Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוט 2 awg!

RomanX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורים אתם לא מבינים דבר אחד. אני לא שואל אם צריך כבל או לא צריך. אני שואל איפה אפשר להסיג!

אני עובד בכללים של emma ו אצלי לא 600 וואט אלה 650 וואט ו זה באמת ככה, המגברים שלי נותנים גם יותר! (זה לא מגברים של "platinum v12"), ו אני יודע מה זה מפצלים ו התקנה, יש את הכל! גם קבל 1 פארד, גם מפצל, גם ממסר ל remote הכבל עכשיו הוא 4 awg של סטינגר. פשוט אני לא רוצה לאבד שום דבר, טיפה במתח!

תודה!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לעשות רומן, כאשר רובם מתרכזים בלעקוץ ולהביך אחד את השני, אז העזרה לפותח התר'ד

הופכת לשולית פתאום... מגעילים...

בכל אופן, חוץ ממה שכבר המלצתי, אני יכול ברשותך להעיר הערה? יופי:

תשתדל להשתמש פחות בסימני קריאה (!), זה נראה לא טוב...

לגבי הכבל, מעבר לכך שיותר משתלם לקנות 2G כלכלית מחו"ל, גם יש כמעט בכל חנות שם.

אולם אם אין לך גישה של כרטיס בינלאומי או מישהו שמבקר בחו"ל, תנסה להריץ חיפוש על

מספר מתקינים מהגדולים בארץ, ותתקשר אליהם לבדיקה.

יום טוב

פורסם
אני מודע לזה שאתה חושב באופן מרובע.

אני פשוט מסיק במהירות שאין הרבה מערכות שצריכות כבל מעל 4GA silver .

ואגב:

גם לפי הטבלה

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

אפילו 800 ואט ( ! ) עד 4 מטר , יכול להשתמש ב4GA , על אחת כמה וכמה 600 ואט,

ואני בספק אם יש לו 600 ואט בריאים, או 600 ואט של פלטינום.

לקינוח, מר עתיד,

גם כשמצוטטים מישהו, צריך להבין מה מצוטטים, אחרת זה מביך.

אם יש לו רכב ארוך לרוב משתמשים בחמש מטר ואז ל650 הוא צריך 2G חוץ מזה גם אם הוא רוצה מקדם בטחון....זכותו, בכל מקרה שהוא כתב את ההודעה לא ידעת שיש לו 650 וואט בכלל הוא כתב את זה אחרי זה - ובטח שלזרוק לאוויר שטויות כמו 650 וואט של פלאטיניום זה טימטום מוחלט...אתה עלול להתבדות ולגלות שלבחור יש 650 וואט מוצהרים של ג'אנסיס שבפועל זה גם בטח יותר (ואתה אכן עלול להתבדות!)

בכל אופן אם בחור מבקש עזרה להשיג כבל 2G ולא מבקש לא ממך לא ממני ולא מאף אחד יעוץ איזה כבל יתאים, אנחנו צריכים לעזור לו להשיג את מבוקשו ולא לנסות לשנות את זה - במיוחד אדם כמוך שאומר שמוכן לשלם על וודו (אמירה טיפשית כלשעצמה)

רומן : אופציה טובה היא לדבר עם מתקין רציני (נגיד מצקין טייפ) ולראות את האופציה שהוא יזמין לך דרך הספק שלו אולי יעלה מעט יותר מאשר היה לו זמין אבל הכי פשוט...

פורסם

אני לא מבין אותכם, הרי אם להזמין מחו"ל אז תמיד צריך קצת ספייר גדי שלא יחסר,ו המשלוח האווירי מאוד יקר. כמוכן רוב האתרים הגדולים עובדים עם EMS והם שולחים דרך UPS,FEDEX וכו' ואז לפעמים צריך גם לשלם לשליח על שחרור ממכס והוצאות אחסון וכו'.

במקום כל הבלאגן הזה, כבר ניתן לקנות עוד כבל של 4 או 8 ועוד בית פיוז , להריץ עוד כבל למגבר השני ולפתור את כל הבעיות באולי 70 ש"ח, במקום להתעסק עם מפצלים וכו' והזמנות מחו"ל ושזה יעלה בסוף יותר.

under construction..

פורסם

נכון זה יותר זול. אבל יש לי מפצל כבר ו הוא מפצל אוניברסלי ש גם למינוס ו גם לפלוס, גם לחיבור של קבל, גם ל REMOTE, גם יש תצוגה של אמפרים ו וולטים אז להחליף אותו אני לא רוצה! רוצה שיהיה הכל מסודר אם כבל אחד ו יפה לפי הכללים!

פורסם

MIKII, אני קניתי מE&A AUTOSPORT כבל 4G במחיר של 5 ש"ח למטר....

אבל זה היה לפני שלושה חודשים,אבל עדיין זה לא שאנחנו חברים או משהו, פשוט נכנסתי, קניתי כבלים למתח,רמקולים ,REMOTE הכל מתאים לרכב גדול, (5 מטר), ועלה לי 70 ש"ח כל הכבלים.

בית פיוז כולל פיוז של 40-60 אמפר עולה כ40 ש"ח (מקס' 50).

under construction..

פורסם
בארץ ?

אז הוא בטח לא סילבר.

למי אכפת אם זה סילבר או לא?

שטויות במיץ, למי משנה מה כתוב על הכבל ,שיהיה כתוב עליו "משה אלקטרוניקה" זה עדיין יעשה את אותה עבודה כמו כבל מתח של מונסטר קייבל....

כל עוד הוא בעובי המתאים והוא מבודד היטב זה לא משנה.

למרות שאני עדיין בדעה ש8G עם פיוז וכבל לכל מגבר על פיוז מתאים יעשו את העבודה.

גם ככה אם המערכת מוצהרת 650 וואט RMS , זה לא ממש אומר שמגיעים להספק המקסימלי כל הזמן-וגם בד"כ עדיף לקחת מקדם בטחון ולהפחית קצת את הפיוזים.

מה שעוד לא בטוח שהאלטרנטור הסטנדרתי יספיק.

הסיבה שקשה להשיג 2 G, היא שפשוט כמעט ולא משתמשים בעובי הזה, על מערכת רצינית כבר מעבירים 2 כבלים(או יותר - תלוי כמה מגברים), עם כבל ופיוז לכל מגבר.

אם לא, אז צריך מפצל עם פיוז לכל יציאה, או מפצל על המצבר עם 2 ברייקרים ,ולהריץ כבל מתאים לכל מגבר,ככה עובדים בצורה הכי מקצועית.

under construction..

• תוכן חדש...