פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מערכת lanzar 1200D jbl GTO 600 75.4 morel דוטק קדימה רמקולים אדיו לאב 6X9 פיוניר 860 תמונות של המערכת וההתקנה בקרוב :lol:
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב אז ככה אני מחפש סאב SPL (החלטתי ללכת על SPL ולא SQ לאחר המפגש שהיה בצפון ששמעתי את האוטו של גל וגם שמעתי תאוטו הדגמה של המורל ולא בדיוק אהבתי תסגנון "הרגוע") אז ככה הציעו לי 2 סאבים של וי מקס סרוין ווגה 10 אינץ ב1250 ש"ח לא כולל תיבה הסדרה הישנה (מה ההבדל בינה לחדשה?) 2 סאבים של קליף דיזיין 10 אינץ סדרה W כולל תיבה כפולה 1450 2 סאבים של קיקר קומפ וי אר 10 אינץ 1250 ש"ח לא כולל תיבה 1 סאב קסנון פניקס גולד 12 אינץ 1200 לא כולל תיבה 1 קיקר קומפ וי אר 12 אינץ 780 ש"ח לא כולל תיבה ולא יודע מה עוד תציעו אני צריך תשובה די מהר עד היום בערב ... מבחינת מגבר יגביר אותם הייפוניקס 1205D 450 ב4 אום 900 ב2 1200 ב1 תודה גדולה לכל העוני…
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
"Lightning Audio Bolt 6" x 9 225-Watt 3-Way Speaker B2.69.3 דגם http://www.audio-equipment.de/product_info.php/products_id/5225?osCsid=89abe5fd57be05a66088d3ecf492f07a והאם ישמעו בהם טוב בלי מגבר ?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.iqcaraudio.com/rainbow/dream_line_kx/ http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=846&CatCode=249 דגם KX 6x9 בבקשה דעתכם אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול שמתי לב שרמקול אחד לא עובד... בדקתי הכל ומצאתי שהערוץ הזה לא עובד... נסיתי בגישור וזה עובד(הגישור משתמש ב+ של היציאה) , עכשיו אני עובד עם שתי רמקולים על גישור... מה אתם אומרים קרא ליציאה?
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום.. יש לי מגבר לאנזר 1200D סידרה VIBE צבע שחור ולפי מה שהבנתי שרשמו לי פה .. שהנתונים שלו ככה ... (עם אני טועה תתקנו בבקשה) 4 אום 400 RMS 2 אום 800 RMS 1 אום 1200 RMS אני אוהב לשמוע בום חזקקקקק מאודדד שכול הגוף רועד חח ורציתי לדעת מה יותר כדי לי להביא או שיש לכם הצעות אחרות וטובות בשבילי להביא קיקר L7 750 RMS או 2 קיקר קומפ 400 RMS .. שתי סלילים או שיש לכם הצעות אחרות לסאב או סאבים שיעשו עבודה טובה בסביבות ה1500 שקל והעם המגבר יפתח אותם ... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 3 תגובות
- 808 צפיות
הצעות לגבי רמקולים 4.5 אינצ' או קומפוננט 4.5 אינצ' עד 500 ש"ח ולא להציע לי את מורל פולס תודה ושנה טובה פלפלה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
הפעם אני שם את הPOST... בקיצור ולעניין, כמו שהמסורת הרגילה, מפגש פורום אודיו ביום שבת, ה1.10.05 בשעה 15:00, בקניון איילון במקום הקבוע מאחורי האיצדיון, מפגש פורום אודיו, כולם מוזמנים, מי שיכול שיביא שתייה, אוכל וכל הבא ליד(נרגילה זה חשוב חברה!), אנשים שמעוניינים להביא מוצרים למכירה בבקשה לרשום את הדברים בתר'ד הזה (בבקשה רק לא לעשות מהתר'ד הזה שכונה, כל אחד שמגיע שישלח הודעה אחת בבקשה, ורק מי שבאמת מתכוון, אנחנו רוצים נוכחות לא וירטואלית...) ובמפגש מומלץ לצרף לחלון של האוטו שלכם את רשימת המוצרים כדי שאנשים שרוצים לקנות יגיעו ויראו ישר מה יש לכל בן אדם להציע. לכל המתקשים, הנה מפת הגעה: לשים לב, איחרנו את שעת המפגש במטרה לעשות את ההגעה קלה להרבה אנשי…
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
יש לי שני מגברים של philips- dap 650 power amplifier 4\3\2- channel versatility קודם כל אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המגבר עצמו. דבר שני אני רוצה לדעת איזה רמקולים מתאימים לזה, ואם זה משנה בכלל, אני מתכנן לחבר אליו- סאב, 4 רמקולים, 2 טוויטרים. האם מספיק בשביל זה רק מגבר אחד מהשניים? ואם כן איזה רמקולים מומלצים ( כמה וואט?) נ.ב אני מעביר את הכל בקרוס אובר של jbl-gtx4. תודה מראש.. אלון פרקש
הודעה אחרונה מאת אלון פרקש, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסוף החלטתי ללכת על סאב פיוניר 306 הבעיה שיש 2 דגמים 306DVC 306C יש לי מגבר לאנזר 430 שיורד ל-2 אום איזה סאב לקחת ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, קניתי מערכת חדשה בקופסא, ורציתי המלצה על מקום לבצע בו את ההתקנה. המערכת פשוטה JVC KD-G310 (והרכב גולף שנת 2000) מהו סכום סביר לתשלום על התקנה ברכב? תודה רבה, יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv_s, -
אילו רמקולים יותר טובים?
מאת Guest ozman- 7 תגובות
- 977 צפיות
Ultra Linear UL-650CS קומפוננט 175 rms או MA Audio HK65 6.5" 2-Way Full Range Speaker 100 rms או Audiobahn AS62Q 2-Way 90 rms
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 1 תגובות
- 918 צפיות
בדלתות קדימה ואחורה. מותקנים לי רמקולים אבל בכל אחד (אחד קדימה ואחד אחורה) יש אחד שרוף. אני צריך להחליף גם קדימה וגם אחורה. אז אשמח לקבל גם את המידות, וגם המלצות לרמקולים לא יקרים (לא קומפוננטים-רמקולים רגילים).
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Lightning Audio Bolt 6" x 9" 225-Watt 3-Way Speaker, B2.69.3 לבין Lightning Audio Bolt 6" x 9" 225-Watt 3-Way Speaker, B1.69.3
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי מגבר,וכאשר אני מחבר אותו ל"רימוט" של הHU מופיע לי mute בצג של הHU,וברגע שאני מנתק אותו הכל מסתדר ואני יכול לשחק עם הווליום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הבאתי רכב ואני רוצה לשים בו מערכת נחמדה אני לא יודע מה זה אמור לכלול (נראה לי ששתיים אחוריים 6X9, ושתיים קדמיים, סאב, מגבר, ורדיו דיסק תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה התקציב שלי לא גדול (אני חייל) ואני רוצה שהמוצרים שאני יקנה יהיו הכי איכותיים למחיר שאני יכול להשקיע, אז כרגע אני רוצה לקנות מגבר, רמקולים אחוריים, ורמקולים קדמיים ולבנתיים אני ישאר עם הרדיו דיסק שיש לי (למרות שהוא לא הכי איכותי) ובשלב יותר מאוחר אני יחליף אותו ויוסיף סאב... לא איכפת לי לקנות יד שנייה אבל לפני אם תוכלו להסביר לי מה צריך לקנות ואיזה אני ישמח כי כמו שאתם רואים אני לא הכי מבין. (תקציב אני ירשום אחרי שיסבירו לי מה צריך ומה הטווחי מחירים של הדברים שאני צריך ככה אני ידע כמה אני מוכן ל…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
שאלה: תיבה לסאב... 1 2
מאת ramig3- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר שהסתכלתי בכל מקום אפשרי שמסביר לגבי בניית תיבה לסאב, מצאתי שהכי מתאים למקרה שלי תיבה פתוחה מסוג ported. אך אני לא מצליח לחשב את נפח התיבה וגודל הפורט. מישהו יכול לעזור לי בזה?? קישור לתכונות הרמקול: http://www.best4u.co.il/product.asp...441&CatCode=207
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שפירסמתי בעבר אני מתכוון ליבא באמצעות חבר הד יוניט של אלפיין ואלי שני זוגות רמקולים. ושאלתי היא כזאת, כמובן שהיא מופנת לבעלי ניסיון או לפחות ידע..האם כדאי לי לנסות להעביר את הפרטים דרך המכס? או שהסיכון גבוהה מדיי ולא שווה את זה.. לצורך המחשה-מחיר המערכת בחו"ל יעמוד על 1,300 שקל ובארץ הוא יגיע לקרוב ל3,000 שקל. כמו שאתם רואים הפרש רציני..אבל סיפרו לי על כך שמחמירים על נושא ההברחות, ובעיקר פרטי אודיו, ואז אני עלול לשלם הרבה הרבה (אם לא יחרימו) על מנת לשחרר את זה, מה דעתכם-כדאי או לא?
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
- 3 תגובות
- 832 צפיות
הייתי מעוניין בחוות הדעת שלכם בקשר לסאבים של רוקפורד הסאב הראשון הוא מסדרת פאוור מדגם T1 הסאב השני הוא מסדרת פאוור מדגם T2 תודה רבה TYPE RF
הודעה אחרונה מאת TYPE RF, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמתחבר לצ'נגר. מישהו יכול להמליץ? קורא MP3 וכמה שיותר פיצרים מגניבים ויותר יציאות למגבר
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 3 תגובות
- 703 צפיות
אומרו לי כבר ב2 חנויות שאין וגם שלא יהיה. זה נכו או שסתם אומרים כי להם אין? מישהו יודע מכיר מקום שאפשר למצוא או לחילופין מוכר משומש (במצב דנדש ובאחריות מקורית) מישהו ידע אם יגיעו עוד בארץ? מתי??? אשמח למידע.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 0 תגובות
- 875 צפיות
הרכבתי מגבר ורמקולים והכל עובד מצוין חוץ מזה שיש לי רעש. אולי מישהו מנוסה יצליח להצביע על הבעיה לפי הפרטים: 1-את הרעש שומעים רק בדיסק ולא ברדיו(כמעט בטוח בכל אופן לא הצלחתי להבחין ברעש ברדיו) 2-שומעים את הרעש בעוצמה לא חזקה כל כך והוא לא מתגבר, כלומר אם אני על מינימום ווליום אני שומע את הרעש בסטפים הראשונים של הווליום ואז כשעולים המוזיקה מתגברת ולא שמים לב לרעש. 3-אין קשר אם הרכב מונע או לא 4-לא העברתי את הRCA ליד הפלוס אלא ליד הקו של אחד הרמקולים.
הודעה אחרונה מאת hazic, -
שאלה בנוגע להגברת הרכב 1 2
מאת Tman- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל שלום לאנשי הפורום , מקווה שאלמד פה דברים חדשים . טוב אז ככה : יש בבעלותי מכונית טויוטה , ברצוני לקנות מערכת לאוטו אשר תשמיע מוזיקה איכותית (אני לא מאלה שקונים רמקולים בשביל לשמוע חזק) . יש ברשותי מגבר JBL שקניתי בדיוטי פרי . רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות : קומפוננט מורל פולס (שעולים בסביבות ה-500 שקלים) ורמקולים אחוריים 9*6 350W של פיוניר (שעולים 400 שקלים) או שמא כדאי לי לקנות רק קומפוננט של מורל דוטק ללא רמקולים אחוריים . שאלה נוספת היא , האם היושבים מאחור באוטו יוכלו להנות מהמוזיקה במידה ואבחר באפשרות השנייה ? תודה מראש ! מקווה שתעזרו...
הודעה אחרונה מאת Tman, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הקומפוננט הוא של Lightning Audio 225 W 75 RMS יושבים על המגבר של JBL GTO75.4 (מהדיוטי פרי) כל רמקול על יציאה נפרדת ( 104 RMS ) עכשיו השאלה איך לכוון את המגבר יש MODE - FLAT , LP , HP FREQ - 320HZ , 32HZ INPUT LEVEL - 6V , 250mV איך נכון לכוון אותו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת PMP, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק MP3 בטווח מחירים של עד 1000 שקל. המכשור שברשותי הוא כרגע זוג רמקולים קדמיים, Pionner 130 WAT עם טוויטרים מובנים וזוג רמקולים 6/9 Pionner 360 WAT עם טוויטרים מובנים. אני ממש מרוצה מהרמקולים, אבל מתוסכל מהרדיו דיסק.. ראיתי המון דגמים בטווח המחירים הזה, ואין לי מושג מה לקנות .. האם מישהו מוכן להמליץ לי על דגם מסויים ? תודה רבה והמשך שבוע מוצלח.
הודעה אחרונה מאת TTONYM, -
- 1 תגובות
- 765 צפיות
יש לי מגגבר של לנזר שמגביר 4 רמקולים המגבר מחובר לרדיו דיסק עם זוג ר סי אי ,כאשר אני מעביר לצד אחד של המגבר אז יש לי בס בורה חזקה וכאשר אני עושה סנטר באמצע יש לי פחות מאשר שאני מעביר לאיזה שהוא צד.... האם זה תקלה? מחובר גם סב ככה שזה לא ממש מפריע לי פשוט רציתי לדעת תודה...
-
QLogic QForms 1 2
מאת MoranLan-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתלבט אנכי באם להזמין זוג קיק פאנלים שמותאם לפורד פוקוס שיוצר ע"י חברת QLogic ואמור להתאים לי בצורה מופלאה. קראתי במספר אתרים שהקיקים הללו אמורים לספק מבחינת המיקום, הגימור, וגם איכות המוצר ושלרוב שומעים בהם נהדר, בעיקר במקרים כמו שלי של מידרנג'+טוויטר, יחד אם זאת הבנתי שבמקרה שארצה להתקין שם דרייבר מיד באס (לא תקף לגבי) אז כדאי לי לפחות לאטום אותם עם חומר של DYNAMAT מכיוון שהמוצר הוא פלסטיקה בלבד ללא קופסאת עץ כמו שבד"כ בונים כשיוצרים קיק פאנל בנפרד. בקיק אמורים לשבת דרייבר מידרנג' CDM54 של מוראל + טוויטר MT2 גם כן של מוראל. לפי מה שהבנתי, להתקין קיק פאנל אצל מתקין טוב הולך לעלות לי יחסית הרבה יותר מאשר להביא את המוצר הזה שאמור לעלות לי כולל משלוח בקרוב 900 ש"ח - א…
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
-
יש למישהו הערכת מחיר כמה עולה דבר כזה?? וכמה זה משפר את הכוח שאפשר להעמיס עליו... המערכת שיש לי היום על מצבר 52 אמפר והוא חלש....
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
אני קונה מערכת לרכב והציעו לי את ה- alpine 9841R.לא מצאתי ביקורות על המערכת הזאת ואפילו לא הערכת מחיר. יש מישהו שכן יודע?
הודעה אחרונה מאת erann04, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב - החלטתי לתרום קצת מהידע של (אחרים וחכמים) לכם סתם דיפדפתי לי בWIKIPEDIA ונתקלתי במשהו מעניין. האמת רציתי טיפה לגוון את הפורום של המלצת האם-כדי-לקנות-את-ה... מי מתקין ב... ואיך בונים בלה בלה..... אז ככה - כולם יודעים ש SPL זה Sound Pressure Level אבל לא כולם יודעים שהתפיסה שלנו לגבי הסאונד היא לוגריתמית (בניגוד לליניארית) בדוגמא פשוטה: ההבדל בין 120dB ל 130 dB לא שווה להבדל בין 80 dB ל 90 dB, אלא הרבה הרבה הרבה יותר גדול (לא ליניארי כן...? ( בגדול עומה שמעל ל85dB נחשבת למזיקה, מעל 120dB ל"לא בטוחה" ומעל 150dB ל"מזיקה לגוף האדם" - אבל למי אכפת, נכון? חלונות נשברים ב163 dB ועור הטוף נקרע ב 190-198 db …
הודעה אחרונה מאת QuickSilver,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 702 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NirNissimov
- Rשף
- motior
- IsraCar
- T_A
- David32
- פינדר
- carsgo
- גולדן191
- פול-טנק
- tomerR
- dav9