Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג פולקסווגן בורה. לא השתמשתי באוטו בערך חודש אזי ניתקתי פאנל של רדיוטייפ SONY. היום נסעתי באוטו, חיברתי פאנל בחזרה ואז גיליתי שהמכשיר עובד אך לא קולט רדיו בכלל. אפילו הפעלתי סריקת תחנות טוטומטית וכלום, לא מצא אף תחנה. מה שנראה לי אולי קשור שלפני כמה ימים הורדתי התקן פזומט שהיה מותקן באוטו.(לא לבד, בתחנת שירות). יש אפשרות שיכלו לפגוע באיזהשהו כבל שמקשר בין אנטנת הגג לרדיו? האם יש כבל כזה והאם הוא עובר בקרבת פתח מילוי הדלק?

פורסם

אם האנטנה על הגג לא צריך להיות קשר בין ניתוק הפזומט אליה... אבל לך תדע מה עשו שם...:roll:

כמו כן יכול להיות שסתם פלאג (בננה) האנטנה השתחררה מאחורי מכשיר הרדיו דיסק...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה שאני זוכר, הדלקן אצלינו היה על אותה יוניט או פיוז או מה שלא יהיה עם מנורת התקרה בתוך האוטו.... לא עם הרדיו... אבל כנראה ששיחקו מתחת לדש או משהו פשוט משכו את הכבל זה נורא קל להוציא אותו... משוך את הרדיו וחבר הכל וזהו, לא אמור להיות שום דבר מסובך אחר...

פורסם
יש לי רכב מסוג פולקסווגן בורה. לא השתמשתי באוטו בערך חודש אזי ניתקתי פאנל של רדיוטייפ SONY. היום נסעתי באוטו, חיברתי פאנל בחזרה ואז גיליתי שהמכשיר עובד אך לא קולט רדיו בכלל. אפילו הפעלתי סריקת תחנות טוטומטית וכלום, לא מצא אף תחנה. מה שנראה לי אולי קשור שלפני כמה ימים הורדתי התקן פזומט שהיה מותקן באוטו.(לא לבד, בתחנת שירות). יש אפשרות שיכלו לפגוע באיזהשהו כבל שמקשר בין אנטנת הגג לרדיו? האם יש כבל כזה והאם הוא עובר בקרבת פתח מילוי הדלק?

המכשיר נקנה בארץ או בארה"ב?

אם בארה"ב - יכול להיות שאתה פשוט צריך לקנפג אותו לקליטת שידורים אירופיים.

כנס לפורום אודיו ואולי אנשים מנוסים (יוסי - Alpine) יוכלו לעזור לך.

כמובן שרק אם ניתן בכלל לקנפג אותו וזו הבעיה... אני סתם זורק ניחוש באויר.

פורסם

המכשיר הקנה יחד עם הרכב מהיבואן ועבד מצויין כמעט 5 שנים. יכול להיות שזאת בעית תדרים כלשהי כי נדמה לי שאזעקה מתחילה להשתגע מאט: מופעלת מעצמה, לא מגיבה לשלטים וכו'?

• תוכן חדש...