Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החלטתי ללכת על סאב פיוניר 306 הבעיה שיש 2 דגמים

306DVC

306C

יש לי מגבר לאנזר 430 שיורד ל-2 אום

איזה סאב לקחת ?

פורסם

306DVC יורד ל-2 אום ?

כי המוכר אמר לי שהוא יורד ל-1 אום והמגבר שלי לא מתאים

זה נכון ?

ב-DVC ההספק של המגבר שלי עולה ?

אם ההספק עולה אני צריך לשים לו כבלים + ו - יותר עבים ?

פורסם

1.הוא ירד ל2 אוהם באם מדובר על 2 סלילים של 4 אוהם שיחוברו בניהם במקביל.

2.אם המוכר אמר לך שהסאב יורד ל1 אוהם זה בהנחה ויש לו 2 סלילים כל סליל בעכבה 2 אוהם ובחיבור מקבילי בניהם העכבה השקולה היא 1 אוהם.

3.ההספק של המגבר שלך בעכבת עבודה של 2 אוהם תהיה יותר גבוהה פי 2 ולפעמים יותר[תאורתי] מההספק שהוא נותן ב4 אוהם.

4.לא צריך להשתולל עם העובי של החיווט בין המגבר לסאב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין לי מושג איזה 2 סלילים יש לו

מישהו יכול לבדוק ולתת תשובה ?

איך אני מוריד את המגבר ל-2 אום ?

פורסם

למגבר יש 2 סלילים של 4 אום.

כול סליל לגישור של המגבר, זה אומר כול המגבר כולו הוא רק בשביל הסאב,

ואני מעריך שהסאב יקבל מעל 400WRMS.

תמיר

פורסם

קודם כל אולי תגלה לנו על איזה מגבר מדובר?

דבר שני אני מבין מדברייך שאתה רוצה להפעיל אותו בגישור(על 2 מתוך 4 ערוצים של המגבר).

אז במקרה הזה, זה יהיה אפשרי אם המגבר שלך יכול לעבוד ב2 אוהם בגישור, בד"כ זה 4 אוהם.

אבל שנדע איזה מגבר מדובר, נוכל לענות לך על השאלה.

בכל מקרה גם אם הוא לא "יציב" ב2 אוהם בגישור , ואין לו מנגנון שחש את ההתנגדות ,אין בעיה לחבר סאב 2 אוהם על מגבר 4 אוהם , כמובן כל עוד לא עולים על העומס המותר שהמגבר יכול לעבוד בו ב4 אוהם.

under construction..

פורסם
קודם כל אולי תגלה לנו על איזה מגבר מדובר?

יש לי מגבר לאנזר 430 שיורד ל-2 אום

איזה סאב לקחת ?

המגבר שלו יכול לרדת ל2 אוהם ערוץ בודד אבל אין טעם לעשות זאת ובכך לא להפיק תועלת מהמגבר גם ככה כל סליל של הסאב 4 אוהם . באם המגבר 4 ערוצים ואתה לא רוצה לבזבל יותר מ2 ערוצים אז תחבר כל סליל לערוץ עד שתביא מונו או 4 ערוצים חזק שיעבוד כולו על הסאב.

לדעתי אם אתה קונה סאב 2 סלילים בלי לחשוב תחילה בצורה רצינית איך להגביר אותו בצורה הטובה ביותר שאתה יכול להרשות לעצמיך-אז חבל על הזמן שלך על הכסף שלך ועל הזמן שאתה שואל פה את שאלותיך.

להביא סאב עם הספק כזה בגרסת D בלי לארגן לו מונובלוק בעל הספק טוב ב2 אוהם או מגבר 4 ערוצים חזק שיוקדש כולו ב2 גישורים להרמת 2 הסלילים. אז מיותר בעיקר אם אין לך בעתיד הקרוב תיכנון לדאוג להגברה הולמת כמו שצריך לסאב הנ"ל.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה רוצה לתת רק גישור אחת תלך על סאב עם סליל אחד SVC.

אם אתה רוצה לתת מהמגבר שלך את כול ה2 גישורים על סאב אחד תלך על DVC.

עוצמה = DVC.

תמיר

פורסם

לא לא לא לא !!!

הדרך היחידה [והלא חכמה לעשות זאת היא לחבר במקביל את 2 הסלילים ולחברם ביחד לערוץ בודד המאפשר עבודה ב2 אוהם אבל לא עשית בזה כלום אתה מסרס את המגבר שלך]

קיצר למה לסבך כל שניה וללכת ראש בקיר ?

אתה קונה סאב DVC[2 סלילים] -דאג לו מראש להגברה נכונה ויעילה!

1.או מגבר 4 ערוצים שיוקדש כולו לסאב .

2.או מונו שיורד ל2 אוהם .

אתה לא מסוגל לעמוד ב1 מ2 הקריטריונים הנ"ל-קנה סאב SVC [סליל בודד]!

מה כולכך מסובך להבנה פה?

• תוכן חדש...