Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה מתקינים טובים בחיפה...

השאלה היא מה התקציב שלך ואם אתה גם קונה מהם מוצרים...

לפי דעתי מתקין טוב יש באוטוס .... אבל המחירים יקרים יחסית...

מתקין טוב יש לטופ סאונד וגם המחירים של המוצרים שלהם סבבה...תכלס עם שניהם התנסתי ואהבתי יותר את ההתקנה של טופ סאונד

התנסיתי גם אצל ניסים בלילה אבל לשם בכלל אל תתקרב לא אוהב תמתקינים שלו (מדברים שפה זרה)

פורסם

פנה לדני זומרשטיין מהפורום,הוא נמצא פה בד"כ בערב, הוא הבעלים של מצת אור(4 מוסכים בניהם סדנה להתקנות סטריאו).

שדרות יפו בחיפה.

מספר 1 בארץ.

פורסם

מספר אחד גם במחיר ההתקנה ....

אני נכנסתי אליו עם בקשה להרכבת מערכת כוללת באוטו ויצא 5K

והוא רצה עוד 750 שקל על ההתקנה...

וזה עוד לאחר שהוא אמר לי שזה מחיר בשבילי והוא היה צריך לגבות כפול!!

אני לא יודע כמה הוא מקצועי אבל כשהייתי בטופ סאונד קיבלתי את אותה ההצעה רק פחות 750 שקל על ההתקנה ..

החלטה שלך עם אתה מוכן לוותר על 750 שקל..

לפי דעתי המתקין של טופ סאונד הוא נורא מקצועי ואני מרוצה מהעבודה שהוא עשה אצלי באוטו

פורסם

בן חמו גם נראה מקום מכובד ומקצועי

זה נמצא מיד אחרי תחנת אגד הישנה מצד שמאל

אבל לפי מה שהבנתי המחירים שמה די גבוהים

אם יש לך הגבלה של תקציב אז תעבור בכל המקומות שהמליצו לך ותיקח הצעת מחיר

ואז תראה מי הכי מתאים לך

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם
יש כמה מתקינים טובים בחיפה...

השאלה היא מה התקציב שלך ואם אתה גם קונה מהם מוצרים...

לפי דעתי מתקין טוב יש באוטוס .... אבל המחירים יקרים יחסית...

מתקין טוב יש לטופ סאונד וגם המחירים של המוצרים שלהם סבבה...תכלס עם שניהם התנסתי ואהבתי יותר את ההתקנה של טופ סאונד

התנסיתי גם אצל ניסים בלילה אבל לשם בכלל אל תתקרב לא אוהב תמתקינים שלו (מדברים שפה זרה)

אתה יודע אולי איפה כל אחד מהם ממוקם ?

פורסם

מצטרף להמלצות על החנות "טופ סאונד".

התקנתי שם את המערכת שלי ויצאתי מרוצה עד הגג אנשים מקצוענים ויחס חם.

*ישנם מספר חנויות בשם "טופ סאונד" בחיפה, אני מתכוון לחנות שממוקמת בדרך יפו שמנוהלת ע"י בחור נחמד בשם דודי.

.Honda- more then a dream

פורסם

ואני התכוונתי לטופ סאונד בימאים שמנוהלת ע"י ליאור

אני לא יודע איך קוראים לרחובות אבל אני יכול להסביר לך איך להגיע לכל אחת מהחנויות

• תוכן חדש...