פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, בחיפוש שערכתי לגבי מידת הרמקולים בפוקוס מתברר כי הרמקולים שם הם אובליים 7*5, אינני מתכוון להשאיר את זה במצב הנוכחי, אני רוצה לדעת אם ניתן לעשות שם 6.5 במיקום מקורי ע"י הלבשת פלטת עץ או שרק 5.25 ??? וכל זה כדי להתחיל לחפש קומפוננט בגודל המתאים
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
- 0 תגובות
- 849 צפיות
אני מצטער על הכותרת אבל העניין הזה דחוף אני חיפשתי DVD לרכב שלי בחו"ל ונתנו לי חנמויות אבל כל החנויות נמצאות כ-7 שעות נסיעה מסאן פרנסיסקו אני חייב חנות באיזור של סאן פרנסיסקו חייב ביומיים הקרובים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול או למחוק את התרד הזה כי זה ממש דחוף כי אחותי חוזרת בימים הקרובים וזה יהיה ממש פיספוס אם היא לא תביא לי מחכה לתשובות חברים אני יודע שאתם רוצים אתם יכולים מי שייתן תשובה אני יזמין אותו לאייס קפה עלי תודה עידן
הודעה אחרונה מאת BLACK COLT, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
אני מתכוון לקנות בעוד כחודש וחצי קומפוננט בארה"ב. אני מתלבט בין 3 סוגים: 1)רוקפורד T152S... http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1491 2)רוקפורד FNQ3514... http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1079 3)פיניקס גולד קסנון... http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1640 אני מחפש אנשים שיש להם את אחד מהקומפוננטים הנ"ל וגרים באיזור השרון ויש להם זמן שאני אקפוץ ויתרשם...אם יש הצעות לקומפוננט שלא חשבתי עליו עד 200 דולר באתר הנ"ל אז אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 3 תגובות
- 848 צפיות
שלום לכולם עומדות בפניי כמה אפשריות של סאבים כרגעש לי את הפיוניר 305 העוצמתי אני מחפש משהו שלא ירד מהעוצמה אבל גם איכות מה שאין ב305 הסאב הראשון הוא של פלנט אודיו (איך הם בסאבים) דגם לא ידוע מוציא 400RMS השני הוא סרויין ווגה HED12 הדגמים החדשים הם גם 400RMS או P2 של רוקפורד נראה לי נתונים חלשים... אני מתלבט יותר בין הפלנט אודיו לסרויין יוגבר עם JBL GTO75.4
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני כנראה הולך לייבא עם חבר סאב ומגבר .. וההחלטה גובשה ואני קונה infinty kappa perfect ואני רוצה להתאים לו מגבר עד מחיר של 100 - 120 $ ולא יותר ... מעוניין בחברה איכותית ברמה של HIFONICS וכד' .. לדוגמא: http://cgi.ebay.com/HIFONICS-BX605-MONO-AMP-600-WATT-NEW_W0QQitemZ5806204771QQcategoryZ18797QQrdZ1QQcmdZViewItem האם הוא מתאים לסאב המצויין למטה ? "... 12.1D" על מה אתם ממליצים ? מונו ? או שעדיף 2 ערוצים ולגשר ? ושאלה נוספת : לסאב האינפינטי יש 2 סוגים שניתקלתי בהם והבדל של 20$ .. ואני רוצה לדעת מה ההבדל .. איכות ? באחד מהם כתוב D בסוף השם .. כלומר "INFINTY KAPPA PERFECT 12.1D" ובשני לא .. יש איזה שוני? תודה רבה על כל העזרה ואשמח לדעות שלכם .. א…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 818 צפיות
שלום ברשותי מגבר מונובלוק 1200D של לאנזר 4 אום 400 RMS 2 אום 800 RMS אום 1 1200 RMS תאמת שאני לא יודע איך אני עושה שיהיה 2 אום וכאילו ... עם יש למישהו הסבר לזה זה יעזור לי... איזה סאב היתם מציעים לי לקנות ... או זוג סאבים בסביבות המחיר 1500 - 1600 שקל מה אתם אומרים על 2 קיקרים 12 אינץ 400 RMS 2 סלילים העגולים ..
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! מאז ששידרגתי את המערכת שלי לשילוב הפופולרי של דוטק+JBL היא עושה לי יותר בעיות מתמיד.... בהתחלה המתקין לא ממש השקיע בכיוון של הדוטק ולכן בקושי שמעו אותם... מה שהפתיע אותי בהתחשב בנתון של 140W...... לאחר עזרה מכמה חברים "מבינים" קצת העלינו את העוצמה במגבר לדוטק... ולאחר שבוע שזה נשמע סביר הרמקולים משמיעים פיצוץ קטן כל פעם שהבאס קצת יורד נמוך יותר.... עכשיו ניסיתי לחתוך אותם במגבר לתדר הכי גבוה וזה בכל זאת ממשיך.... האם הם נשרפו? מה אני עושה?? יכול להיות שהJBL שראף אותם??
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או שהוא פשוט לא מוציא תדר לרמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר במזדה 323... בתוך הצינור גומי שמוביל מהאוטו לדלת ישנה קוביה לבנה כזאת שממנה יוצא צינור שבו יש חוטים לרמקול - אדום ולבן במידה ואני רוצה לחבר חוטים חדשים משלי איך דרך להעביר? אני חייב להשתמש בחוטים האלו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת PMP, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג פולקסווגן בורה. לא השתמשתי באוטו בערך חודש אזי ניתקתי פאנל של רדיוטייפ SONY. היום נסעתי באוטו, חיברתי פאנל בחזרה ואז גיליתי שהמכשיר עובד אך לא קולט רדיו בכלל. אפילו הפעלתי סריקת תחנות טוטומטית וכלום, לא מצא אף תחנה. מה שנראה לי אולי קשור שלפני כמה ימים הורדתי התקן פזומט שהיה מותקן באוטו.(לא לבד, בתחנת שירות). יש אפשרות שיכלו לפגוע באיזהשהו כבל שמקשר בין אנטנת הגג לרדיו? האם יש כבל כזה והאם הוא עובר בקרבת פתח מילוי הדלק?
הודעה אחרונה מאת yigal_26, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחר הולך להתקין לחבר שלי שתי מגברים וקבל אבקש בבקשה מכם אם תוכלו להסביר כיצד עלי בידיוק לחבר את כל העסק הנ"ל. לדוגמא: מה + של המצבר אני מושך קבל 2 גייג' אל הקבל ומהקבל עצמו אני מושך עוד כבל למפצל אשר יפצל את ה+ לשתי המגברים? ומה - של הרכב פשוט לחבר ל - של הקבל ומה - של הקבל למשוך כבל למפצל ומהמפצל למשוך את המינוסים למגברים? או שצריך לחבר אחרת? אשמח מאוד לשירטוטים אם אפשר-תודה. וגם עוד שאלה יש לו שתי סאבים של 8 אוהם על מנת לקבל את שתיהם ב 4 אוהם עלי לחבר אותם במקביל?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 3 תגובות
- 997 צפיות
שלום לכולם !!!! מחובר אצלי מגבר magnat the rock 800, ויש לי בעיה הולך לי המצבר , לפני כשבוע הלך לי המצבר פשוט מתתת !!!! אז הלכתי לחנות כי עדין יש לי אחריות על המצבר, בחנות אמרו לי ללכת לחשמאלי כי יש לי זליגה מי המצבר אז הלכתי לחשמלאי והוא אמר לי שיש לי זליגה מי המגבר אפילו שהוא כבוי של 0.40 ואמר שזה בסדר יחסית לאוטו אבל עדין זה מחסל את המצבר !!!! מה אני אמור לעשות ??? ןאני רוצה עוד להתקין מגבר שני magnat the rock 400 לקדימה , מה אני אומר לעשות אייך אפשר לטפל בבעיה של הזליגה מי המצבר, לא בראש שלי כול חצי שנה ליקנות מצבר חדש !!!!!!!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 675 צפיות
ברשותי פאנל dhp670 פרימייר של פיוניר! שאלתי היא האם אני יכול להכניס תצוגות תמונות משלי לתוך המכשיר ? ואם כן איך אני עושה את זה? ומאיפה אפשר להוריד תצוגות כאלו ? תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת LiRacer, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תראו חשבתי על משהו, לפעמים נגנב לחלקינו ציוד רציני ואני לא מדבר על עוד סאב של פיוניר או מגבר של JBL אני מדבר על ציוד רציני שיחסית נדיר לראות בארצינו, היות ורובנו כל היום עוסקים במכירה\קניה\החלפה\התעניינות בציוד אודיו יתכן ושנשמע דברים כאלו ואחרים : אז אני אתחיל לפני כשבוע וחצי נגנב לחבר מגבר ג'אנסיס! 4 ערוצים, 50 וואט כל ערוץ...לא זוכר מה שם הדגם בדיוק...יותר אור אני אשפוך מאוחר יותר, ביחד עם המגבר נגנב סאב 305C של פיוניר בתיבת סילד של 42 ליטר, בנויה עצמאית...התיבה היתה ל-ל-א ריפוד...אך רואים עליה שבנו אותה "כמו שצריך" תפירה מרובה של ברגים וכו'.... כל אדם ששמע על מישהו שמוכר ג'נסיס 4 ערוצים בשבוע האחרון, ואם "במקרה" למכור יש גם סאב של פיוניר במחיר מציאה, מוזמן ל…
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ב - 21 בספטמבר הושלמה מכירת חברת MBQ (עד אותו יום בבעלות קבוצת רוקפורד) לקבוצת MAXXSONICS. בכוונת מקסוניקס להשתמש בMBQ בעיקר ככלי להכנס לשוק מוצרי המולטימדיה והמוצרים הביתיים... http://www.maxxsonics.com/news_MBQuart.html קבוצת רוקפורד לאחר מספר שנים של הפסדים ש"עיצבנו" את בעלי המניות אולצה על ידיהם (דרך החלפת ההנהלה והחלטות דירקטוריון) לפעול חזק יותר בתחום ה - OEM ולצמצם את מוצרי האפטר מרקט. זה התחיל עם שיתוף פעולה עם מציובישי ולא מזמן התחילה החברה במיזם משותף עם חברת SMA לייצר קיטים OEM לרכבים ספציפיים, כרע מדובר ברכבים הבאים: "Hummer H2 SUV and SUT, Chevy Tahoe, Suburban and Avalanche, Cadillac Escalade/Escalade EXT, GMC Yukon, Denali and Denali XL" ht…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 2 תגובות
- 696 צפיות
האם ניתן במגבר הר"מ להוריד 2 יציאות ל-2 אוהם ולהשאיר 2-יציאות על 4 אוהם? (4 אוהם לרמקולים ו-2 אוהם בגישור לסאב) תודה מראש גלעד.
הודעה אחרונה מאת hazic, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
חבר'ה.. ברגע זה ממש אני מתקין את המגבר.. השאלה שלי היא כזו... הכבלים של הקומפוננט שכרגע מחוברים לרדיו דיסק.. העובי שלהם הוא 1.5 עכשיו הכבלים שהבאתי יותר עבים .. יהיה נכון לנתק את הכבלים מהרדיו דיסק ולחבר אותם ישירות ע"י ליפוף לכבלים החדשים שהבאתי שהם טיפה יותר עבים או שעליי לחווט את החדשים ישירות לקומפוננט ? זה יחסוך לי המון עבודה.. אבל אם זה לא מומלץ אני לא אעשה זאת.. אני אשמח לתשובות מהירות. תודה.. יד האלוהים נחתה עליי... משמע.. אין לי מספיק כבל.. לכן לא נותרה לי ברירה אלא ליצור "צוואר בקבוק".. האמת היא שאני לא מאמין שיש לכך חשיבות רצינית.. על כמה וכמה "השפעה".. לפחות כך אני מקווה.. בכל אופן יש לי עוד סוגייה ביציאות מה- HU חיברתי את ה RCA אדום - ימין שחו…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 0 תגובות
- 961 צפיות
עיזרו לי למצוא את כללי הפורום כדי שלא ינעלו לי שרשור עם כותרת לא עניינית.
הודעה אחרונה מאת Possibilities, -
- 3 תגובות
- 774 צפיות
מישהו אולי יודע מה הגודל של הרמקול הקידמי בפיזו 306 שנת 99 ?
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני צריך עצה לגבי מתקינים בפ"ת או איזור המרכז, שהם זולים ועושים עבודה טובה.... תודה מראש?
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש סאב שיהיה חזק מאוד אבל גם מדוייק באותה מידה.. התקציב שלי הוא עד ה2000 ש"ח ברור שכמה שפחות אני יצתרך להוציא יהיה הכי טוב אבל המקסימום זה ה2000 הצעה 1 : לקחת 2 סאבים של כליף דיזיין 10 אינץ בתיבה כפולה ב1450 ש"ח סדרת W הצעה 2 :לקחת 2 סאבים של V-MAX סרווין ווגה 10 אינץ 1250 הצעה 3 :לקחת 2 סאבים של קומפ 10 אינץ בתיבה כפולה 1000 הצעה 4 :לקחת קומפ וי אר של קיקר 12 אינץ 780 לא כולל תיבה או הצעה 5 : לקחת סאב של סולובאריק L7 12 אינץ ב1800 לא כולל תיבה הצעה 6 :לקחת סאב של פוניקס גולד סדרת קסנון 1400 כולל תיבה הצעה 7 : סאב של קליף דיזיין 12 סדרת AW ב1800 לא כולל תיבה 600 RMS אם יש לכם עוד הצעות בבקשה תרשמו ד.א המגבר שיגביר אותם הוא מונובלוק של הי…
הודעה אחרונה מאת sti05, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רכב סיטרואן C-15 ( דומה מאוד לרנו אקספרס) מערכת 4X45 רמקולים קדמיים "4 110W כל אחד + טוויטרים רמקולים אחוריים "6.5 200W כל אחד 3WAY לרמקולים האחוריים בניתי תיבות מיוחדות (זה רכב שאין אפשרות למגש כי הבגאז' הוא כמו סלון ענקי) קניתי סאבוופר "8 של FIRST AUSTRIA בעוצמה של 400W דגם CS-4281 הנתונים שלו שכתובים על המגנט: 250NM ULTRA SOFT TRANSPARENT PP CONE FOAM-ROLL AIR SUSPENSION HEAT RESISTANCE VOICE COIL STRONTIUM השאלה שלי היא איך לבנות את התיבה, מה המידות וכו' ? האם אני צריך לחבר CROSSOVER למגנט כדי שיוציא צלילים נמוכים? * בנוסף, יש לי מגבר של סופר סאונד 100W עם 2 יציאות (דגם PA-1300) האם הוא יספיק בשביל סאב שכזה? (אני מחפש יו…
הודעה אחרונה מאת ramig3, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזו תיבה מומלצת : תיבה סגורה או עם פורט? לפי מה שהבנתי, בתיבה סגורה יש צורך להספק גבוה יותר, אך הרמקול של הסאב מספק 400W MAX והמגבר שאני רוצה להוסיף מספק 100W MAX אז לפי הנתונים הנ"ל , תקנו אותי אם אני טועה, אני צריך תיבה עם פורט. ברכב יש חלל גדול מאוד! (סיטרואן C-15 .. זה כמו רנו אקספרס) האם לדעתכם כדאי לבנות תיבה קטנה עם 2 פורטים?
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
*פיונייר פרימייר 760 קורא הכל- mp3/wma כמובן cd/cdw *מגבר 800וואט חברת בת של jbl (אני לא ממש זוכר אבל כתוב נראה לי power משהו... לא בטוח) 4 יציאות *סאב רד סאונד 600 *רמקולים של סרווין וגה 330 וואט הכל ב 1650 ש"ח
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הרכב הוא פורד פוקוס, אני מרכיב זוג קומפוננט מקדימה הבעיה היא שהחיווט של הרמקולים לא משהו ואין לי איך להעביר חוטים חדשים מהדלתות לתוך האוטו כי אין שום פתח, כל החשמל מהדלתות נכנס לרכב דרך קונקטור.
הודעה אחרונה מאת hazic, -
- 1 תגובות
- 826 צפיות
הבאתי סאב kicker cvr12 2005 ואני לא יודע כמה ליטרים צריכה להיות התיבה שלו... ואני מחפש תיבה אטומה בלבד מי שיודע כמה ליטרים או שיש לו אפילו תרשים זה יהיה מעולה.
- 1 תגובות
- 682 צפיות
במגבר שיש לי יש 2 ערוצים של 50W כל אחד.. מגבר של סופר סאונד דגם PA-1300 קראתי באוטוסאונד, שכאשר מגשרים 2 ערוצים, העוצמה תהיה פי 4 מערוץ אחד, כלומר במקרה שלי, 200w סה"כ. האם אני יכול לעשות גישור כזה במגבר? או צריך לחבר ממסר מיוחד? מי שיכול לעזור לי, יבורך!
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר של סופר סאונד 100W ישנם חיבורים : REMOTE B+ GROUND לפי ההיגיון, B+ יקבל מתח פלוס קבוע GROUND ו- REMOTE יקבלו מינוס . האם אני צודק? ועוד שאלה מאוד חשובה, איך המגבר יודע להיות כבוי כאשר אני מכבה את המערכת? או שמא, אני צריך להוסיף מפסק בקומבינה כלשהי ולהפעיל את המגבר ידנית בכל פעם.. בבקשה תעזרו לי! תודה מראש על התשובות.
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
HU- אני מתלבט בין 2 רדיו דיסקים.. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=14993 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=150395 קומפוננט- גם פה אני מתלבט בין 2 קומפוננטים http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1079 או http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1491 סאב- http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2167 או http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=phox12d4&store=&catid=369 או http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=814 פה יש לי עדיפות לאלפיין מגבר לסאב- http://www.etronics.com/product…
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 31 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ישבתי וחיפשתי בהמון טרדים ישנים וחדשים סאב וופר איכותי שיתאים לתקציב שלי אבל לא מצאתי משהו מתומצת שעזר לי להתמקד על דרייבר מסויים ולמען האמת לא כל כך פשוט ללכת ולשמוע את כל הסוגים וכל המינים עקב העובדה שזה דורש לקרוא לאנשים שיבואו עם הרכב שלהם וגם הרבה פעמים הציוד שלהם שונה משלך וכו'. אני מתכנן לבוא למפגש הבא כדי להתרשם מהמערכות אבל בינתיים טוב שיש פה אנשים מקצועיים שיכולים לתרום מהידע והנסיון שלהם וזה אחת הסיבות שבגללן הפורום הזה מתקתק כל כך טוב. הרבה שואלים שאלות דומות ונראה לי מעניין לתמצת את זה לטרד אחד מסודר - מה דעת הקהל הרווחת לגבי הסאב שהם הכי אוהבים בעלות של עד 2500 ש"ח - נראה לי מספק לציבור שרוצה יותר אבל לא להשתגע. במקרה שלי אני מאזין לרוק, ג'אז, בלוז, אלטרנ…
הודעה אחרונה מאת sti05,