Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני עדיין חושב

1.ש"קרעו" אותו במחיר.

2.המגבר הספיציפי הזה- לא שווה 4500 ש"ח בארץ.

3.אם "צ'יפר" טוען להבדל בין דגם ישן לחדש, אני לא מאמין שיש הבדל ,

גם אם קיים הבדל ,הוא מינורי לחלוטין.

נראה לכם שהחברה "תיכננה" מגבר חדש מהיסוד? lol

4.יש לי הרגשה שכל התרד הזה משמש מפלט לחובבי "וודו" , ברמות הגבוהות של המונח.

5.אם טענתי שהמגבר הזה עולה 3000 ש"ח,

מדובר בדגם החדש, חדש באריזתו-

לא משופץ, לא משומש, לא refurbished, גם לא reconditioned.

אז זה בדיוק מה שטענתי.

אם מישהו מוכן לחסוך 1500 ש"ח (33% (!!!) ממחיר צ'יפר)

מוזמן לקנות,

אם קיים חשש כלשהוא- ניתן לפתוח את המגבר, לשלוח לתמיר מהפורום(הוא ידע לבטח)

לקחת למעבדה, כל מה שתרצו, לקחת לצ'יפר שיבדוק גם הוא.

אני עומד מאחורי דברי-פשוט "קריעה" במחיר, למוצר בינוני(זה לא בהגדרה של hi-end).

הוא אפילו לא מדגדג את כל הhi-end.

ZZR

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני עדיין חושב

1.ש"קרעו" אותו במחיר.

2.המגבר הספיציפי הזה- לא שווה 4500 ש"ח בארץ.

3.אם "צ'יפר" טוען להבדל בין דגם ישן לחדש, אני לא מאמין שיש הבדל ,

גם אם קיים הבדל ,הוא מינורי לחלוטין.

נראה לכם שהחברה "תיכננה" מגבר חדש מהיסוד? lol

4.יש לי הרגשה שכל התרד הזה משמש מפלט לחובבי "וודו" , ברמות הגבוהות של המונח.

5.אם טענתי שהמגבר הזה עולה 3000 ש"ח,

מדובר בדגם החדש, חדש באריזתו-

לא משופץ, לא משומש, לא refurbished, גם לא reconditioned.

אז זה בדיוק מה שטענתי.

אם מישהו מוכן לחסוך 1500 ש"ח (33% (!!!) ממחיר צ'יפר)

מוזמן לקנות,

אם קיים חשש כלשהוא- ניתן לפתוח את המגבר, לשלוח לתמיר מהפורום(הוא ידע לבטח)

לקחת למעבדה, כל מה שתרצו, לקחת לצ'יפר שיבדוק גם הוא.

אני עומד מאחורי דברי-פשוט "קריעה" במחיר, למוצר בינוני(זה לא בהגדרה של hi-end).

הוא אפילו לא מדגדג את כל הhi-end.

עתיד, מוצר שעולה 4000 שח" או 6000 ש"ח לא יכול להיות מוצר קצה עליון.

הרמקולים של הבחור לעומת זאת הנם מוצרי HIGH END מובהקים. ועד שלא תשמע כזה סט לא תבין על מה מדובר. אין המדובר ב-FOCAL או אפילו דומה.

ולעידו פותח השרשור, המגבר שבחרת מגבר מצויין וכך גם המחיר.

אני לא הייתי קונה משום מקום פרט ליבואן הרשמי, אשר רק לו היכולת לתת אחריות של החלפת אחד באחד בשעת הצורך, בנוסף אותו בחור שהציעו לך להתקשר אליו מוכר והייתי מציע לך להתרחק.

בנוסף, עם קצת לחץ מצידך כמובן שתוכל לקבל מחיר טוב יותר מצ'יפר. אף אחד לא מוציא כסף ישר מהכיס ומשלם את במחיר אשר נקבו בו.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
greenmonster, עם כל הכבוד למורד על שלל דגמיהם הנ"ל אינן רמקולים ברמה גבוהה.

אתה מוזמן לשמוע את המערכת המותקנת אצלי ברכב (רמקולים מסדרת ה-PLATINUM של RAINBOW)- סט של מעל 3500 דולר בארה"ב

כמו כן גם בעניין המערכות הביתיות, אתה שוב מוזמן לשמוע מערכת שעולה יותר מהאוטו שלי (ברצינות)- ראה חתימה.

http://car.rainbow-audio.de/products/introduction.php?lan=2&pro=1&lin=2

http://www.mbl-germany.de/english/start.html

אל תזלזל... אל תבין אותי לא נכון, אבל באמת עם כל מה ששמעת עדיין לא שמעת כלום בטח שלא דברים רציניים בייחוד בבית.

ידידי היקר, אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מה הרקע, שלי, אני רק ייתן לך רמז קטן מאוד, אני מגיע מתחום של האודיו לבית...

ועם כל הכבוד לך, יצא לי לשמוע "קצת" מערכות ביתיות ברמה גבוהה...

ויצא לי גם "קצת" לשמוע מערכות היי אנד אמיתיות ...

אם אתה רוצה לשמוע מערכת שעולה יותר מהרכב שלך אתה מוזמן אליי הביתה...

ואגב, סתם קוריוז קטן, האוקטווין של מורל החדש ה5.2, הוא רמקול ברמה מאוד גבוהה ונחשק מאוד בעולם, והטוויטרים של מורל נחשבים לטוויטרים בין הטובים בעולם.(לא סתם הוא גם עולה בהתאם)

תתפלא מה מסוגל הסט הזה על מגבר מנורות...

בכל מקרה ידידי, כאשר אתה לא יודע מי עומד מולך, תשאיר את הזלזול בצד, כי אני בטח ובטח שלא מזלזל באף אחד, במיוחד שמדובר באדם שאינני מכיר אותו.

כשתכיר אותי תבין.

ולהפך לא רק שאני לא מזלזל, אלא אני תמיד שמח לדבר ולהכיר אנשים חדשים במיוחד שהם בעלי רקע באודיו לבית, אתה יותר ממוזמן למפגש ונוכל גם לדבר על מערכות ביתיות במשך שעות.:).

אודיו לבית זה האהבה האמיתית שלי, והיא מזמן עברה את ההגדרה מתחביב למחלה חשוכת מרפא.

under construction..

פורסם
ידידי היקר, אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מה הרקע, שלי, אני רק ייתן לך רמז קטן מאוד, אני מגיע מתחום של האודיו לבית...

ועם כל הכבוד לך, יצא לי לשמוע "קצת" מערכות ביתיות ברמה גבוהה...

ויצא לי גם "קצת" לשמוע מערכות היי אנד אמיתיות ...

אם אתה רוצה לשמוע מערכת שעולה יותר מהרכב שלך אתה מוזמן אליי הביתה...

ואגב, סתם קוריוז קטן, האוקטווין של מורל החדש ה5.2, הוא רמקול ברמה מאוד גבוהה ונחשק מאוד בעולם, והטוויטרים של מורל נחשבים לטוויטרים בין הטובים בעולם.(לא סתם הוא גם עולה בהתאם)

תתפלא מה מסוגל הסט הזה על מגבר מנורות...

בכל מקרה ידידי, כאשר אתה לא יודע מי עומד מולך, תשאיר את הזלזול בצד, כי אני בטח ובטח שלא מזלזל באף אחד, במיוחד שמדובר באדם שאינני מכיר אותו.

כשתכיר אותי תבין.

ולהפך לא רק שאני לא מזלזל, אלא אני תמיד שמח לדבר ולהכיר אנשים חדשים במיוחד שהם בעלי רקע באודיו לבית, אתה יותר ממוזמן למפגש ונוכל גם לדבר על מערכות ביתיות במשך שעות.:).

אודיו לבית זה האהבה האמיתית שלי, והיא מזמן עברה את ההגדרה מתחביב למחלה חשוכת מרפא.

בכל מקרה, עדיין יש בי התחושה שאנחנו מדברים על סטנדרטים אחרים לגמרי.

אוקטב של מורל לא נחשב ולא נעליים בשפה פשוטה. הנ"ל רמקול לא יותר מבינוני ששמעתי אין ספור פעמים.

במקרה אני מכיר את אורן הבן של...

רמקול של 5000 ש"ח לא יכול להיות נחשק. וגם אם הנ"ל היה עולה 250 אלף דולר הוא עדיין היה דרעק :) (טוב נו אולי אני מגזים) בלשון המעטה.

ראה ה"פ

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

אתם שכחתם רק דבר אחד.

לברר את האופציות האחרות שיש לו ולא לטחון מים על שני דפים.

להציע מגברים ספציפים.

ומגבר נטו (בלו כלום) הגברה בלבד. לא משנה את הסאונד (ואני מדבר מתחום בבגברה המקצועית של ארועים) (כמו קיסריה, וכו)

המגבר מגביר את האות. המגבר ברכב משולב גם קרוס. והוא לרוב משנה את אופי הצליל.

מה שכן המגבר משנה. זה תווך התדרים שהוא מגיע. מ 20HZ ועד 20KHZ. או 15HZ ועד 30KHZ.

יהיה הבדל בירידה של הסאב לתדרים הנמוכים. והטוויטר בצלילים הגבוהים. אבל הבדל יהיה זניח. (בעקבות דברים אחרים שתלויים במגבר, דמפינג, חימום הלוח/רכיבים ).

כמובן מדובר על התנגדות של 4 אום.

וזה שהרמקול הוא לא נציל. "בעיתי להנעה" הספק זה הספק. (מדובר על וואט נטו) אז לא משנה איזה מגבר יתן לו 100W RMS מגבר סביר או היי אנד. כששניהם יתנו 100W RMS בדוק. ושניהם רק מגבירים. הרמקול יזוז זהה. כי הוא (הרמקול) לא יודע שהמגבר שווה 200 שקל. או 5000 שקל.

הוא יודע שהוא מקבל 100W RMS !!!... נקודה.

אז לשלם על מגבר של 100W RMS..

4500 שקל. זה יקר. עדיף לדעתי לחפש רכיבים אחרים עם נתונים דומים.

(ומה אתה משווה את הזבל החדש של רוקפורד P8004, "נתון של 100W RMS" עלק, המגבר הוא עובר רייטד . למגבר כמו קליף דיזיין, שהוא אנדר רייטד.) תשווה את הסדרות הישנות שלהם. שהן מצוייות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתם שכחתם רק דבר אחד.

לברר את האופציות האחרות שיש לו ולא לטחון מים על שני דפים.

להציע מגברים ספציפים.

ומגבר נטו (בלו כלום) הגברה בלבד. לא משנה את הסאונד (ואני מדבר מתחום בבגברה המקצועית של ארועים) (כמו קיסריה, וכו)

המגבר מגביר את האות. המגבר ברכב משולב גם קרוס. והוא לרוב משנה את אופי הצליל.

מה שכן המגבר משנה. זה תווך התדרים שהוא מגיע. מ 20HZ ועד 20KHZ. או 15HZ ועד 30KHZ.

יהיה הבדל בירידה של הסאב לתדרים הנמוכים. והטוויטר בצלילים הגבוהים. אבל הבדל יהיה זניח. (בעקבות דברים אחרים שתלויים במגבר, דמפינג, חימום הלוח/רכיבים ).

כמובן מדובר על התנגדות של 4 אום.

וזה שהרמקול הוא לא נציל. "בעיתי להנעה" הספק זה הספק. (מדובר על וואט נטו) אז לא משנה איזה מגבר יתן לו 100W RMS מגבר סביר או היי אנד. כששניהם יתנו 100W RMS בדוק. ושניהם רק מגבירים. הרמקול יזוז זהה. כי הוא (הרמקול) לא יודע שהמגבר שווה 200 שקל. או 5000 שקל.

הוא יודע שהוא מקבל 100W RMS !!!... נקודה.

אז לשלם על מגבר של 100W RMS..

4500 שקל. זה יקר. עדיף לדעתי לחפש רכיבים אחרים עם נתונים דומים.

(ומה אתה משווה את הזבל החדש של רוקפורד P8004, "נתון של 100W RMS" עלק, המגבר הוא עובר רייטד . למגבר כמו קליף דיזיין, שהוא אנדר רייטד.) תשווה את הסדרות הישנות שלהם. שהן מצוייות.

קשקוש גמור. חימום לוח :) LOL

ואגב, אובר רייטד לא עובר.

MB SLK 320 - 2002

פורסם

אני מסכים איתך על המערכת שלך....

לדעתי אם כבר שמעת את הרכיבים ואהבת...אותם עד מאוד אין תאם לשאול שאלות...

רק אפשר לשאול באיזה רכב כל המערכת הנ"ל תנגן קונצרטים...??

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
ואני לעומתך, לא קונה בצ'יפר,

אני קונה מגבר ב3000 , ועוד מרויחים עלי,

למה לשלם לצ'יפר עוד 1500 ש"ח? שודדים.

תקנה , תבלה.

גם ככה אתה לא מבדיל בין לאנזר ופיוניר ל-UDIMENSION

אטוט אלור

MB SLK 320 - 2002

פורסם

כשתכיר אותי תבין.

.

כנ"ל.

ZZR

פורסם
ואני לעומתך, לא קונה בצ'יפר,

אני קונה מגבר ב3000 , ועוד מרויחים עלי,

למה לשלם לצ'יפר עוד 1500 ש"ח? שודדים.

איפה יושב היבואן שאתה מדבר עליו ?

יש לו חנות או אתר ?

בוא תעדכן אותנו איפה ניתן להשיג את המוצרים הזולים יותר.

פורסם
כנ"ל.

מידן אני בניגוד אלייך מראה את הפרצוף שלי בכל הזדמנות שניתנת פה בפורום, ביום שתצוץ באחד המפגשים ולא תשאר עוד אדם מסתורי, אני אשמח להכיר אותך על מנת לדעת עם זה נכון או לא.

בנתיים כאשר אתה פיקציה, זה נובע ממקומות צודקים.

אתה מוזמן ביום שבת להראות לנו , כמה אנחנו טועים....או .... שאתה טועה.

כמו שכבר אמרתי פה לפני כמה הודעות.

אני תמיד אבל תמיד שמח להכיר אנשים חדשים שזה התחביב\מחלה שלהם.

אבל אין קשר בין רצון להכיר, לבין תיקון אדם אחר כאשר הוא מטעה את הפורום, וזה כבר לא קשור ליחסים בין בני אדם, אלא כבר בעניין מקצועי גרידא.

under construction..

פורסם

דעה שלי שגם המכשיר HU גם הרמקול ו גם המגבר משפיע מאוד לסוג של הצליל, להגיד ש 100 וואט רמס זה לא משנה מאיזה מגבר, נירא לי מצחיק מדי! תיהיו רציניים למה לזרוק שטיות?

נ.ב

אז בשביל מה כל זה? בואו נקנה כולם לנזר ב 1000 ש"ח= 1000 וואט ו ניהיה מרוצים!

פורסם
דעה שלי שגם המכשיר HU גם הרמקול ו גם המגבר משפיע מאוד לסוג של הצליל, להגיד ש 100 וואט רמס זה לא משנה מאיזה מגבר, נירא לי מצחיק מדי! תיהיו רציניים למה לזרוק שטיות?

נ.ב

אז בשביל מה כל זה? בואו נקנה כולם לנזר ב 1000 ש"ח= 1000 וואט ו ניהיה מרוצים!

או BOSS :)

BMW330i

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...