Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא תנסה למכור את הדברים המשומשים שלך בפורום ולקנות מה שבא לך בכסף

תמיד זה יהיה משתלם יותר

אגב, איזה סוג דברים

פורסם

אני מחפש סאב ומגבר במחיר מציאה

ללמה שלא תמכור לאנשים במחיר שאתה רוצה לכור לחנויות הרי זה בטוח יהיה הרבה יותר זול מהחנות זה יהיה ממש מצווה.

אתה יכול לעשות את זה לבנתיים עד שתמצא חנות למכור לה, מה אתה עאומר על הרעיון?

how u doin?

פורסם

עיצה -לגבי המפגש השבת, אם אתה מביא יותר ממוצר אחד למכור אני מציע לך להדפיס דף בגדול עם רשימת המוצרים והמחירים שאתה מוכר ולהדביק על השמשה האחורית של הרכב למשך זמן המפגש- עם מספר פלא שלך .

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עיצה -לגבי המפגש השבת, אם אתה מביא יותר ממוצר אחד למכור אני מציע לך להדפיס דף בגדול עם רשימת המוצרים והמחירים שאתה מוכר ולהדביק על השמשה האחורית של הרכב למשך זמן המפגש- עם מספר פלא שלך .

בהצלחה.

תודה!

אני מוכר מגבר 4 ערוצים של HIFONICS ZX4400

מגבר מונובלוק של PLANET AUDIO VX 400D

פורסם

מה לגבי הקומפוננט שלך הוא עדיין מוצע למכירה?אם כן אני יביא איתי מברג וכסף,אם אהבתי ויש על מה לדבר במחיר לקחתי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

חברה , זה לא צאט קניה ומכירה.

בשביל זה יש הודעות פרטיות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה לגבי הקומפוננט שלך הוא עדיין מוצע למכירה?אם כן אני יביא איתי מברג וכסף,אם אהבתי ויש על מה לדבר במחיר לקחתי.

מה עם דלת התא מטען עדיין למכירה ? אני אביא איתי דיסק ברזל ומסור חשמלי, אם אני אוהב את העיצוב יש על מה לדברר....

מה אתם רציניים ? לא כדאי דברים כאלו לעשות בטלפון כמו בני אדם ולא על גבי נייר וירטואלי כמו סוחרים סוג ה' ? בחייאת...

פורסם

עתיד תפסיק להתערב בכל דבר אם אתה לא קשור לנושא ואין לך משהו להוסיף לתרד אז תמנע מאיתנו את העקיצות שלך הן מיותרות.

הבנו כבר את הרמז מעופר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מה שעופר דיבר זה על התר'ד שהוא לא צ'אט קניה ומכירה, אישית לי אין בעיה שידברו על דברים כאלו בפורום אני לא מנהל הפורום לא מענייני

אני אומר - בשבילכם ! שלא יותר נחמד לדבר בשיחת טלפון על נושא כזה ? ולסגור את זה שאתה גם שומע מי הבן אדם שעומד מולך ? סתם נקודה למחשב

אם נפגעת אני מתנצל ! לא היתה לי כוונה להתרברב אליך באמת שלא....

• תוכן חדש...