פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם הסדרה Z נחשבת למגבר טוב? מוזר שבארה"ב אף אחד לא מכיר אותם בכלל, איך זה יכול ליהיות אם זו אמורה ליהיות חברה טובה ומכובדת?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=824&CatCode=253 מגבר LX40.4 ששמעתי שבוע שעבר והוא פשוט מדהים - על 2 סטים של RAINBOW מסדרת ה-PLATINUM שכבר קניתי (אז לא להציע כלום ו/או להגיד דברים רעים!!!) 2 מונובלוקים (גם שמעתי ואין כלל בעיה לדחוף סאב בעייתי ביותר עם רגישות נמוכה יחסית של 85DB ושני סלילים של 2 אוהם כ"א): http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=826&CatCode=250 סאב: 2 סאבים 10" מסדרת ה-PROFI VANADIUM של RAINBOW HU- אלפיין 9855
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה: יש לי כעת סט של אקסייט, ואני רוצה להחליף אותו לסט מעט יותר טוב, הדבר היחיד שנכנס לי בתקציב הוא מיק (300 ש"ח)... אני מנסה למצוא מורל פולס, זה יהיה הדבר הכי טוב בכסף שאני יכול לשלם... האם שווה בכלל להוציא 300 ש"ח על המיק או שעדיף להשאר עם האקסייט ?
הודעה אחרונה מאת civic00, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
תגידו לי בבקשה התקנתי היום מגבר 2 יציאות של פיוניר. נסעתי לי בסבבה שלי ופתאום לכמה שניות התנתקו הרמקולים האחוריים !! מה יכולה להיות הסיבה הפלוס והמינוס מחוברים טוב בדקתי את זה אז אין לי מושג כבר מה יכול לקרות!!!... כשלא הייה מגבר לא הייה את זה אז אני בטוח שמשהו לא בסדר בהתקנת המגבר
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הציעו לי את הסאב החדש http://www.cerwin-vega.com/products/mobileaudio/index.html פלוס תיבה מקורית (מותאמת ) ב 1000 שקל כדאי?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
יש לי סאב של לנזר דגם HRW124 למי שמכיר.. איזו תיבה עליי לבנות לו ? http://www.lanzar.com/manuals/HRW124.pdf אלו הן המלצות היצרן... אני מעוניין בתיבה מלבנית , מבחינת מידות הבגאז' אילו הן המידות המקסימליות לבניית התיבה רוחב = 50 עומק = 40 גובה = 45 אני אשמח לשמוע המלצות למידות התיבה\נפחה\גודל הפורט וכו'..
הודעה אחרונה מאת Possibilities, -
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מגבר אינפיניטי דגם REF7541A ואלה הנתונים: מגבר 4 ערוצים מקצועי לרכב מסדרת REFERENCE היוקרתית - פועל על טרנזיסטורים מסוג MOSFET - אחוז עיוות נמוך במיוחד: 1% - הספק מקסימלי חזק במיוחד: 520 וואט - הספק: 4X111 וואט RMS ב 4 אום 4X139 וואט RMS ב 2 אום 2X278 וואט RMS ב 2 אום - Dynamic Power: 164W at 2 ohms - טווח תדרים: 10Hz-100kHz - מערכת חכמה למניעת קצרים והתחממות - עובד ללא קושי גם בהספקים גבוהים מאוד - יחס אות לרעש: 81dBA - Output Regulation: .088 dB at 4 ohms הנ"ל נמצא בדיוטי פרי במחיר של 200$ שווה לרכוש???
הודעה אחרונה מאת rally5, -
ייעוץ בקנית סאב
מאת Dome- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר לאנזר 430 1000 וואט 125 אר אמ אס לערוץ וסאב פיוניר 800 וואט 400 אר אמ אס בתיבה סגורה 42.5 ליטר לפי נתוני היצרן 2 יציאות מהמגבר הולכות לסאב כרגע אני לא מרוצה מהסאב אז אני רוצה להחליף אותו השאלה היא איזה סאב + תיבה מקורית אני יכול להביא ב-800 שקל ? חשוב לי שהתיבה המקורית תהיה עם פורט ושהסאב לא יהיה יותר מ-200 אר אמ אס הסאב יוגבר עם 2 ערוצים של המגבר לאנזר דרך אגב יש לי מכונית סופר לאנסר
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 988 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק, כללי הפורום נמצאים בקישור למעלה על הסרגל הכחול**
הודעה אחרונה מאת benny-t, -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
אני בקרוב בחו"ל , וחשבתי לקנות מכשיר HU בדיוטי פרי , רק שאני לא יודע איזה מכשירים נותנים תמורה טובה, חשוב הסאונד וההספק,בנוסף אני מעוניין להביא טווטרים ואולי 6*9 לאחורה, או שאתם ממליצים ללכת על סט קומפננט למרות שזהו אוטו ממש קטן ואפילו יחסית אקוסטי,סיטרואן Ax. אני רק חושב לעצמי ( תקנו אותי אם אני טועה) יתכן שאני אהרוס את הסאונד - (או שזה מיותר??) אם אני אוסיף עוד רכיבים כמו מגבר, קומפוננט וסאב??. HU - 200$.עד.
הודעה אחרונה מאת יקירק, -
שאלה
מאת TRANSFORMATOR- 0 תגובות
- 633 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק, קרא את כללי הפורום, בעיקר את אלו שנוגעים למתן כותרת עניינית**
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
JVC Arsenal KD-AR560 Power Output: 200W Max. (50W x 4) Front Aux Input SIRIUS Ready 24-bit Resolution 1-bit DAC HS-II Tuner MP3/WMA Compatible with ID3/WMA Tag 4V Line Output Level cEQ Flip Down Faceplate CD/CD-R/CD-RW Compatible Gold-Plated Line Output Terminals (F/R/Sub) Multi-Color Display Rotary Encoder Multi-Control Tel. Muting יש למכשיר מספר תכונות שחשובות לי כמו הכניסה הדיגיטלית בקדמת המכשיר, ארבעה וולט ביציאות ויציאה לסאב וכל זה במחיר סביר בהחלט בהתחשב בתכונות אלה. מה דעתכם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת יקירק, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ותודה מראש. יש לי HU מסוג alpine 9855 עכשיו הגיע תור המגבר והרמקולים.... בעניין הרמקולים אני בכיוון של FOCAL K2 POWER 165 שאלתי היא - האם מגבר של JL AUDIO 300/4 מתאים להם, עומד בקריטריונים של SQ ? ובכלל מה דעתכם ? ושוב תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש מכשיר בארה"ב ולא מעוניין להתעסק בכיול בארץ. לכן דגמי פיוניר,פנסוניק וקלריון ירדו מן הפרק (ואולי טוב שכך כדי לצמצם אפשרויות...). נותרו לי שלושה מועמדים: אלפיין 9855, קנווד 928 ואולי JVC מדגמים 750 או 850 (אם כי נראה לי שהעדיפות תהיה לאלפיין או קנווד). מבחינת מפרט, תכונות והמלצות בארה"ב ישנו יתרון לקנווד שהוא גם יקר יותר (בפער לא גדול) מהאלפיין. רציתי לדעת מה דעתכם במיוחד לאור העובדה שמשתמשי 9855 רבים הביעו דעה לא חיובית על ה-Glide Touch. לינק לקנווד 928: http://www.crutchfield.com/S-tRgIK8bjRwX/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=113MP928 לינק לאלפיין 9855: http://www.crutchfield.com/S-tRgIK8bjRwX/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=500CDA9855
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז ככה אני מחפש את המכשיר הנ"ל במחיר טוב מישהו יכול להמליץ לי עם מקום כלשהו שאני יוכל לרכוש את המכשיר ? עם\ללא אחריות לא משנה ! תודה מראש בעיקר עדיף חו"ד לגבי המחיר מאנשים שרכשו את המכשיר מהמקום המסויים
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 662 צפיות
בבקשה אם למישהו יש מידע על ה Planet אני ממש אשמח. אני כנראה קונה היום ואני חייב להחליט. לא מוצא איפה להקשיב לPlanet.... איך המיד? הטיוויטר? עמוק, מתכתי, עדין...? תודה חברים... מחכה בלחץ לתגובות
הודעה אחרונה מאת Aooo, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רדיו-דיסק בעל יציאת RCA אחת.......השאלה שלי האם אני יכול להתקין עליו מפצל ל-3 יציאות או שעדיף כבר לרכוש רדיו-דיסק בעל 3 יציאות מובנות?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
מגבר JBL CS 50.4 מידע? 1 2
מאת Aooo- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למישהו יש את המגבר הזה או מכיר אותו? יש לו גישור לסאב? איך הוא באופן כללי? מבחינת הספקים הוא מתאים לי אך חשוב לי שיהיה ברמה גבוהה איכותי ונקי, וחשוב שיהיה גישור לסאב. יש משהו שממש שווה יותר ממנו באותו המחיר בערך 900 ש"ח? --מה הייתי עושה בלי הפורום הזה אני לא יודע-- (כנראה מבזבז יותר מהמערכת על דלק וטלפונים חחחחחחחח)
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני חייב עזרה יש לי יונדאי לאנטרה 98 היום רציתי להתקין מגבר אז פתחתי את הפנל הכל חיברתי את המגבר .....ואז רציתי כבר להחזיר את הרדיו דיסק למקום ופתאום השעון באוטו נעלם האור בבגג' גם נעלם האור בתוך האוטו גם נעלם .. מנסה להדליק את הרדיו דיסק לא עובד ... וכל השער פועל ( הדברים שקשורים למצבר ) הפנסים .. אפשר להתניע וכו'.. אז מה קרה באוטו .. מישהו יודע .. תודה מראש !!!
הודעה אחרונה מאת gal75, -
קניית מערכת 1 2
מאת McL-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום היתי רוצה לקנות לעצמי מערכת ... לאוטו שלי.. האוטו הוא דייוו רייסר 94 יש לי כרגע מערכת "עצבנית" של : רדיו דיסק של AIWA רגיל 2 רמקולים מאחורה של PIONER של 180W... כתוב בגדול עגולים ...שעושים יותר באס מאשר צליל... מוזר... ומקדימה יש רמקולים קטנים בתוך פאנל הקדמי.. של BOMB או משהו כזה... צהובים ... נראה לי כשאני שם על ה52 מתוך100. .. הם עוד מאט הולכים להקרע... אז כמה אני צריך להשקיע במערכת טובה לאוטו שלי.. כולל מגבר , סאב וופר... והכל... ותמליצו על משהו טוב... ותתנו את הדגמים..בבקשה ואולי גם כמה צריך להשקיע במערכת כזאת תודה
הודעה אחרונה מאת McL, -
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם! האם יש אפשרות להחליף לקומפננט שלי (ליטינג אודיו ) טויטר לטויטר של קומפננט אחר? אני פשוט רוצה לנסות דברים אחרים על גביי הקומפננט, המיד של הטויטר מאוד טוב ואני ממש אוהב אותו אבל הטויטר פחות למרות שהוא גם סבבה. תודה ויום טוב, שאולי.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
אוקי חברים התחדשתי במערכת חדשה:
מאת Guest ozman- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני כרגע בארה"ב והזמנתי מהאינטרנט את המוצרים הבאים: Blaupunkt TSx693 3-Way Speaker - אחוריים Audiobahn AS65Q 6.5" 3-Way Coupled Component Speaker (PAIR) - קדמיים Lanzar VIBE420 600 Watt 4 Channel MOSFET Amplifier - מגבר בארץ יש לי: סאב של PIONEER 600W - 300RMS דגם יהלום והד-יוניט של SONY CDX-C8000R ללא MP3 אבל כולל שליטה מלאה על סאב עכשיו אני רק מחפש חוטי התקנה למערכת וזהו השלמתי את הבניה המערכת תותקן על יונדאי אקסנט שנת 2001
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מבקש המלצה ל חנות שנמצאת באזור המרכז ו אפשרי להחליף בחנות דברים משומשים שיש לי לדברים חדשים שיש לו.. תודה!
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
מבקש חוות דעת בקשר לסאבים של רוקפורד הסאב הראשון הוא מסדרת פאוור דגם T1 והסאב השני הוא מסדרת פאוור דגם T2 בתודה מראש TYPE RF
הודעה אחרונה מאת ROCKFORD -RF, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם משתלם לקנות את הרכיבים הבאים ב-2800 ש''ח rockford power 500.2 מגבר rockford 1000w 500 rms סאב *** אם אתה רוצה להמשיך לכתוב פה בפורום , תלמד את החוקים שלו. ***
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברה! אני יכול להביא cerwin vega vega , השאלה אם יש כזה קומפוננט ,כי לא מצאתי באינטרנט? או כדי להביא rockforf או kicker או Lightning Audio. יש לי : hu: pioneer 5750mp amp: jbl 75.4 gto sub: kicker cvr124 תודה!
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 2 תגובות
- 993 צפיות
קניתי את הסאב הבא.. http://www.lanzar.com/manuals/HRW124.pdf העניין הוא שהנתונים הנ"ל אינם משקפים את שפת בני האדם.. לכן אם למישהו יש מושג איזו תיבה ומה מידותיה עשויות להיות אני אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש..
- 2 תגובות
- 938 צפיות
לאחר שהסתכלתי בכל מקום אפשרי שמסביר לגבי בניית תיבה לסאב, מצאתי שהכי מתאים למקרה שלי תיבה פתוחה מסוג ported. אך אני לא מצליח לחשב את נפח התיבה וגודל הפורט. מישהו יכול לעזור לי בזה? קישור לתכונות הרמקול: http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=4441&CatCode=207
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התקנתי את המגבר , פעלתי לפי כל ההוראות האפשריות.. המגבר עובד בצורה טובה אך יש רק דבר אחד שמטריד אותי.. כשהווליום ב - HU חלש/על אפס יש רעשים מעצבנים בטוויטרים בווליום גבוהה כמובן שלא שומעים אותם... קראתי כבר על יללת אלטנרנטור וכו' ולא מצאתי פתרון.. מה עליי לעשות ?
- 0 תגובות
- 633 צפיות
שלום !!! יש לי מגבר לאנזר 1200D VIBE 4 אום 400 RMS 2 אום 800 RMS 1 אום 1200 RMS עכשיו אני רוצה להביא קיקר L7 והוא כמו שאני יודע 750 RMS לא יודע בכמה אום ורציתי לדעת עם המגבר הזה יתאים לו ולא יהיו בעיות? ועם כן אני יצטרך שהמגבר יהיה על 2 אום איך אני עושה את זה? בכלל עם יש הסבר או משהו בבקשה תתנו לי תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza,