Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה רוצה בלי תיבה מקורית? כי עם תיבה מקורית של רוקפורד עולה 1800 , ועם תיבה "מקורית" שעושה אוטופרט עולה 1200 , אבל ללא תיבה שמעתי מאנשי הפורום שקנו ב בסביבות 640 , אך לא רצו למסור פרטי חנות , מוזר למה, במיוחד NEO19 .

והתיבה שמכינה אוטופרט היא פתוחה ואני מעוניין בתיבה אטומה שאני יבנה לפי המלצות יצרן, אז אני קונה ב 650 למשל עוד 100 , 750 עם תיבה שאני יעשה.! אני יחסוך 450 ש"ח !! יומיים עבודה:)

ל amit19 , חרשתי זאפ וכל החנויות , הכל שם עם תיבה , רק מצאתי אתר שמוכר אותו ללא תיבה , אך במחיר של זה עם תיבה! מעצבן

פורסם

אבל, במחיר של 650 ללא תיבה , נשמע מחיר אטרקטיבי ביותר , יש לציין שלחבר שלי יש P1 והוא מאוד נעים ופאנצ'י.. בקשר לסרווין ששמת בקישור , שמעתי פעם על אותה הגברה שיש לי (JBL עממי) , והוא עדין והבאס שלו ממש לא לטעמי לא יודע איך לתאר.. לכן אם מישו נתקל בחנות שמוכרת ה P2 ללא תיבה.. במחיר הוגן עד 700 , יהיה אחלה

פורסם

אם יש לך זמן ויכולת, סע לנצרת. יש שם את "אביזרי בסאם", אצלו יש את מה שאתה מחפש ובמחיר יותר זול מהאינטרנט.

פורסם

זה נמצא על כביש נצרת-חיפה, מול ג'מבו. ד"א, הוא עובד בשבת (מן הסתם... חח) חצי יום ובימים ב' עד ו' עד השעה 20:00 רצוף.

פורסם

מה הבעיה?

סע לאוטופרט בפ"ת ותקנה לך P2 .

אתה רוצה תיבה תגיד שם לחברים שיתנו לך אותו עם תיבה מקורית (לא עולה יותר מ350 ש"ח).

ותסגור את הסיפור.

כל שאר המקומות בנצרת ותחנה מרכזית וכו' מוכרים הרבה דברים מחודשים פגומים וכו'.

אם זו חנות שמחזיקה רוקפורד והם קונים את הסחורה בארץ, אז הם קונים מאוטופרט.

אז פשוט סע לאוטופרט וזהו,תקנה מהמקור.

ערכתי את ההודעה כי מישהו הזכיר לי שאוטופרט מספקים אחריות רק עם תיבות מקוריות שלהם.

אי לכך ובהתאם לזאת, סאב שנמכר ללא תיבה יהיה מתכון לחוסר אחריות יבואן רשמי בארץ(תודות לTALFOKS).

ובהקשר להודעה המקורית, למה ללא תיבה?? מה רע בתיבה המקורית?

under construction..

• תוכן חדש...