Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מכשיר בארה"ב ולא מעוניין להתעסק בכיול בארץ. לכן דגמי פיוניר,פנסוניק וקלריון ירדו מן הפרק (ואולי טוב שכך כדי לצמצם אפשרויות...). נותרו לי שלושה מועמדים:

אלפיין 9855, קנווד 928 ואולי JVC מדגמים 750 או 850 (אם כי נראה לי שהעדיפות תהיה לאלפיין או קנווד). מבחינת מפרט, תכונות והמלצות בארה"ב ישנו יתרון לקנווד שהוא גם יקר יותר (בפער לא גדול) מהאלפיין. רציתי לדעת מה דעתכם במיוחד לאור העובדה שמשתמשי 9855 רבים הביעו דעה לא חיובית על ה-Glide Touch.

לינק לקנווד 928:

http://www.crutchfield.com/S-tRgIK8bjRwX/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=113MP928

לינק לאלפיין 9855:

http://www.crutchfield.com/S-tRgIK8bjRwX/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=500CDA9855

פורסם

כאחד שהביע דעה לא חיובית בעליל על הגלייד טאץ'

אני יכול להגיד שהיום אני כבר לא מוצא בזה חסרון זה דיי נוח ויעיל...אבל שוב - עיניין של גישה ורגש...

בכל מקרה מצטער מאוד בקאנווד לא הייתי נוגע, למה ? אולי סטיגמטיות אולי כי היה לי בעבר מכשיר שבזמנו נחשב דגם נורא נורא גבוה שלהם ואין הסאונד היה פשוט לא זה !

פורסם

יש לי את ה-53 שגם לו יש את ה-GLIDE TOUCH בדיוק כמו ב-55

והאמת שמהר מאוד התרגלתי אליו,כמו כל דבר זה עניין של הרגל.

עתיד לגבי הקנווד לא הייתי פוסל את הפאנלים שלהם על הסף הסדרות הגבוהות שלהם תמיד היו

טובות מאוד.

פורסם

מצטער מאוד אני חוזר ואומר שהיה לי קאנווד עם קרוס מלא (סידרת D-MASK החשמלית שרק יצאה...זה היה "סטרטאפ...בנות "גמרו" על הפאנל :D:D:D) עם פירוט חיתוכים מצויין וסלופ של 12 אוקט' ואקולייזר של 7 ערוצים ששוב אז זה היה נחשב "מצ'הו מצ'הו" ובכל זאת אני אומר לך בצורה מאוד ברורה הסאונד לא היה נקי ומפורט.....המכשיר נמצא אצלי פה בחדר, הוא רדיו טייפ והצ'יינג'ר שלו התקלקל....

אני יכול לארגן צ'יינג'ר מחבר ואם בא לכם בשביל הספורט לחבר אותו ברכב אחר....תוכלו להתרשם ממנו, לטובה\לרעה....שוב לדעתי המכשיר "מצויין" מרשים (כל הנושא של מאסק חשמלי) אמין מאוד - אחרי 4 שנים ו3 תאונות ש2 מהם באמת קשות שזיעזעו לו את האמא שלו בלשון המעטה....כל מה שהלך זה FLAT כבל, שתוקן בניופאן בזריזות (תוך יומיים הוא כבר היה מוכן) תמורת 38 שקל...זהו כל השאר הפאנל שמועד לפורענות (מתהפך חוזר הולך ובא) 0 תקלות...אבל המעבר לאלפיין הוכיח לי ללא ספק שפיירוט הסאונד והחדות עבודה שלו טובה יותר - לטעמי - נקודה !

פורסם

זה לא שאני לא מסכים איתך עתיד ההיפך הוא הנכון,גם אני לא מת על המכשירים של

קנווד וזה עוד בלשון המעטה,הייתי לוקח פאנל של אלפיין על פני קנווד בכל הזדמנות אני חושב,

ועדות לכך היא שמאז הפאנל הראשון של אלפיין שהיה ברשותי לפני 7 שנים לא היה לי פאנל של שום חברה

אחרת.

מה שכתבתי התייחס רק לזה שאמרת שלא היית נוגע בשום פאנל של קנווד והם לא כאלה גרועים.

פורסם

התכוונתי שלא הייתי נוגע בקאנווד במשוואה הנוכחית של ה55 מול הקאנווד

ברור שאם היית נותן לי עכשיו פיוניר סידרה 3, הייתי הולך על קאנווד D-MASK הישן שלי רדיו טייפ! + צ'יינג'ר, בלי להתבלבל בכלל לרגע...אני מעדיף את הDMASK רדיו טייפ על כל פיוניר שהוא לא סידרה 7 ומעלה

ותאחלס גם סידרה 7 עם קרוס בקפיצות של שחקן NBA ככה שגם שם לא מבריק ואולי גם עליה הייתי לוקח את הDMASK

עם קפיצות של 40\60\80\100\120\160\200

תאחלס לדעתי זה קרוס עם אפשרויות מצויינות ועוד מדובר על מכשיר נורא ישן

פורסם

סבבה גם אני התכוונתי לזה,אין ספק שברמת ה-55 מעטים המכשירים שעדיפים עליו

אם מתכוונים לנצל את הפונקציות(המוזיקליות)שלו.

פורסם

תראה תאחלס יש לו 2 דברים שאני בנתיים לא מוצא כלכך תחליף להם, אחד זה קרוס מאוד מדוייק באפשרויות של עד 24אוקט' שזה פשוט לא מצאתי במכשירים אחרים בנתיים

אפילו פיוניר סידרה 9 נותן 12 ורק לסאב 18

ודבר אחר נפלא לדעתי זה טיים קורקשן....לדעתי האישית, שום דבר לא יוכל למרכז לך את הבמה על התקנה סטנדרטית חוץ מזה

היפוך פאזות בדרך כלל מעלה\מוריד במה...אבל לא ממש מושך אותה

מי שמתקין מיד בדלת טוויטר במקום יעודי...טיים קורקשן דבר מצויין ממש מצויין

אגב בפיוניר סידרה 9 יש גם משהו של "תזמון נכון" לא ממש הבנתי מה זה אם מישהו ישפוך אור יהיה טוב

פורסם

הקטע של הטאצ' ב9855 ... לא הייתם מעדיפים שיהיו כפתורים כמו ב35 ? להתרגל לטאצ' הזה אנחנו נתרגל בכל מקרה אבל הוא גם דיי מכוער לעין ולא רק זה הוא עושה את הפנאל מאוד עבה בפרופיל אחריי שאני מוציא אותו.

ולפעמים יש את הקטע שאתה מחליק את האצבע על הפס וזה לא קולט וזה דיי מעצבן לפעמים ...

לדעתי השאלה של קנווד מול אלפיין מיותרת לדעתי :?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לגלייד טאץ ולכל גימיק אחר שכל חברה מוציאה, פשוט צריכים להתרגל לזה.

בכל מקרה גם לקנווד יש מכשירים מעולים כמו לJVC ופאנאסוניק, הבעיה היא שפשוט השוק בארץ גרוע אל מול המכשירים הללו, ומכשיר שנקנה ב500 דולר, ימכר בארץ במחיר דומה רק בשקלים.:).

בכל מקרה, המחרה הראוי היחידי שאני רואה לאלפיין 9855 זה הקלריון 955MC החדש, הוא המכשיר היחידי שאם הייתה לי התלבטות אז הייתי מתלבט בין שניהם.

בכל מקרה המכשירים של קלריון מ2005 והלאה, לא עובדים בתדרים אירופאים אלא אם זה מכשירים יעודיים לאירופה.

למי שזה משנה...

under construction..

• תוכן חדש...