Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שפירסמתי בעבר אני מתכוון ליבא באמצעות חבר הד יוניט של אלפיין ואלי שני זוגות רמקולים.

ושאלתי היא כזאת, כמובן שהיא מופנת לבעלי ניסיון או לפחות ידע..האם כדאי לי לנסות להעביר את הפרטים דרך המכס? או שהסיכון גבוהה מדיי ולא שווה את זה..

לצורך המחשה-מחיר המערכת בחו"ל יעמוד על 1,300 שקל ובארץ הוא יגיע לקרוב ל3,000 שקל.

כמו שאתם רואים הפרש רציני..אבל סיפרו לי על כך שמחמירים על נושא ההברחות, ובעיקר פרטי אודיו, ואז אני עלול לשלם הרבה הרבה (אם לא יחרימו) על מנת לשחרר את זה, מה דעתכם-כדאי או לא?

1.8T 8)

פורסם

אולי תנסה לקחת את זה איתך בתיק יד?

שאני הייתי בתאילנד(הבודקים יותר עירניים לאנשים שבאים מהמזרח)לא הסתכלו עלינו אפילו,

נחתנו ב6 בבבוקר ישבו שם איזה 3 אנשים במסלול הירוק ולא הסתכלו אלינו אפילו.

פורסם

אחי תביא אותו ואל תחשוש בכלל, לא יקחו ממך מכס בשדה תעופה בדוק.

שים אותו במזוודה אבל אין בעיה לא תיק יד ולא נעליים... הבאתי כבר 4 הדיוניטס מחו"ל ולא עשו לי איתם בעיות, הם היו בקופסה ארוזים וחדשים לגמרי.

פורסם

מצטרף לשאלה, איך אני יכול להעביר מוצרי אודיו דרך המכס מבלי לשלם מכס... תנו הצעות

ועוד שאלה, האם גם תיירים נבדקים במכס?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

לדעתי תביא ת'HU תעטוף אותו במגבת או שניים ותכניסו למרכז המזוודה...

אף אחד לא יגיע לשם...

מקסימום תצטרך לשלם מכס שהוא 33% מהמחיר....אבל מצב זה לא יתכן כל עוד אתה בעצמך לא תציאה לסוכני המכס לבדוק את המזודה שלך ...כי אולי בטעות הכנסת משהו לארץ הקודש מבלי שישדדו אותך..:wink:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...