פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר בסאב של MATRIX 12" 600W איך הוא? מגבר של סופרסאונד+המגבר הנ"ל+התקנה = 1200, המחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברה. אני שואל את השאלה בשביל חבר. המפרט שלו : HU: PIONEER 5750 מגבר JBL GTO 75.4 סאב KICKER CVR124 הרכב הוא רנו קליאו, יש חור בדלתות ל5ורבע , האם ההבדלים בעוצמות בין שני הגדלים משמעותי ? ואם אפשר תציעו רמקול טוב בעד 1000 ש"ח. תודה .
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
תיבה - 90 ליטר צרה ורחבה, http://www.autosound.co.il/main.asp...ume/volume.html החישוב הוא כזה : a= 20 b=30 c= 90 h=40 התיבה רחבה - אז לשים את הפורט רחוק מהסאב? , לשים את הסאב בצד? תודה
הודעה אחרונה מאת jingel, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת האם אפשר לחבר DISC-ON-KEY רגיל לחיבור USB של המערכות? עם ה USB מקדימה כדוגמא זו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369903 האם השליטה תתבצע דרך הרדיו-דיסק? כי נראה לי שדרך חיבור ה USB אי אפשר לשלוט על השירים (קדימה אחורה) מכיוון שהוא מקבל זיכרון של שירים. אני טועה? כמו כן הMP3 PLAYER מפענח תשירים רק ליציאת האוזניות לא? אשמח לתשובות
הודעה אחרונה מאת rocky000, -
רמקול מחרחר
מאת תומר .ל.- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הלכתי לSOUNDFX איזה יום לעשות התקנה לקומפוננט חדש ברכב יחד עם אחי (יום לפני שהם סגרו לפי מה שהבנתי). אף אחד לא אמר לי שהם מתכוונים לסגור אף אחד לא רמז לי, לא כלום.. רציתי להתקין סט של פייז באוטו אבל הם לא התאימו לגודל של הדלת שלי אז קניתי מהם את הסט של סאונד סטרים הסדרה הבינונית, התקינו לי אותו, הוא נשמע סבבה אחרי כמה ימים ששמעתי על ווליום לא גבוהה עם הסט אפ שלהם לא נגעתי בכלום פתאום הקומפוננט התחיל לחרחר. עכשיו אין לי בכלל מיד באס מהקומפוננט והטוויטר גם קצת צורם ! למי אפשר לפנות שיתקן לי את הרמקולים ? אייל אמר לי שהוא דיבר עם רועי, ורועי אמר ש"אם יהיה לו זמן הוא יתקשר" לפני שבוע, הוא עדיין לא התקשר .. ממש לא יפה גם התקנתי יום לפני שהם סגרו וגם הוא לא מתקשר לראו…
הודעה אחרונה מאת תומר .ל., -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם לדוגמא הרמקולים מאחורה הם 9*6 והתדר שלהם הוא בין 30 H ל 30KH. לעומת זה המגבר הוא בין 5H ל25 KH. האם התחום ברמקולים שבין ה25 KH ל30KH יפוספס בהגברה?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
זיוף לא מובן 1 2
מאת Samiro- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אובכן לא מתאתי כותרת יותר מדוייקת. אז ככה סוף סוף חיברתי את המערכת שתמיד רציתי, שכוללת... 4 קומפוננטים וזוג רמקולים 4 הקומפוננטים בדלתות מוגברים - זוג מקדימה MBQ וזוג מאחורה אינפיניטי, במגש האחורי יש זוג אלפיין מחוברים לרדיודיסק. כשאני מפעיל את האלפיין שמחוברים לרדיודיסק לבד זה נשמע טוב - ואני מחבר גם את הקומפוננטים האחוריים , שומעים עוד יותר טוב, כשאני מחבר את הקדמיים משום מה זה נחנק ולא שומעים טוב, זה לא בדיוק נחנק אני שוט לא יודע איך לתאר את זה. עכשיו אני חושב אולי שה + - הפוכים באחד מהם! האם אני צודק? במגבר הם נראים מחוברים בסדר, אבל אולי בתוך הדלתות בפנים - זה הפוך? יכול להיות? 4 הקומפוננטים מחוברים על אותו מגבר 4 יציאות
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
האם מישהו מכיר מקום שניתן דרכו לתקן קרוס שנדפק ? בקצרה למי שלא הספיק לקרוא על הסיפור שלי: יש לי קומפוננט דגם אקסטרים 6 של סאונדסטרים(בסה"כ בן 4 חודשים)שרכשתי מסאונד אפ.אקס, ובהתחלה לפחות הכל היה נשמע בו טוב ויפה,ממש איכות גבוהה,אני הייתי מבסוט. עברתי לג'יי בי אל המוכר כי הייתי חייב להחזיר את הרוקפורד פאנץ' 200 ששייך לגיסי, ובכללי הייתי מאוכזב כי הרגשתי ירידה חדה באיכות הצליל. עד אותו יום שמצאתי מגבר דומה,רוקפורד פאנץ' 400 הישן והמצויין,בכוונה לחזור חזרה לאותה איכות שרוקפורד מספק ויצא לי כבר להכיר ולהעריך. בסאונד אפ.אקס ראשון עשיתי את ההתקנה ומאז הצליל לא נשמע אותו צליל,הטוויטרים צורמים נורא והצליל נשמע הרבה פחות טוב. התירוץ של המתקין היה …
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 744 צפיות
אז ככה הבעייה שלי היא כזו: לפעמים שהפאנל מחובר למערכת והכל עובד ותקין אני מעביר שיר או סתם לוחץ על איזה כפתור במערכת והמערכת מתכבה ונדלקת מחדש מישהו מכיר את הבעיה??. חשוב לציין שזה קורה לעיתים ולא כל הזמן עוד שאלה בקשר לרדיו אם אני רוצה לכוון תחנה ושלא יהיה חיפוש אוטומטי מה אני עושה..? הצלחתי לחפש דרך הכפתור של התיקיות אבל הוא מחפש לי בקפיצות של 2 לדוגמא 92.1 92.3 92.5 וכן הלאה אפשר לכוון בקפיצות יותר נמוכות? תודה מראש לכל העוזרים...
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
די, אני כבר מת לסיים את עניין המערכת ברכב. יש לי את המגבר מהדיוטי פרי. אני אמור לקנות קומפוננט מורל היבריד בקרוב. אני רוצה להחליף פאנל. אלפיין, כדי שתישאר השליטה מההגה. לא מצאתי פאנל של אלפיין עם שליטה מההגה ו-TV TUNER, ולכן ירדתי מעניין הטלוויזיה (אלא אם תגידו שיש כזה דבר). נניח שאין כזה פאנל: אני צריך הסבר על כמה דברים. 1. לדגם 9855, אני יכול לחבר מסך DVD שיקרא את כל סוגי הקבצים הרגילים?? 2. מה זה?? PAC SWI-ALP ALPINE CDA-9851,9853,9855,D853,D855,D857 - http://cgi.ebay.com/PAC-SWI-ALP-ALPINE-CDA-9851-9853-9855-D853-D855-D857_W0QQitemZ5807281134QQcategoryZ1498QQrdZ1QQcmdZViewItem 3. מה זה?? - PAC SWI-ALP Alpine IVA-D310 CVA-1014 CDA-9855 DVA-9860 - http:/…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברה התחדשתי בסאב סולובריק l7 [תודה למיקי האלוף!!!]עכשיו כתוב שם שהסאב מוציא 750rms ו400 rms בלי subsonic filter עכשיו השאלה היא מה זה בכלל subsonic filter?? מה תפקידו ?? ולמה הוא מוריד כזה משמעותית את הכוח של הסאב ??? [במונו שלי יש subsonic filter הוא מתחיל ב15hz ונגמר ב45hz זה בכלל מספיק כדי לנצל אותו??? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, הרצתי חיפוש באתר והתוצאות לא היו כ"כ פורות... התקנתי רמקולים אחוריים כבר, אבל חסר לי קצת סאונד מקדימה. אז אני מבקש את עצתכם לרמקולים שמתיישבים בדש-בורד (ולא אני לא רוצה לעשות בניות למיניהן בדלתות). כל המלצה תתקבל בברכה, מאחר ולא מצאתי רמקולים נורמליים בגודל הזה. תודה מראש, שי.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 1 תגובות
- 764 צפיות
היי חברים מה דעתכם על הקומפוננט הזה orion P-series http://www.orioncaraudio.com/component/pseries.asp ועם הם יתאימו לspl תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שהותקן מסך חדש ברכב, גיליתי שגם במסך החדש כמו במסך הקודם יש הפרעות - מופיעים פסים שנעים על המסך - הדבר קורה גם כשהמנוע מכובה, וגם שהמזגן מכובה. האם זה אומר שהמסך שקניתי לא טוב או שיש איזה שהיא בעיה בהתקנה? (יכול להיות שהבעיה בחיבורי החשמל?) זה נראה שיש איזשהי השראה - הפרעות מהרכב עצמו. האם ניתן לנטרל את התופעה?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכולם יש לי סאב פיוניר 800 וואט 305C בתיבה אטומה מחובר למגבר לאנזר וויב 600 וואט שני ערוצים בגישור ורציתי לדעת כמה בערך גיין מומלץ ועל איזה תדר בLOW PASS הכי מומלץ לסאב כדיי לקבל עוצמה הכי חזקה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה היום עשיתי כמה וכמה ניסויים... מכירים את המצבים שבו אתם מתחילים לכוון את המערכת ככה ב 5 בערב ואז פתאום אתם מסתכלים על השעון ונהיה כבר 7 וחצי... קרה לי גם היום... בכל אופן, לעניין. התיבות של הקיקרים שלי הן בנפח מינימלי - של 30 ליטר, אטומות. רציתי לבדוק את הסאב בתיבה גדולה יותר, כדי לראות את ההבדל בצליל הבאס, האמת כתוצאה מכל הדיונים התכופים לאחרונה לגבי תיבות לסאב הזה. כל הבדיקות נעשו בעוצמה ממוצעת ולא גבוהה, כדי להימנע כמה שיותר מזיופים שנובעים מעוצמה גבוהה. ובכן התוצאות כדלהלן: תיבה בנפח 30 ליטר, אטומה - הפאנץ' של הבאס מאוד חזק ונקודתי (מדיי), אבל יש חיסרון מאוד ניכר וגדול בתדרים הנמוכים (כפי שEyalR טען וצדק). הסאב נשמע מאוד מאוד טוב, מדויק וחזק , אך כשמג…
-
- 1 תגובות
- 799 צפיות
רציתי לדעת אם אני עושה בניה מפיבר קודם כל נגיד והתחתית היא מעץ MDF ,בשאר אני רוצה לבנות משהו על אותו עיקרון כמו פה: http://web.njit.edu/~cas1383/proj/kickpanels/23%20--%20primer.jpg אז בסוף אחרי שאני מותח את הבד ואחרי הפוליסאטר והכל אז השאלה שלי היא כזאת אני צריך לשים את הבד ועליו למרוח פוליסאטר -את זה אני עושה בלי להניח סיבי פיבר גלאס על הבד אלא רק ע"י מריחה של פוליאסטר?? אחרי זה הבנתי צריך לשייף טוב את הופליאסטר ואחר"כ חומר פחחים ושוב לשייף. השאלה האחרונה שלי זה בנושא איטום .. בבניה צריך להיות איטום מוחלט? או להשאיר חור שייצא אוויר או משהו? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן, יש לי את המערכת המקורית של הטויטה, איכות הסאונד והעוצמה לא מספקות אותי בגרוש, עככשיו בזמן האחרון גם כשאני משתמש בדיסקים צרובים המערכת עושה רעשים, יש איזה מדריך להרכבת רמקולים נוספים או רמקולים ומגבר?, תראו אין לי בכלל מקום לרמקולים אחוריים אבל יש מין הכנה אבל צריך לחתוך שם ת'עניינים, למי שיש איזה שהוא מדריך היכן הכבלים "OUT" של האודיו לרמקולים נוספים תגידו לי בבקשה, בתודה מראש גילי צמח
הודעה אחרונה מאת gilimix, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי רדיו דיסק פשוט לא MP3 של החברה Blaupunkt , כשאני מכניס דיסק לפני שהוא מתחיל לנגן , יש שששששסססשששסססס ואז קורא והכל רגיל ואין רעשים , הבעיה היא ברדיו דיסק ? בגלל שהוא פשוט ומעפן ? יש לציין שתופעה זו התחילה אחרי שהרכבתי מגבר
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
3 way 2 way
מאת TTONYM- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נשרפו לי רמקולים שקניתי... זה שקניתי ממנו רוצה להביא לי אותו רמקולים רק 3 WAY... השאלה שלי מה יותר טוב ועדיף 3 WAY או 2 WAY ?
הודעה אחרונה מאת TTONYM, -
- 5 תגובות
- 927 צפיות
תיבה פתוחה בנפח של 90 ליטר - 3.2 CF רוחב הבסיס = 100 סמ עומק תחתון = 30 סמ עומק עליון = 20 גובה = 36.5 אלו הם חישובים מכאן http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html מספר שאלות : 1. האם אלו המידות שעלי לתת לנגר כדי שיחתוך פלטות בגדול הרצוי או שצריך להוסיף עוד כמה סמ' בגלל העץ . 2. האם יגרם נזק למגברים אשר ממקומים על גב הכסא האחורי, אם הסאב יהיה מופנה כלפיהם ? 3. היכן למקם את הפורט ?? תודה
- 0 תגובות
- 544 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק** 1. קרא את כללי הפורום בתור התחלה, הם נמצאים למעלה על הסרגל הכחול ליד "לוח בקרה למשתמש". 2. אחרי שקראת והפנמת אותם, תן כותרת עניינית שקשורה לתוכן השרשור, ולא, ממש לא מעניין אותנו שאתה כבר מעוניין בסינון של התשובות מאנשים שאתה לא מכיר בכלל. 3. כתוב את ההודעה שלך בנוסח ברור ועם סימני פיסוק ורווחים כמו שצריך, ההודעה שלך שנמחקה הייתה מתחת לכל ביקורת, לא ברורה ולא קריאה. 4. אין להדגיש את כל נוסח ההודעה, הודעה שכל תוכנה יודגש תימחק לאלתר.
הודעה אחרונה מאת VisioN, -
- 4 תגובות
- 935 צפיות
מישהו יודע איך הקומפוננט של חברת SAGA ואיך של חברת POWER ACOUSTIK ואים שווה לקנות אחד מהם? תודה מראש איציק
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב בעקרון לקומפוננט או הדוקט MKII 5.25ו שאני משיג ב750 או הלאנזר קומפוננטו5.25ואינטשוLanzarוHR5ושעולה 550 שקל ואז ישאר מגבר שיחזיק את אחד משניהם ורמקולים 6*9 של מורל לא זוכר איזה אבל מוציאים 120 RMS אז אני צריך עזרה בבחירה של אחד מהקומפוננטים האלה בתעזרו לי בבחירה של מגבר יש לי אפשרות של מגבר של SPL (חברה אמריקאית) של 400W 4 יציאות 4*50 RMS או BOSS 1000W שרוב הסיכוי חיקוי.. או כל מגבר אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
אני הולך לקנות מגבר וסאב מחו"ל הייתי רוצה שתמליצו לי על סאב טוב עם איכות טובה ששומעים "באסים" נקיים ומדוייקים התקציב שלי לסאב הוא עד 100 דולר והייתי רוצה שתעזרו לי למצוא גם מגבר טוב שיוכל להרים את הסאב.. והתקציב שלי למגבר הוא גם עד 100 דולר תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת -UrMom'sBitch-, -
בעיה במערכת
מאת Dima323- 2 תגובות
- 812 צפיות
המערכת שלי: מגבר JBL 75.4 מאחורה רמקולים 6X9 280W של קנווד מקדימה פיונר 6.5 170W HU של קנווד בהתחלה כשהתקינו לי את המערכת הכל היה סבבה פרט לכך שכל פעם שהיתי מפעיל את המערכת שמעו מן בום כזה רק כשמדליקים, לאחר כמה חודשים התחילו רחשושים מוזרים שפתאום מתחילים ונעלמים לאחר 10-15 שניות שזה ממש מעצבן ואני לא מצליח להבין מאיזה רמקול זה מגיע או שזה מגיעה מכל הרמקולים עכשיו מה לדעתכם הבעיה? זה רמקולים או מגבר? איך אני פותר את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 801 צפיות
אז עברו כמה חודשים מאז שהרגתי את הג'וק האחרון שהשתולל לי במוח, ועכשיו הגיע אחד חדש. אני רוצה להחליף את המגבר שלי. המועמדים לתואר המגבר הנבחר לחודשים הקרובים הם: פייז CC480. מישהו שמע? ראה? ידע? רוקפורד 501X. יותר בכיוון איך הוא נשמע. קול אודיו kole audio דגם HK7602. מישהו יכול לתת יותר פרטים עליו? אני מחפש רק 4 ערוצים (או יד שנייה אפשר גם 6). אין עדיפות למותג מסויים. המגבר הולך להגביר זוג זטק צירקט 5.25 וסאב רוקפורד 8" P1 בתיבה אטומה. הצעות נוספות יתקבלו בברכה - עד 1600 שקלים לחדש. מי שיש לו מה להציע כיד שנייה מוזמן. חשוב שיהיה לפחות 60 RMS לערוץ ב 4 אוהם. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת האם שווה לקחת את ה-9855 שעולה 500 דולר או "להתקמצן" קצת ולקחת את ה-9851 שעולה 400 דולר?? תעזרו לי בבקשה
הודעה אחרונה מאת gal6133, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת על קומפוננט בתקציב עד 400 שח אני מעוניין לקבל טויטר חד מאוד ושמיעה היקפית אם יש כזה דבר .לצורך העיניין יש לי מגבר של פיוניר gmx 554 .יש לי סאב של פיוניר ורמקולים של פיוניר 350 וואט חדשים . דרך אגב הוטו הוא סיטרואן סקסו 2001 אני יודה מאוד למי שיגיב וגם יתן לי את מיספר המידה שיכנס בחור של הדלת . תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אנשים יש לי רמקולים של JL AUDIO 6*9 80RMS קישור לרמקולים: http://mobile.jlaudio.com/products_components.php?comp_id=129 והם מוגברים עם מגבר של רוקפורד PUNCH 160WRMS אלה הנתונים שלו 4-channel "Punch" Amplifier. Output Power (4 ohms) 20W x 4. Output Power (2 ohms) 40W x 4. Output Power Bridged (4 ohms) 80W x 2. Distortion Max (4 ohms) 0.05%. Frequency Response (+/- 0.5dB) 20Hz - 20kHz. Signal to Noise (A-weighted) >100dB. Input Sensitivity (+0dB gain overlap) 150mV - 3V. Bridgeable. 2 Xcard capacity שומעים סבבה+ רק חבל שזה בא רק מאחורה אני מעוניין בקומפוננט לקדימה של האוטו בין 300-500…
הודעה אחרונה מאת ishayw,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 401 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- שחר 1
- shaymolcho
- garicho
- RK
- Nico62
- Beacon
- Shaike.Zam
- פאר האורה
- Tal7
- AmitGo
- Assafo2