Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני לרכוש פאנל חדש בתקציב של עד 2200 מקסימום.

הציפיות שלי מהפאנל , שיהיה נוח וקל לתפעול ,אופציות להפקת איכות מקסמלית מהרמקולים (בעתיד)

ושיהיה שחור או משהו באיזור הצבע הזה, זה חשוב!

אם זה משנה למשהו, בעתיד אני מתכוון להוסיף מגבר, קומפוננט ורמקולים 6*9

אחד האפשרויות שאני שוקל מאד לקחת זה הפיוניר 8650.

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הפאנל ובכללי על עוד פאנלים שנכנסים לתקציב ולציפיות.

תודה מראש

יוני

פורסם

ה9853 ?

קרוס אובר חד מאוד בסלופ של 24 אוקט' (בפיוניר 18 אוקט'...וגם שעבדתי איתו נראה כאילו 50 זה לא 50 ו80 זה לא 80 כאילו יש מלא מריחות גם שהוא חתוך ב18 נראה כאילו הוא לא באמת חתוך ב18 לא יודע להסביר את זה) וטיים קורקשן דבר מצויין שנותן לך אפשרות למרכז את הבמה בקלות מרובה (בהתקנות סטנדרטיות - בהתקנות רציניות - בניות, עדיף לעשות את זה עם מיקום יעיל יותר)

אקולייזר פרמטרי 5 ערוצים.....ואיכות צליל שקשה להסביר אבל פשוט הכל נשמע חד ומפורט יותר....

פורסם

אוקיי שיכנעתם אותי לקחת את האלפיין

איפה אני יכול לקנות אותו שיתנו לי אחריות ושירות טוב?

אני לא רוצה דרך האינטרנט

ד''א כמה שנות אחריות אלפיין נותנים?

תודה

פורסם

לפני שאתה קפץ על האלפיין הדיעות פה היו מעט סובייקטיביות הייתי אומר בלשון המעטה.

שכחו לציין פה שיש לפיוניר טיים קורקשן,אקולייזר 13 ערוצים (מכובד ביותר),מסך צבעוני,פנל חשמלי,קרוס מלא לרמקולים ולסאב כולל שליטה על הפאזה של הסאב ועל האוקטבה של הסאב והרמקולים.

תחשוב שוב ועדיף שתראה בעין לפני הקנייה.

קרוס לרמקולים שחותך בתדרים 50\63\80\100\125\160\200 בשיפוע של עד -12BD זה לא לזלזל בכלל במכשיר.

כמובן שיש את האופציות של פיידר,לאודנס,BBE(סטייל לאודנס),SLA,ASL,ועוד.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כל מה שאמרתה בסוף זה סתם שמות פוזה שפיוניר מפיצה כדי להראות יוקרתיים..

וכל מה שאמרתה בהתחלה יש גם לאלפיין ..רק שאלפיין נשמע הרבה יותר טוב (מתוך ניסיון)

אין מה להשוות בכלל בין החברות ...בלי לחשוב הייתי קונה את האלפיין ..

וגם המלצה אישית שלי.. סואנדר ברחובות חנות ברמה ,מחירים טובים ביותר ...(שם קניתי את מה שיש לי באוטו.)

סאונדר , רחוב ויצמן 6 רחובות ליד המשטרה..

בהצלחה!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
לפני שאתה קפץ על האלפיין הדיעות פה היו מעט סובייקטיביות הייתי אומר בלשון המעטה.

שכחו לציין פה שיש לפיוניר טיים קורקשן,אקולייזר 13 ערוצים (מכובד ביותר),מסך צבעוני,פנל חשמלי,קרוס מלא לרמקולים ולסאב כולל שליטה על הפאזה של הסאב ועל האוקטבה של הסאב והרמקולים.

תחשוב שוב ועדיף שתראה בעין לפני הקנייה.

קרוס לרמקולים שחותך בתדרים 50\63\80\100\125\160\200 בשיפוע של עד -12BD זה לא לזלזל בכלל במכשיר.

כמובן שיש את האופציות של פיידר,לאודנס,BBE(סטייל לאודנס),SLA,ASL,ועוד.

כל מה שאמרת יש באלפיין 9853 , רק הרבה יותר טוב - לאלפיין של את ה"איי פרסונולוייז" , אקולייזר פרמטרי 5 ערוצים, קרוס 3/4WAY, מסך צבעוני , פאנל חשמלי וזוויות תפעול,שליטה על סאב ,פאזות וחיתוכים וכמו כן טיים קורקשיין.

לאודנס = דרק....אם לא היה פיידר אז זה לא היה נחשב פאנל...ASL,SLA זה עוד שטויות של פיוניר, טוב שלא אמרת RDS....

under construction..

• תוכן חדש...