Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו שבוס ולאנזר של 100 וואט הם לא 100 וואט הם רחוקים מזה חוץ מזה יתכן ומעגלי ההגברה שלהם באיכויות כאלו שסופחים רעשים-יוצרים קליפינג

אבל מגבר יוקרתי אחד ישמע זהה למגבר יוקרתי אחר בעל אותם נתונים...בלבד שהם כוונו ע"י סקופ להוציא אותו הספק בפועל הלכה למעשה

וחוץ מזה אני לא מבין על מה הוויכוח זה כבר הוכח, שי (MIKMIK) ערך פה מבחן עיוור לבחור שטען בדיוק כמוכם והבחור לא הצליח לזהות את המגבר שלו עצמו !!,

וריצ'ארד קלארק כבר שנים מציע סכום כסף נכבד ביותר למי שיצליח להבדיל בין מגברים ! אז מה אין בעולם אנשים שרוצים להרוויח ? יש אני בטוח שיש....זה פשוט בילתי אפשרי, מגבר ברמה גבוה סטייל הדואל מונואים של אייל ישמע בדיוק כמו מגבר מסדרה גבוה של זאטק או ריינבו שיכוון ע"י סקופ לאותו הספק

לא מאמין בזה ? יבושם לך תהנה....

אגב, רמקולים בהחלט ובהחלט משפיעים על אופי הסאונד, HUברמה גבוה לדעתי אם הוא בפלאט, זאת אומרת סיגנל נטו לא ישפיע - אין מה לעשות לדעתי פיוניר סידרה 8\9 על פלאט ישמע בדיוק כמו ה9855 שלי על פלאט, הבעיה מתחילה שהקרוס\אקולייזר\טיים קורקשן ומעבדים כאלו ואחרים נכנסים לתמונה, במכשירים נחותים יותר רמת השחזור נדפקת הצליל מאבד מהפירוט שלו וזה הורס את החוויה הכוללת

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...