיו דיסק עם שתי יציאות למגבר (כדי שתהיה לו שליטה על הסאב) יש את הרדיו דיסק הזה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5753764&came=1000 שאני לא יודע אם יש לו יציאה אחת או שתיים, וגם אין אותו באתר של סוני...
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי זוג רמקולים של פיוניר 6X9 , 360W. עד עכשיו הם ישבו בטויוטה, ועבדו ללא מגבר עם מערכת פיוניר חדישה. עבדו מצויין. לאחרונה קניתי רכב, ופירקתי ושמתי אותם אצלי. יש לציין שיש לי ידע,פירקתי לבד והרכבתי לבד, והכל בזהירות רבה. חיברתי לרכב החדש (עם אותה מערכת פיוניר שהייתה)- אחד עובד עם השני יש בעיה- שומעים רק את 3 הטוויטרים ולא את המברנה העיקרית... זה לא קשור ליציאה, ניסיתי להחליף,ולא לרדיו- הרמקול בלבד... מה שמוזר זה שאם כבר לא ישמעו את הטוויטרים בגלל קרע או משהו בחוט המוביל אליהם, אך אותם שומעים טוב ואת ה"מרכזי" בעצם שנותן באסים לא שומעים... מישהו מכיר? מה עושים? (נקנו בחו"ל, עלו לי יקר וחבל לזרוק).
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
DEH P6700 Pioneer 1 2
מאת meidan- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הדגם הזה בהכי זול בארץ? עם אחריות כמובן והכל רצוי באיזור חיפה/חדרה אם יש מי מייבא את פיוניר ואיפה נמצאת החנות שלו?? זכור לי משהו "עוזי" לא זוכר
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר ?
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 832 צפיות
לאחר הביקור הלא כ"כ קצר במפגש היום , עלה לי החשק לחזק מעט את המע' באוטו באיזה קומפוננט נחמד ....... הרכב : מיצו סופר לנסר 1995 ...... מה שיש כבר ברכב : pioneer 1650 אני לא זוכר אם זה קאפה או רפאראנס infinity 6*9 אני אבדוק ברגע שיצא לי להיות באוטו ...... אז אני חושב להוסיף קומפוננט נחמד ובשלב מאוחר יותר מגבר ...... ( או הפוך לא יודע מה לעשות גם כאן ...) יש הצעות ו/או שינויים ?? בנוסף הייתי רוצה לדעת אם צריך לחזק קצת דברים במע' חשמל ( דברים שידועים כבעיתיים אני מתכוון ) תודה על העזרה !!! נ.ב למפגש הבא אני מגיע רק (!!!!) עם אטמי אוזניים ......
הודעה אחרונה מאת great37, -
הסאב ישרף?
מאת rotemsrr- 1 תגובות
- 611 צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב קניתי לפני כמה ימים סאב P3 של רוקפורד 500rms ושמתי אותו בתיבה לא מקורית אלה קטנה יותר עם פורט האם הוא עלול להשרף??? וחוץ מזה המגבר הזה יפתח אותו כמו שצריך ?? rockford power 500.2
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 1 תגובות
- 837 צפיות
לפי דעתי הייה מפגש בנזונה , הכרתי המון אנשים מהפורם. שמעתי הצעות לשיפורים של המערכת שלי. הייה מטורף! (במיוחד לראות את שני ה- L7)
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
מעונין לבצע ברכב בניה למערכת מפיבר רוצה המלצות אזור המרכז (גם חיצוני )
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
הרמקולים האלא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2671926 טובים? והאם הם שווים את המחיר שלהם? ולרקע כללי יש לי מגבר של סוני xm-sd46x וסאב של Inox 250w.
הודעה אחרונה מאת oz1, -
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
APLHASONIKArtechAudio GodsוAudiobahnAudiolineוBazookaוBlaupunktוBlitzBoschmannוBossCadenceוCalifornia BoomCantonוCerwin VegaוCliff Designs/CDTוCrunchDHDוEtonוExplosionוFocalHifonicsוInfinityInoxJBLJensenJLaudioJVCKenwoodKickerוLanzarוLightning AudioLogicMac AudioMagnatוMaxStarוMB QuartוMegavoxMETRIKMikוMorelNextNovaORIONPanasonicPeerlessPhase LinearוPhilipsPhoenixPioneerPlanet AudioPower PerformanceוPowerAcoustikוPPIPrecisionוPure AcousticsוPyleוPyramidRainbowRedsoundוRoad MasterוRockfordSabaוSagaוSonyוSoundStreamוSoundXtremeSuper SoundTNT AudioוVoyagerfunction OpenPage(URL,w,h,t,l){ window.open (URL,'openWindow','scrollbars=1,width='+w+',height='+h+', top='+t+', left…
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אולי מישהו יקום חוץ מחברת אוטופרט ויבנה לנו תחרות מערכות של מדידות SPL וSQ????
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ככה יש לי באוטו ר"ד רוקפורד ravdvd1 2 סאבים סרווין ווגה וי מקס 15 אינטש מונו בלוק פלאנט אודיו יש לי 2 זוגות של 6*9 אחד רוקפורד frc 3269 השני פיוניר 300 וואט הישנים מקדימה יש לי קומפוננט לייטנינג אודיו בולט מאחורה אני הולך לשים עוד קומפוננט לייטנינג אודיו וחסר לי מגבר 4 ערוצים לקומפוננטים אגב על ה6*9 עובד לנזר 434 1200 וואט עכשיו יש לי אופציות כאלו מגבר אינפיניטי 7541 במחיר של 1400 שקל ג'י בי אל gto75.4 במחיר של 1200 שקל לנזר 434 כמו שיש לי ב1000 שקל מה הכי עדיף לי לקנות??? קובי.
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה היום סוף סוף נקנו כול הפריטים של המערכת שלי לאחר חודשים של חיפושים והתעניינות נקנו הרכיבים הבאים רדיו דיסק פיוניר 7750 קומפוננט פוקל 165V2 רמקולים אחוריים סרווין ווגה SS-262 מגבר HIFONICS 6400 סאב קיקר קומפ ויאר הכסוף 12 אינץ קבל של סטינגר 1 פאראד RCA של סטינגר וכבל 4 GAUGE הקומפוננט יגיעו ביום ראשון בעזרת ה' אני יעדכן אותכם בתמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
משלוח מebay 1 2 3
מאת amit19-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ערב טוב. הסתכלתי קצת על המחירי אודיו בחו"ל (ebay) והבנתי ששודדים לנו תתחת. אני מחפש קומפוננט וחשבתי לקנות למורל פולס ב500 שקל ,אבל אחרי שראיתי איזה קומפוננטים אפשר לקנות בתקציב כזה לא בא לי לקנות תמורל כבר. http://cgi.ebay.com/Boston-Acoustics-FS60-6-5-6-1-2-2-way-car-Speakers-N_W0QQitemZ5811271559QQcategoryZ32819QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem הבאסה בכול הסיפור שהחנות פשוט לא מוכנה לשלוח תקומפוננט ,מה עושים? .
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
מבקשת חוות דעת על Lightning audio b1.69.3 האם כדי לחבר להם מגבר או שלא?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי מערכת של JVC דגם AR400 ומשום מה שכשאני רוצה לקלוט תחנה מסוימת כמו 99.0 הסריקת תדרים האוטומטית תציג לי תחנה שקרובה לה כמו 99.1 או 98.9 ואז אי אפשר לשמוע כמו שצריך... אותו דבר גם כשאני מעביר תחנות ידני אני אף פעם לא יכול לקלוט תדר של 100.0 תמיד אני מגיע למשהו כמו 100.7 או 99.9 אם יש למישהו פיתרון או הצעה לזה אני אשמח בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MeTaLhAmMeR,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 847 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- גולדן191
- ע.
- Fluffy
- PYA
- epiphone
- RBRB
- laviil
- Pavlik
- tepic
- yoav911gt2
- falou