פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
PiOnner oR JvC
מאת AlonSe- 5 תגובות
- 802 צפיות
אני מתלבת בין שתי הפנלים האלה... http://www.audionet.co.il/details.asp?id=546&lead_id=&look= או http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1637,normal_sales אל תשכחו שבJVC יש 3 יציאות ... וכרגע יש לי שתי קומפוננטים אחד אחורה אחד קדימה וסאב...(שתי מגברים) תודה מראש... אלון ---------------------------------------------------------- עריכה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=574&lead_id=&look גם אפשרי 3 יציאות נראה טוב ?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישו מכיר חנות , אתר או מה שלא יהיה , שמוכר הסאב הנ"ל ללא תיבה?? ומה המחיר?? תודה רבה לכל העונים והעוזרים , מעוניין רק בחדש!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 850 צפיות
שלום רב המערכת השתגעה והצליל השתנה (היא כוונה ע"י המתקין לפני חודש בערך) הבאס כמעט ולא מורגש ובכלל יש צליל עמום.. האם מישהו יכול להגיד לי איך לכוון את המערכת ככה שהבאס יורגש חזק, והצליל יהיה נקי? דרך אגב-זה המפרט: פיוניר 7750MP 1640 מקדימה 6971אחורה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני שוקל לקנות מכשיר של אלפיין CDA-9853/55 מארה"ב רציתי לדעת כמה יעלה לי כיול של המכשיר אם בכלל תעזרו לי בבקשה גל
הודעה אחרונה מאת gal6133, -
- 30 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי טויוטה יאריס 05 , אני רוצה להוסיף שני רמקולים יד ראשונה לרכב בחלק האחורי של הרכב . אם למישהו יש הצעה לזוג רמקולים שיתאימו עד 1000 ש"ח אני אודה לו...
הודעה אחרונה מאת GuyLa, -
- 3 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכם אני מחפש רדיו דיסק זול וכמה שיותר זול. לא משנה איזה חברה העיקר שיעשה את העבודה כמו שצריך לשנה בערך. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 9 תגובות
- 867 צפיות
היי חברים התחדשתי בסולו l7 ורציתי לבקש את מידות התיבה בעברית בבקשה כן אני יודע שיש באתר שלהם אבל זה באנגלית ואני לא מבין מה רוצים ממני שם בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 6 תגובות
- 997 צפיות
במקרה שלי מדובר על פיאט אונו, אבל השאלה כללית. האם יש חסרונות מיוחדים? יתרונות מיוחדים? משהו מיוחד? אני מתכנן על הרכבה של שני מגברים, אני מניח אחד בכל צד. תודה מראש רום
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 6 תגובות
- 993 צפיות
שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני שומע עם פורט ועכשיו נמאס לי מזה הסאב חופר ולא נותן מכה ורציתי לבנות לו תיבה אטומה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי מישהו שפתח נושא על הסאב. רציתי לדעת אם למישהו יש את המידות של תיבה סגורה ל p1 (ה p1 הוא מהסדרה הישנה 150W RMS ו 400W MAX ). תודה ושבת שלום, שאולי.
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם.. השבוע רכשתי לרכב (סובארו אימפרזה 2004) מגבר 4 ערוצים L.A B.300.4 של Lightning Audio וזוג קומפננט שהיו אמורים להתחבר בדלתות הקידמיות שברכב, הבעייה היא שהרמקולים קצת עבים והם מפריעים לחלון להסגר כשמורידים אותו עד ללמטה (כמובן שלא חיברתי אותו) השאלה היא אם להחליף את הקומפוננט לזוג שיהיה יותר דק והוא יתאים (הוא מחובר למגבר) או להשאיר אותו ולחבר אותו לדלת האחורית (אני מאמין ששם זה יתאים כי החלון יורד עד לחצי) או שבכלל לשים מקדימה רמקולים רגילים שיתחברו למגבר, רציתי להוסיף שאני מחבר גם סאב וופר מאחור של 10" (האמת שחברתי אותו והוא נשרף הוא של רוקפורד אז אני צריך המלצה גם לסאבוופר שאני אשים בארגז הקיים). נקודה חשובה שרציתי לציין שאין מקום לשים מאחור רמקולים …
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום קניתי סאב קיקר קומפויאר ואני רוצה את המידות לתיבה קטנה ואטומה של SQ
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 3 תגובות
- 872 צפיות
כידוע אני הולך להחליף את התיבות של הקיקרים. חשבתי אולי בכל זאת ללכת על תיבות פתוחות, ובאתר של קיקר אני רואה הבדל שך 14 ליטרים בתיבה פתוחה בין מצב COMPACT למצב SPL/DEEP BASS. השאלה שלי היא לגבי הפורט. רושם שם שהמידות צריכות להיות 6.4X31.8 PORT, 50.8 LONG מה הכוונה במידה הזו??? 6.4 זה כנראה הקוטר, ו 30.8 זה כנראה האורך שלו. אז מה זה לעזאלזל 50.8 LONG??? תודה לעונים וסליחה על הבורות, אף פעם לא התעניינתי בתיבה פתוחה בעבר... דרך אגב, אני חובב, למי שלא הספיק להכיר אותי, של התדרים הנמוכים, נמוכים מאוד. אלו שפחות מ50 HZ. לכן אני מאמין שתיבה פתוחה תקלע לטעם שלי עוד יותר מהתיבה הסגורה שהתכוונתי ללכת עליה... ככה לפחות טוענים במדריך של קיקר... מה אתם חושב…
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת עשיתי את השידרוג המיוחל במערכת ואת סאב הרוקפורד פאנץ' hx2 מחליפים עכשיו צמד סאבים של סרווין ווגה מדגם v-max בגודל של 15 אינטש כל אחד! אגב אלו לא הסאבים הישנים אלא החדשים בצבע כסף בעלי הספק של 600 אראמאס כל אחד! כלומר 120 אראמאס ביחד! לאט לאט המערכת תעבור עוד שדרוג השלב הבא הוא קנייה של מגבר jbl gto75.4 והוא יפעיל רוקפורד 6*9 וקומפוננט של jbl בעזרת השם אני מתכנן תוך חודש חודשיים לגמור את כל המערכת! שבת שלום! קובי.
-
אני צריך את חוות דעתכם..
מאת Guest Re'em- 0 תגובות
- 760 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעות שלך *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
ראיתי שיש שתי דגמים.. BP 213 וגם יש BP 2130 ההבדל שמצאתי בניהם זה מחיר 20 שקל ו10W מהו באמת ההבדל בנייהם
הודעה אחרונה מאת eliraz, -
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עד עכשיו הייתי סגור שאני רוצה 2 סאבים של P1 אבל לאחר שמישהו בפורום זרק באויר שהם "חרא" יחסית לעובדה שאני מייבא אותם מחול אז עדיף להביא משהו יותר טוב ויותר "רציני" .. אני לא מחפש עוצמה שיידעו שיש לי סאב באוטו אלא ממש ואני מעז להשתמש במילה "ממש" חלש בל שיבחינו בבאס ושאני פשוט יהנה מהדיוק ומהאיכות שלו וגם שצריך לתת בראש שייתן בראש.. וחשבתי שזוג של P1 ייעשה את העבודה .. מה אתם אומרים\מציעים ? להשאר עם ה P1 או אולי לחשוב ללכת לכוון אחר כמו לדוגמא ה - COMP VR של קיקר ? האם הוא מדוייק ? כי שמעתי את ה P1 אבל מצד שני גם לא שמעתי כמעט שום סאב אחר חוץ מ"זבל סיני" או איך שאתם מבטאים את זה בכל אופן אני מחפש דעות\ניסיון עם הסאבים שהזכרתי כאן .. אשמח לשמוע .. ! שמעון.
הודעה אחרונה מאת -UrMom'sBitch-, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם זה שווה? אם כן, תוכלו לייעץ לי איפה? תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- 1 תגובות
- 923 צפיות
העם הגודל כן משנה? ולא מבחינת עוצמה אלא איכות שמיעה
הודעה אחרונה מאת aviss, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 744 צפיות
מה דעתכם על הדגם הזה , האם שווה לשים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
יש לי את הרעשים הנ"ל כבר משהו כמו שנה וחצי,כנראה בעיקבות חיווט לא נכון בהתקנה הראשונית. (בתקופה הזו היו לי 3 מגברים שונים ו-3 רדיו דיסקים פיונירים,ככה שאין קשר למשהו שבפגום בהם) עד כה היה לי קבל מסנן רעשים שהיה מחובר ישירות למגבר ופתר תבעיה,והאמת,לא היה ממש אכפת לי זה פתרון עקיף. נכון לעכשיו הקבל הזה נקרע ואני לא כל כך בטוח על ידי מי או מה אבל זה לא חשוב כרגע. הרעשי מנוע הנוראיים חזרו,הלכתי ל-4 מתקינים שונים שניסו להתקין לי את המשתיק שברשותם,ולכל אחד מהם היה משתיק שונה בתכלית מהאחד שתמיד היה לי,אבל הבעיה עומדת בעינה. יש לי אפשרות לנסות להשיג את אותו משתיק רעשים שהיה לי בעבר ועשה תעבודה (150שקל) או לתת למקום כמו סאונדסטורם למשל(בו ניסיתי את מזלי) …
הודעה אחרונה מאת shauli, -
-
- אחראי פורום
- 127 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
טוב חברים,לאחר ה"פ בין החברים,הועלתה אופצייה לארגן מפגש בסופ"ש הבא ב16-17/9. בפארק רעננה. כל מה שנשאר זה רק לקבוע יום ושעה 2 האופציות הם: יום שישי ה16/9 בשעה 16:30. או ביום שבת ה 17/9 בשעה 13:00. מה אתם אומרים??
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
מאיפו אפשר להסיג חוט בעובי 2 awg. תודה!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השאלה בנושא תודה
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מנסה להשיג נתונים על הסט. של רינבו, CS 3/160 TOP LINE הוא סט 3 חלקים. הדגם של המיד ביס הוא W160R וואט 110 משהוא בגרמנית מה זה? וואט 80 משהוא בגרמנית ומה זה ? מה זה ה RMS 40-6000HZ 90 DB הגדם של המיד הוא W100 DIN 80W (שוב גרמנית) 60W (מה זה הRMS) 55-6000HZ 90 DB טוייטר אין נתונים עליו. החוברות בגרמנית. קרוס גם בגרמנית. (הוא מדבר שוטף גרמנית. ) שחור , עם כיתוב לבן במסגרת אדומה. למי שמצליח להשיג את הנתונים של הסט קומפוננט . יעזור לי מעוד. כי אני לא מוצע את הנתונים של כול הסט. כמה RMS הוא כולל. כמה אפשר לתת לו דרך הקרוס. (RMS כללי) תמונות. של הרמקולים. ה 6.5" ה 4" והקרוס. הקרטון ותמונה כוללת של הדברים. הכיתוב בצד של הקר…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי מידות לתיבה לסאב שאני לא סגור עליהם ולכן מבקש הפניה למקום שיבנה לי תיבה על פי דרישה, אבל שידע את כל מה שצריך לדעת כדי לא סתם לחתוך ולהדביק ושבסוף זה יצא כמו ה * שלי. אני רוצה להספיק לעשות את זה מחר - מי יודע - אולי יהיה במה להשוויץ ביום שישי. דרך אגב, התקשרתי לאוטופרט והם השיבו בשלילה. תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה בהתקנה של מגבר...כלומר איזה כבלים צריך(חיווט) מאיפה מוצאים כול כבל וכדומה.... (על תגידו לי לללכת למתקין הקטע זה בשביל הכיףף, בשביל ללמוד..) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הציעו לי לקנות את שני הפריטים האלו... יד שניה. 2 שאלות. 1. כל פריט כזה חדש עולה 1100~1200 ש"ח (זאפ) כמה פייר לשלם עבור משומש. 2. בכלל מומלץ לקנות משומש - מה לבדוק למה לשים לב... תודה על העזרה אלכס. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי כרגע HU DEHP770MP PIONEER 6*9 pioneer 350W 80RMS AMP:SONY EXM 302 עקב תקציב דל על מה כדאי לי ללכת הלאה? אני רוצה שיהיה בסוף קומפוננט וסאב נ.ב המגבר שיש לי כרגע הוא 2*40 והוא מגביר את ה6*9 עם הזמן או שכדאי עכשיו אני צריך מגבר נוסף מה השלב הבא לבניה נכונה? תודה
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא תMVP כולל התקנה והרכבת גלאי שטח ב900 שקל לעומתזה את הגארד ב1200 מה עדיף לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, ברצוני לרכוש פאנל חדש בתקציב של עד 2200 מקסימום. הציפיות שלי מהפאנל , שיהיה נוח וקל לתפעול ,אופציות להפקת איכות מקסמלית מהרמקולים (בעתיד) ושיהיה שחור או משהו באיזור הצבע הזה, זה חשוב! אם זה משנה למשהו, בעתיד אני מתכוון להוסיף מגבר, קומפוננט ורמקולים 6*9 אחד האפשרויות שאני שוקל מאד לקחת זה הפיוניר 8650. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הפאנל ובכללי על עוד פאנלים שנכנסים לתקציב ולציפיות. תודה מראש יוני
הודעה אחרונה מאת green monster,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 935 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיזיקאי שימושי
- Matanb1998
- IsraCar
- עמרי לייט
- Jack457
- DareDevil
- M H
- tuple
- amosbmw
- פאר האורה
- לב טוב
- itzik123