Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב אני יבוא :p

יש מצב שמישהו יעזור לי לכוון את המערכת אולי?

רק תרמקולים מי שיכול שישלח הודעה לפרטי או משהו בבקשה

תודה

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מידן מפחד שידעו את זהותו - הוא ילדה בת 11 :D סתאם סתאם הכל ברוח טובה

אייל אני מזועזע...נגנבו עוד דברים או רק הפאנל של הפרוססור ?

פורסם
1. מי הצליח לתקן? בחו"ל?

2.אתה רוצה חמסה, פותחת בקפה, או אולי קלפים,מה זה המזל שנפל עלייך?

אני מפחד להיכנס אליך לאוטו, lol.

3.מקווה שזה בקטנה , ויאללה מספיק, הגיע הזמן ליהנות מהמערכת.

1. אסף דוחף_לויתן תיקן. הבעיה לא היתה כזו גדולה פשוט אצל היבואן לא טרחו בכלל לחבר את המכשיר. אצל אסף בפעם הראשונה היתה תקלה בספק כח שלו שלא סיפק מספיק זרם ולכן הפרוססור משך זרם אבל לא נדלק. לאחר שלקחתי את המכשיר חזרה והוא נדלק, החזרתי אותו שוב לאסף שלאחר מספר ניסיונות עלה על התקלה בספק כח (הגוף חימום השתחרר). מהרגע שהמכשיר נדלק לא לקח לו יותר מדי זמן לעלות על הבעיה (זה לקח קצת זמן לתקן בגלל שבין בדיקה להלחמה הוא גם הספיק להתחתן :) ).

בפרוססור יש קונקטור שהחוטים מתחברים אליו בלחיצה אבל היא לא היתה טובה וזה מה שגרם לבעיה.

2. בקטנה ;)

3. לא יודע אם זה בקטנה כי צריך לרכוש פאנל או HU חדש. מעבר לזה צריך גם לתקן או להחליף את הפלסטיקה של הרכב שמסביב לHU (חדשה עולה כ1300 ש"ח).

עתיד,

היתה לי חבילה על המושב האחורי שבה היה IDMAX חדש שהזמנתי עבור חבר של חבר - נגנבה. מעבר לזה אולי נגנבו לי המשקפי שמש (רק עכשיו חשבתי על זה, אני אבדוק מחר) אבל גם ככה הגיע כבר הזמן להחליף אותן :)

יצאתי יחסית בזול.

פורסם

אייל , מתי לעזעזל זה קרה? היום?[ובהתחשב בעובדה שאתה נישמע אופטימי ורגוע ?!?]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה קרה אתמול והייתי רגוע גם אתמול. לא אופטימי ולא פסימי, זה מה שיש ואין הרבה מה לעשות. אני מחליף לאזעקה טובה יותר ואקפיד להבא להוציא את הפאנל (או לפחות אשתדל, אני עצלן בקטע הזה :) ).

פורסם

הפרוססור לא היה מותקן והפאנל שלו לא נשלף (אולי באמת אני צריך לארגן איזה מכסה). זה נראה כאילו רק עיקמו את הבית של המכשיר כשניסו להוציא אותו (הברזל שמתקינים בתוך הרכב ושאליו מחליק הרדיו). אני אבדוק אותו מחר עם פאנל אחר.

פורסם

רגע רגע ר-ג-ע !!!

אני לא מבין....פרצו לך לאוטו, היה שם 9835, והפאנל שלו (?!?!) גנבו את הפאנל...עיקמו את הקונסולה ולא גנבו את הHU עצמו ? בואנה יש לך מזל של קרנף אוזבקי !!

והסאב שהם לקחו הם בטח לא יודעים מה הם גנבו וימכרו אותו ב300 שקל :(

פורסם

אתה יודע מי גנב?

כדי שאוכל לקנות אותו ;)

סתאם..... חארות של אנשים.

צריך להתייחס אליהם כמו ארה"ב. ששם פגיעה ברכוש שלך זה עסק די חמור - ולא כמו בארץ שאף אחד לא מסתכל לכיוון שלך ועוברים עם זה לסדר היום.

אבל זה כבר נושא לת'רד אחר.

מרתיחה אותי החוצפה של אנשים - לבוא ככה ולגרום לכזה נזק....

מה גם שהם לא יודעים מה הם עושים - לפני חודש - באוטו הישן שלי - גנבו לי את הר"ד של SUPER SOUND.... באמצע היום.

זה לא שיש להם תירוץ! הם ראו בדיוק מה הם לוקחים :D

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אני יגיע חברה ומקווה שאני יספיק לבנות את המגש האחורי החדש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תנחומיי אייל זה מבאס לאללה...

כל כלב בא יומו מאחל לגנב שיומו יגיע מהר..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הפעם לא מגיע, סוגר שבת....

עד שיש מפגש בשעה נורמלית (במקום נורמלי) אני לא יכול להגיע. ראבק טירונות.

לפחות יש לי את ראש השנה בבית :)

יום טוב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

טירונות ..אך אני זוכר את זה ..היה כייף..

אגב אתה לא היחיד יש מצב אני סוגר שבת בבסיס גם ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

האלן לכולם!!!

מקווה שמגיע עם ההתקנה החדשה של המגבר הקידמי :-) !!!!!!

כי כמו שאומרים הסאונד מגיע מי קדימה !!!!!!

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...