Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר הולך להתקין לחבר שלי שתי מגברים וקבל אבקש בבקשה מכם אם תוכלו להסביר כיצד עלי בידיוק לחבר את כל העסק הנ"ל.

לדוגמא: מה + של המצבר אני מושך קבל 2 גייג' אל הקבל ומהקבל עצמו אני מושך עוד כבל למפצל אשר יפצל את ה+ לשתי המגברים? ומה - של הרכב פשוט לחבר ל - של הקבל ומה - של הקבל למשוך כבל למפצל ומהמפצל למשוך את המינוסים למגברים?

או שצריך לחבר אחרת? אשמח מאוד לשירטוטים אם אפשר-תודה.

וגם עוד שאלה יש לו שתי סאבים של 8 אוהם על מנת לקבל את שתיהם ב 4 אוהם עלי לחבר אותם במקביל?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כי יהיו שתי מגברים דיי חזקים אחד זה מונובלוק של JBL והשני זה ה 75.4 ושתי סאבים של פיונר 1000W לפי דעתי מערכת כזו תזדקק לקבל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה שיהיו שני מגברים חזקים אומר שתצטרך קבל? ממש ממש לא. זה לא החשבון שעושים,

זה התפיסה שלמתקינים טוב לעודד כי זה עושה להם עוד כסף.

כדאי שתקרא קצת ותשכיל בנושא במקום לבזבז את כספך על דברים שלא חשובים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=642078#post642078

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57624&highlight=%F2%E5%E1%E3%E5%FA+%F7%E1%EC%E9%ED

Race Smart

פורסם

תודה על התגובות! אבל אני רק מתקין את המערכת לבן אדם וזה הכל אין לי שום רווח ואינטרס בכל העניין הזה רק רציתי לדעת לידע אישי שלי,וזה שהבן אדם רוצה קבל ושתי סאבים ורמקולים 6X9 וקוממפוננט מאחורה ושתי מגברים אז אני אתקין לו וזה ממש לא אמור לעניין אותי אם הוא צריך או שלא צריך אם הוא רוצה מצידי שיביא מסך פלזמה 21' ו די וי די אני גם אתקין לו שיעשה מה שהוא רוצה זה האוטו שלו.

בכל מקרה תודה על התגובות אני אקרא ואשכיל להבא.

• תוכן חדש...