Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי מדובר על פיאט אונו, אבל השאלה כללית.

האם יש חסרונות מיוחדים? יתרונות מיוחדים? משהו מיוחד?

אני מתכנן על הרכבה של שני מגברים, אני מניח אחד בכל צד.

תודה מראש רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חוץ מבעיה תרמית.....אני לא רואה בעיה אחרת.

תמיר

פורסם

אני רואה את זה אחרת, הבאגז שלי מאד קטן ככה שעם סאב ועוד דברים שיש לי בבאגז ממש אין שם יותר מידי זרימת אוויר, ובנוסף בקיץ אין שם מזגן.

לעומת זאת באונו מתחת למושבים יש אחלה ("אחלה") זרימת אוויר, לדעתי יהיה שם אפילו קריר יותר כי יש מזגן.

אופל קורסה 2003

פורסם

אצלי (פז'ו 106) ביצעתי את התקנת המגבר מתחת למושב,אני ארשום לך יתרונות וחסרונות,ולמה לשים לב.

יתרונות:

1.לא רואים אותו בולט כל פעם שפותחים תא מטען (פחות מושך עיניים).

2.פחות סיכון לקבל מכות מכל מיני עצמים בתא המטען.

3.בשביל לפרק אותו (במקרה פריצה לרכב) צריך להשקיע יותר זמן.

4.מונע משחקים מיותרים בכיוונים ע"י מי שלא מבין (האח הקטן שמוציא משהו מהתא מטען ועל הדרך מעלה את ה-GANE....

חסרונות:

1.לאחר שכיוונת אותו והרכבת חזרה את המושב-אין (בחלק מהמגברים,כמו אצלי) אפשרות לכיוון חוזר ללא פירוק המושב.

2.אם יש לך 3 דלתות,כלומר אין דלתות אחוריות,זה עלול להפריע לקיפול המושב קדימה כדי שיוכלו להכנס לאחור (אצלי פשוט "הכרזתי" שיתייחסו לרכב כאילו אין מושב מאחורי מושב הנהג-אף אחד לא עובר משם).

3.אם המגבר גדול,קח בחשבון שהוא עלול לפגוע במקום לרגליים ליושבים מאחור.

4.אם הוא מפריע לרגליים של אותם אנשים,שים לב שהוא לא סופג בעיטות....

5.אם אתה נוהג לזרוק דברים על המושב האחורי ורצפת הרכב,קח בחשבון שזה לא בריא למגבר כי הוא ייקבל סתם מכות ובנוסף זה חוסם לו זרימת אויר (עלול להתחמם).

דגשים:

1.עוד לפני פירוק המושב,וודא שיש לך מספיק מרווח (גובה בין הרצפה למושב ורוחב בין מסילות המושב) להכניס את המגבר הרצוי.

2.שוב,במידה והרכב 3 דלתות,וודא שתנועת הכיסא קדימה ואחורה לא דופקת את המגבר.

אני אישית מאוד מרוצה שהתקנתי אותו מתחת למושב,כך הוא מוגן,לא מושך תשומת לב מיוחדת, ולפירוק שלו דרוש זמן רב (מעל 5 דקות) וגם זה רק אם יש לך את הכלים המתאימים (רמז-פיליפס לא יעזור...), כמו כן,לא ניתן לעקור אותו מהרצפה (כלומר אי אפשר לנסות לפרק אותו בכוח ללא הוצאת המושב) כיוון שבגובה חצי ס"מ מעל המגבר יש 3 מוטות בקוטר 9 מ"מ שמשמשות לשלדת המושב.

אה כן,הברגות מרותכות.... JUST IN CASE.......:-D

עריכה-

דיברו כאן על בעיית אוורור,בדקתי את המגבר אצלי לאחר נסיעה של 4 שעות לאילת,כמעט ולא התחמם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את עניין המיקום אני באמת צריך לבדוק...

לגבי ריתוכים, לא אצלי :)

אופל קורסה 2003

פורסם

רום, מגבר יכול לעבוד נהדר מתחת למושבים...אני לא צריך להוסיף מילים בעניין....

בכל מקרה, החסרון היחידי שיש למגבר מתחת למושב הוא החוסר אופציה "לשחק" עם הכיוונים, אך במערכת נורמלית,או כמו שעתידה להיות אצלך ברכב.:), גם ככה הקרוס עושה את הכל ואקולייזר מוסיף את ערכו,ולכן אין לך צורך פרט לכיוון הראשוני במגבר ,לגישה אליו באופן מהיר...

under construction..

פורסם

עכשיו כשחושבים על זה, ראית את הקרוס, אין לי כל כך איפה לדחוף אותו. לא יודע אם הוא יכנס לתא כפפות.

טוב אולי אני ישקיע בבניה חמודה לבאגז.

אגב, העניין היחידי שלי בזה זה "אנטי גניבה".

אמנם כפי שחלקכם יודעים האוטו שלי נראה כאילו לפני יומיים פרצו אליו, אבל בכל זאת.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...