Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו חשבתי על משהו, לפעמים נגנב לחלקינו ציוד רציני ואני לא מדבר על עוד סאב של פיוניר או מגבר של JBL אני מדבר על ציוד רציני שיחסית נדיר לראות בארצינו, היות ורובנו כל היום עוסקים במכירה\קניה\החלפה\התעניינות בציוד אודיו יתכן ושנשמע דברים כאלו ואחרים : אז אני אתחיל

לפני כשבוע וחצי נגנב לחבר מגבר ג'אנסיס! 4 ערוצים, 50 וואט כל ערוץ...לא זוכר מה שם הדגם בדיוק...יותר אור אני אשפוך מאוחר יותר, ביחד עם המגבר נגנב סאב 305C של פיוניר בתיבת סילד של 42 ליטר, בנויה עצמאית...התיבה היתה ל-ל-א ריפוד...אך רואים עליה שבנו אותה "כמו שצריך" תפירה מרובה של ברגים וכו'....

כל אדם ששמע על מישהו שמוכר ג'נסיס 4 ערוצים בשבוע האחרון, ואם "במקרה" למכור יש גם סאב של פיוניר במחיר מציאה, מוזמן לרשום זאת בשרשור הזה !,

בנוסף : אתמול\שלשום (לא יודע בדיוק מתי) נגנב לאייל מנהל הפורם סאב וופר של IDMAX, סאב וופר זה בלשון המעטה לא נפוץ בארץ ומחירו לא נמוך ב-כ-ל-ל, לכן כל אדם ששומע בימים הקרובים על סאב כזה למכירה, אפילו בחנויות חבר'ה, אני מדבר על חנויות סטריאו קטנות - אליהם לרוב דברים כאלו מתגלגלים לא למתקינים הגדולים, כל מי ששומע על סאב כזה חדש...\משומש (יתכן ויוציאו אותו מהאריזה כדי לטשטש את מקורו) שירשום בשרשור הזה

באם את\אתה קניתם ציוד אשר יופיע בשרשור הזה ופוחדים שיתגלה כציוד גנוב, ניתן להשאיר הודעה בשרשור בשם בדוי, לפתוח יוזר - ופשוט לרשום את הפרטים וזהו.....או לבקש מאדם אחר לרשום את הפרטים (מי שחושש יכול לשלוח לי לפרטי נוסח הודעה אני אעלה אותה ומבטיח חיסיון מוחלט !!)

תודה רבה - עתיד

*אייל אולי כדאי שזה יהיה דביק ?

פורסם

טוב, מה שהיה אצלי נדיר יחסית זה המגבר מאק אודיו פולסר שנגנב בתאריך 25-6-05 בין השעות 15:00 ל 18:00 בראשון, אני די מאמין שהמגבר הזה כבר נמכר למישהו, אם הוא אכן נמכר ומישהו רואה את ההודעה, אני מוכן לשלם לקונה כסף רק כדי להגיע למוכר, אגב, המגבר ללא הקופסא, היא אצלי בבית, וגם חסר המכסה הכסוף שמכסה את הכפתורי כיון, גם הוא אצלי בבית...

כל השאר שטויות, אז אני לא אומר בכלל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא מאמין... מתי זה קרה לאייל?...

תמיר

פורסם

כרגע זה רק תחושת בטן ואני לא רוצה להסתכן בהוצאת לשון הרע אז אני לא אציין שמות של חברות...

יותר מדי פעמים בזמן האחרון אני שומע על אירועים שנראים כ- "גניבות מוזמנות". אדם התקין מערכת מרשימה ביותר ברכבו ובאותו לילה "ניקו" את הרכב ומאחר ומדובר ברכב עם מערכת אורגינלית (3 ליטר C5) שבד"כ לא מותקנות בו מערכות אפטר מרקט קשה שלא לחשוב שמדובר בארוע מוזמן. שמעתי על אירוע דומה בו נגנבה מערכת מושקעת לא פחות מרכב שגם בה מותקנת מערכת אינטגרלית (וולוו S60) הוא הוציא את רכבו מהמוסך לטיפול שנתי ובאותו לילה "נוקה" גם רכב זה.

האירועים הללו ארעו בסוף אוגוסט בצפון ת"א, יכול להיות שמדובר בצירוף מקרים. אבל קשה שלא לחשוב שסופק מל"מ ו/או הוזמנו פריצות אלו.

אני יודע על מקרה מהימים האחרונים בו נפרצה דירה ופרט לקצת בלאגן בדירה הנזק "היחיד" היה היעלמותה של מערכת קולנוע ביתית רצינית שכללה DSP של ROTEL, מגבר כוח 5 ערוצים NAD, רמקולים מסדרת 8XX של B&W, סאב של REL, חיווט יקר של VDH וLCD של LG בקיצור לא משהו "סטנדרטי" ממכירות קבוצתיות. הפריצה קרתה ימים בודדים אחרי ביקור אינסטלטור שגילה עיניין "מעמיק" בציוד. מן הסתם טענה זו הוצגה למשטרה ומידת הטיפול בה אינה ידועה.

קיים גם המקרה של מנהל הפורום שבו נגנב ציוד לא בדיוק סטנדרטי ויתכן ומדובר באירוע מוזמן...

קשה שלא לחשוב שיש אלמט של "הזמנה" או מל"מ מאחורי יותר מידי מקרים בזמן האחרון. מה עושים? מצמצמים פרופיל...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
באיזה איזור בידיוק הציוד נאבד

לרמקולים אין רגלים... הם לא הולכים לאיבוד.

יש למישהו יד בדבר. וצריך לשים עליו יד...

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אוףףף אתה חייב להתחכם ? אתה יודע שהכוונה הייתה איפה גנבו לו אותם.

אני משאיר תאוטו לכמה שעות ליד סבא וסבתא שלי, וליד יש שכונה שלא נחשבת לכול כך טובה.

אז בגלל זה רציתי לדעת איפה גנבו לו את הציוד.

חוצמזה תדע שכול האזור הזה מוכה פריצות! ,גם במזכרת בתיה השכנה סובלת נראה לי מאותם גנבי מערכות ,אחותי אמרה לי שגנבו לחברה שלה שתי רדיו דיסקים שם וגם ניסו לפרוץ לבית של דוד שלי שם.

ד.א מה עם חברת הביטוח?? היא לא מכסה תכסף של הציוד שנגנב?

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

קשה שלא לחשוב שיש אלמט של "הזמנה" או מל"מ מאחורי יותר מידי מקרים בזמן האחרון. מה עושים? מצמצמים פרופיל...

מה שאתה אומר זה דבר ידוע - הזמנות

אבל במקרה של אייל לדעתי אם היתה הזמנה זה היה נגמר באופן קצת שונה - כי כולם יודעים מה יש לו ברכב ואם היתה עליו הזמנה היו עושים לו נקיון יסודי

בכל מקרה בואו לא נהפוך את זה לדיון - אלא "לוח מודעות" כל אחד ירשום על ציוד אודיו (בעיקר לרכב) נדיר! שמסתובב בחוץ כתוצאה מגניבות

תודה

פורסם

ברכבים היו סאב 12" של פייז מדגם אליינט SI וסאב ישן יחסית של MBQ. באחד מהם היה מגבר 4 ערוצם מדגם אופוס של פייז ובשני היה מגבר שככל הנראה מאוד נדיר בארץ שיובא עצמאית מארה"ב מתוצרת SINFONI מדגם amplitude 150.2. בנוסף נגנבה יחידת HPX שהותקנה על מנת לשמור על הדאש המקורי.

את הסאבים ואת ה-HPX יהיה לפי דעתי קשה לאתר. המגברים פחות נפוצים, במיוחד הסינפוני, לכן יתכן ויצוצו איפהשהו.

פורסם

הצעה. לכל מה שקונה ציוד. (כל סוג)

תרשמו את המספר הסידורי של הציוד ואת הדגם.

ואז יותר קל לאתר אותו.

ויש הוכחה שזה הציוד שלך.

ועם אפשר לצלם את הציוד עם המספר. ועם סימון שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני חושב שכל מי שיש לו מערכת רצינית באוטו צריך לעשות ביטוח למערכת...

אני אישית עשיתי ביטוח, אני מעדיף לשלם עוד כמה מאות שקלים בשנה לביטוח המקיף שלי מאשר לרדת יום אחד לחנייה ולהתחיל לבכות...

אני במשך 3 שנים השקעתי כל שקל ושקל במערכת שלי ובבנייה שלה מ-א' ועד ת', ואני לא צריך שאיזה גנב מסריח יהרוס לי את הדבר שאני הכי אוהב בעולם.

פורסם

צריך גם מקיף כדי לבטח אודיו, צד ג' לא מספיק להם.

חלק מהמקרים הם גובים כל כך הרבה, שאני מעדיף להסתכן ולא לשלם.

במקרים של מערכות יקרות /נדירות-אין מה לחשוב, מומלץ לבטח.

ZZR

פורסם

שלום לכולם!!!

כן באמת אם יש לכם מערכת רצינית שאתם אוהבים אותה באמת צריך לבטח אותה !!!

אצלי באוטו הכול מבוטחח מי המערכת עד הטיוטרים אפילוו!!! וזה לא כול כך יקר אני מבוטח אצל הפינקס ואני משלם תוספת של 400 שקל לשנה על כול המערכת!!!!!!!

וזה שווה אני יושן בשקט בלילה בלי דאגות מיותרות כי בכול מקרה של חס וחילליה ( בלי עיניים בבקשה ) של פריצה לאוטו אני מקבל אחזר מלאה של 85 % משויי המערכת בעת הקנייה !!!!!

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

• תוכן חדש...