Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח מebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מודע לכך שאם אתה שולח את המוצר אז אתה פטור ממכס רק מתחת ל 50$? וכמובן שהמחיר הזה כולל בתוכו גם משילוח... כך שרק המישלוח גורם שתחוייב במכס.

200$ - רק אם אתה מביא את זה איתך, במיזוודה.

תגיד, איך המשלוח קשור למכס לא הבנתי?

אתה מייבא טובין לא מייבא משלוח, אתה סגור על זה שמוסיפים את המשלוח לפני שמחשבים את המכס? איזה סרטים עכשיו יאללה

פורסם

איך זה חוקי?

זה החוק!

אחרי מחיר הקניה בא המשלוח, אחריו מגיע מס הקניה-מכס ובשביל לשמח אותך מגיע פקיד המע"מ ומוסיף את עצמו על כל מה שהיה לנו קודם.

יש הרבה מציאות בEBAY. אבל, ברוב המקרים לר כדאי לרכוש מוצרי אודיו לרכב בEBAY.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
טירוף, פשוט לא ראציונלי בכלל שעושים דבר כזה, אני לא מבין איך זה חוקי

יש מצב שאתה ציני? או שזה נראה רק לי....

פורסם

אךךך איזו מדינה זו .

אני כבר השארתי למכס קרוב ל1000 שקל ,על שתי רכבים על שלט מהאלו שעובדים על דלק.

וממש לא בא לי להוסיף עכשיו גם על רמקולים .

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

ידידי - סוף מעשה במחשבה תחילה.

מבלי לזרוע מלח על הפצעים - פעם הבא מבררים ולא נחפזים לעסקה רק משום שהעלות הראשונית שלה (המחיר שתשלם לחנות לדוגמה) מפתה. יש לכלול את כל השיקולים.

קח זאת כלקח לחיים (ולא רק באודיו לרכב) תמיד יש את האותיות הקטנות...

פורסם

בכל מה שקשור למכס הם לפעמים לא מובנים לחלוטין בד"כ זה לא לטובתך אבל לפעמים...

אני פעם קניתי בEBAY שעון סייקו צלילה בהמתי בגודל ובמחיר והייתי בטוח שאני הולך לקבל שטוזה רצינית במכס.

זה נגמר בלי מכס ובלי מע"מ...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
מה מע"מ עכשיו

כשקונים מחנות בארה"ב כבר משלמים את המס שלהם, עכשיו בנוסף אני משלם גם מע"מ בארץ?

אני לא אמור לקבל החזר מאחת המדינות במצב כזה?

אם תשלם מכס או פשוט תצהיר על המוצרים אותם העברת החוצה ממדינת היעד שבא ביקרת.

כלומר אם יש לך הוכחה שהטובין יצאו מגבולות המדינה, אתה יכול לשלוח למחלקת המס של אותה מדינה , את הקבלות ואת הצהרת המכס, ולקבל החזר כספי בגין אותו מס ששילמת ,כתייר.

עכשיו שים לב, אם מדובר לדוגמא בארה"ב ציין גם את המחוז\עיר, מכיוון שבארה"ב יש שוני בין מחוזות\ערים והמיסים על קניה שונים מעיר לעיר\מחוז.

under construction..

פורסם

אתם יודעים מה, למרות זאת שלא לקחתי בחשבון שהמשלוח הוא חייב במכס ובנוסף לא ידעתי שמשלמים מכס בחבילות מעל 50 דולר כששולחים אלא היה לי בראש ה-200 דולר של הבאת המוצר כחלק מהלגדז' עדיין היה שווה להזמין מארה"ב במקרה שלי - זאת בהסתמך על כך שיחייבו אותי מכס לפי העלות ששילמתי ולא לפי המחיר הנקוב בטבלאות שלהם שהוא הרבה יותר גבוה וגם בהסתמך על כך שהמגבר יגיע תקין וישאר תקין שנתיים - כמובן שכל מקרה לגופו, הרבה פעמים זה פשוט לא משתלם.

שאלות:

1. איך נקבעת העלות שעליה אני מחוייב במכס? האם מסתפקים בעלות שעליה הצהיר השולח או שלא מתייחסים לזה ומשתמשים במחירים שנקובים בטבלאות שלהם?

2. איך מע"מ נכנס בדיוק לנושא, האם יש תשלום נוסף על מע"מ?

איזה מוצר הזמנת?
Kicker KX850.4

אתה יכול לשלוח למחלקת המס של אותה מדינה , את הקבלות ואת הצהרת המכס, ולקבל החזר כספי בגין אותו מס ששילמת ,כתייר.
תודה
פורסם

אני הזמנתי מגבר מאי ביי ולא לקחו לי מכס על המשלוח עצמו

למען האמת הזמנתי מגבר ו חיווט וגם על החיווט לא לקחו לי מכס לקחו לי מכס רק על המחיר של המגבר עצמו...

אולי היו נחמדים אלי כי הייתי במדים....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...