Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עתיד אני לא יודע אם אתה מודע אבל את כל ההתקנה עשיתי לבד ובעצמי וכשדיברתי על שירות טוב זה אומר שמתי שרציתי הגעתי והשתמשתי בכל הציוד שלו ואפילו בחומרי גלם מבלי לשלם - אבל כן בשביל להגיע למצב כזה אתה צריך לרכוש משהו שם - דהיינו להיות לקוח, אין הגיון בזה שאתה מגיע למקום שמעולם לא היית בו ואתה מצפה לקבל שירות כמו של לקוח במיליון דולר.

ושאולי כל מה שיש לי להגיד/לבקש זה שתעדן את השפה שלך, אני לא נגדך אבל אני גם לא חושב שזה טוב להכפיש שם של מקום על כלום, על שירות שבכלל לא רצית והסתלקת משם.

איציק.

אין מה לדבר איציק,אתה פשוט צודק ב-100 אחוז ממש ככה.

היחס שקיבלתי מהטיפוס הזה הוא באמת מוצדק יחסית למצב קיים,הרי לא קניתי אצלו עדיין כלום אז למה שיתאמץ?למה בכלל שהוא יעשה תעבודה?חס וחלילה!ולכן בדיוק אני צריך לקבל בהבנה את היחס

סוג ב הזה,זו דרך מצויינת למשוך לקוחות,מי כמוני יודע,אני הרי אחזור אליו כבר מחר.

אמרת משהו מאוד חכם...יום טוב לכולם...

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת?

רוב ההמלצות אינן רלוונטיות, רק בגלל שהן... המלצות.

כל אחד יש לו את המקום ה...פייבוריט שלו.

גם אני מקבל יחס "מיוחד" כשאני הולך למתקין האהוב עלי לקנות ממנו כל מני דברים בגרושים.

אבל זה לא אומר שהוא יפנק את כולם כך, ולכן לא אוכל להמליץ עליו...

ובדיוק כמו ברמקולים או בסאונד, הטעמים של המאזינים הם שונים.

אז שאולי, תן לתחושת הבטן שלך להשפיע על ההחלטה, וזאת לאחר שבדקת אישית מספר מקומות.

אתה בטוח תיפול על מקום ידידותי יותר מהחאפר המתנשא הזה.

בהצלחה ידידי

פורסם
אתה בטוח תיפול על מקום ידידותי יותר מהחאפר המתנשא הזה.

בהצלחה ידידי

אני אישית לא ממליץ על חנויות כי כל חנות מתאימה לסוג אחר של לקוחות.

אבל..

אני חוזר להמלצתי הראשונה, לך למקום טוב,(המליצו בת'רד על עוד חנויות)

אתה תבין לבד אם החנות מתאימה לך.לי יש חנות כזו.

חנות שלא מתנשאת, בלי "פנקסי צ'קים" במשפטי פתיחה כשעוד לא ראו את הרכב.

אתה צריך שירות!

אני לא חושב שיתנו לך רכיבים בחינם /או יחליפו בין מגברים בחינם(כי לא קנית אצלם),

אבל הגישה של קארטון פשוט מגעילה,

אני לא מתכוון להגיע לשם אפילו להסתכל.מה זה הקטע עם "הפנקס צ'קים"?

מי הוא בכלל?

אפשר לאבחן בעייה, לראות מה קורה(אפילו להחליף מגבר) אם יש עלויות , צריך להודיע

ללקוח. גם אם החליפו ועבדו, וגבו מעט, אפשר להשאיר טיפ , בכיף.

אבל לפתוח שיחה עם מישהו במשפט "פנקס צ'קים"-פשוט בושה.

יש מספיק חנויות טובות, יש מעטות מעולות.

ZZR

פורסם

אני בטוח לא במאה אחוז אלא באלף אחוז שהמילים האלו לא נאמרו ובטח שלא בצורה הזאת, אני בטוח שכן הבהירו לו שזה לא יעשה בחינם אלא תמורת תשלום - ואין שום דבר שלילי בזה.

מה שנוצר כאן לא רציתי שיקרה, לך כבר יש רושם שלילי על החנות מבלי לבקר אצלו וזה מצב שגוי ולא נכון, אני שלחתי לשם לא מעט אנשים, חלקם מכרים שלי, חלקם עובדים איתי וחלקם גם חברים וגם משפחה ואפילו באחת מהפעמים לא היו תלונות - אלא להפך.

למר שאולי יש בעיית גישה(attitude) אם הוא ירצה או לא ירצה ואפשר להבין את זה רק מהתכתובת שלו כאן בת'רד, כל מה שיש לו זה רק תלונות ולו? מילה אחת טובה על מישהו או משהו, מסופקני אם איזשהו מתקין יצליח לספק אותו אי פעם.

איציק.

פורסם

תעשה לי טובה,לא צריך את העזרה שלך,ולא צריך את התיווך שלך.

מי אתה שלומי?אלוהים? אתה בסה"כ בוחר להאמין לגירסה של עופר ולא לגירסה שלי.אני

מעדיף להאמין לאמת.

חבל רק שהטיעון שלך כל כך צולע וכל כך לא מחובר למציאות,איזו סיבה בכלל הייתה

לי לבחור בסאונדסטרים,סתם ככה?בגלל רועי?!עופר בחר בשבילי את הסט הזה ומצידי אתה והוא יכולים

להכחיש את זה עד מחר!! ואתה יודע מה!!! נגיד שכן בחרתי תסט הזה בעצמי סתם ככה

כי בא לי או כל סיבה אחרת שתרצה להמציא בדיוק כמו שאתה מתעקש לתאר את זה..זו סיבה להתנער מאחריות בצורה כזו גסה מצד סאונד אפ.אקס??? אתה בעצם טוען שהסט ישב אצלי 3 4 חודשים ורק עכשיו פתאום התחלתי להרגיש

שהסט צורם????? הלכתי לא מעט פעמים לעופר אחרי שהוא התקין לי תמגבר של רוקפורד והסט התחיל

לצרום,אבל הבעיה לא נפתרה,וגם אתה לא פתרת אותה.

אם הסט היה צורם מלכתחילה לא הייתי קונה אותו,הסט מטבעו מעולה ואני יכול לשלוח לך הודעה

של עופר שמאשר את זה.

ואתה יודע מה הכי אירוני מבחינת עופר ??? שלאורך כל הדרך הוא מעולם לא אמר מילה

רעה על הקומפוננט הזה ודווקא עכשיו שאני צריך את העזרה שלו הוא מלכלך (למרות שהוא

לא מתכוון לזה בכנות) על הסט הזה כאילו שמעולם הוא לא המליץ עליו,לא ייאמן.

חבל שהוא רק מתחמק ממני ולא בוחר לפחות לדבר איתי.

אני לא רוצה ממך שום טובה שלומי שום עזרה ושום קישקוש אחר ומאחר שיש לי כבוד לפורום הזה

אני נמנע מלומר עלייך מה אני חושב עלייך כבן אדם למרות שמבחינתי איבדת את כבודך אצלי.

אייל,מבחינתי אתה יכול לנעול את התר'ד הזה תשובות אני לא אקבל פה.

לא מספיק שהוכחתי לך שאתה שומע עם העיניים, (הורדתי את הגיין במגבר, ובכך כדי לשמוע יותר חזק היה צורך להגביר מה ר"ד) אתה עוד משקר במצח נחושה, ואת הסאונדסטרים קנית בגלל המחיר.

אז אל תספר פה סיפורים. ובכלל, כל המתקינים לא טובים מספיק? אולי הבעיה אצלך? חשבת על זה?

עופר התחמק ממך? אתה אינך אלא בהמה לוחכת עשב

למה לא תפרסם את הה"פ שלך איתו? ובכלל, הוא לא חייב לך שום דבר. אם יש מישהו כזה, זה רועי, שאצלו גם התקנת. להזכירך, עופר, הוא עבד שכיר בחנות. על איזה כבוד אתה מדבר? חדל אישים שכמותך, המפזר בוץ על אנשים שמנסים לעזור לך.

אתה לא מעריך שום דבר, וחושב שהכל מגיע לך.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח אלי הוא היחיד שנשאר עם שרות ויחס אישי באמת מכול הלב ועם 3 אנשים אומרים לי שהוא אלוף אז תבין ובקשר למתקינה שלו קודם כול היא יכולה ללמד אותך ועוד 10 כמוך על התקנות וסאונד ברכב ועוד דבר אני לא מאמין שאלי נתן לך יחס משפיל זה לא יכול להיות מהסיבה הפשוטה שאין לו בלקסיקון דבר כזה ובקשר למה שאמרת על כאלו שקיבלו יחס טוב בגלל שהם עשו אצלו מערכת באלפי שקלים אז דבר אחד יש לי להגיד לך שזה בולשיט אחד גדול אני ראיתי איך בא אליו בחור עם רעשים מהמכשיר [רעשי מנוע] והוא עבד לו חצי שעה על האוטו כדי לעזור לו ובסוף הוא לא לקח לו שקל והיו עוד 1000 דוגמאות אז בבקשה לא לבלבל את המוח והכי חשוב לא להוציא קריזות ובעסות בגלל שסאונד אפ אקס דפקו אותך יש עוד אנשים מקצועיים שעושים את העבודה על הצד הטוב ביותר ואחד מהם הוא אלי [אפרת שלום אלעד המתקינים שלו]

מקווה שתמצא פיתרון לבעיה שלך

בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

לכל המתכחשים ולכל הסניגורים של המתקינים בעלי המקצוע,אתם יכולים לטעון מה שבא לכם,

אתם באים אלי בגישה מגוחכת כאילו לי יש מה לשקר לכם,וזה ממש פתטי,באתי לקבל ייעוץ

מקצועי לא ניתוח פסיכולוגי,פשוט עלוב.

לגבי עופר,הוא תמיד אמר לי,שהוא זה סאונד אפ.אקס,ואם היה באמת רוצה לעזור לי,הוא לפחות

היה מנסה לפחות פעם אחת באמת לעזור לי ולא להכחיש כל הזמן שיש בעיה במערכת.

לפחות פעם אחת הוא היה טורח לדבר איתי ברצינות אבל הייתי צריך לרדוף אחריו בהודעות בפרטי

כדי לקבל איזושהי תשומת לב.

מאכזב שבן אדם שסמכתי עליו בעיניים עצומות מתנהג ככה ומספר סיפורים.

רועי? איפה הוא בכלל,נעלם לי עם הרדיו דיסק.

האמת שעופר מעולם הוא לא ממש הסביר לי איך קרתה הבעיה חוץ מלספר לי סיפורים בסגנון של

"מגבר שטוב מדי עבור הקומפוננט" ממש מצחיק.

היום הקרוסים נשלחים לבדיקה אצל היבואן של סאונד סטרים והרבה אנשים יאכלו פה את הכובע

בקרוב.

שלומי כמו שאמרתי,אתה בחרת להאמין לגירסה של עופר ולטעון שאני "אכלתי אותה" בגלל

שבחרתי בעצמי תקומפוננט,אבל בפועל,התקנה לא מקצועית כנראה גרמה לבעיות שהתחילו מאז.

אלי מפתח תקווה? כן אני לא אוהב טיפוסים כמוהו שעושים טובה ומדברים בהתנשאות כאילו

הוא מתקין של מיליון דולר.

קיצר,תאמינו למה שנראה לכם,לי זה כבר לא משנה,נסללה דרך לפיתרון הבעיה,תודה

לכל אלא שבאמת רצו לעזור לי ולא תודה לאלה שבחרו לא להאמין.

פורסם

לגבי עופר,הוא תמיד אמר לי,שהוא זה סאונד אפ.אקס,ואם היה באמת רוצה לעזור לי,הוא לפחות

היה מנסה לפחות פעם אחת באמת לעזור לי ולא להכחיש כל הזמן שיש בעיה במערכת.

לפחות פעם אחת הוא היה טורח לדבר איתי ברצינות אבל הייתי צריך לרדוף אחריו בהודעות בפרטי

כדי לקבל איזושהי תשומת לב.

עד עכשיו עקבתי אחרי המתרחש בת'רד ללא תגובה כי אני לא מאמין שהוויכוח מתאים לפורום!

עד שהתחלת לסלף את העובדות......

למה שלא תספר לכולם שהצעתי לך להחליף את הקרוסים ל-2 סוגים שונים של קרוסים מהאוסף הפרטי שלי ,ובעקבות גישה מתנשאת ותקיפה מצידך ירדתי מהנושא.

או שנתתי את הטלפון של היבואן.

תספר גם על כמות שעות העבודה שהושקעו ברכב שלך ללא בקשת תמורה (ואתה התעקשת לשלם) כי אני לא האמנתי שזה יפתור את הבעייה.

ואל תשכח לספר גם שהרמקולים הנ"ל לא היו ההמלצה שלי כאשר באת לחנות לשאול מה לקנות אבל לאחר שקנית אותם ובאת אלי אמרתי לך שהם סטים טובים-אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי, אך מה לעשות שהם לא בשבילך! את המהלך הזה צפיתי מראש-אבל אי אפשר לדבר איתך.

את ההסבר כבר קיבלת ממני לא מעט פעמים אבל אתה עדיין מסרב לשמוע.

אם כבר החלטת להעלות את הסיפור לפורום -לפחות שיהיה נכון!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
עד עכשיו עקבתי אחרי המתרחש בת'רד ללא תגובה כי אני לא מאמין שהוויכוח מתאים לפורום!

עד שהתחלת לסלף את העובדות......

למה שלא תספר לכולם שהצעתי לך להחליף את הקרוסים ל-2 סוגים שונים של קרוסים מהאוסף הפרטי שלי ,ובעקבות גישה מתנשאת ותקיפה מצידך ירדתי מהנושא.

או שנתתי את הטלפון של היבואן.

תספר גם על כמות שעות העבודה שהושקעו ברכב שלך ללא בקשת תמורה (ואתה התעקשת לשלם) כי אני לא האמנתי שזה יפתור את הבעייה.

ואל תשכח לספר גם שהרמקולים הנ"ל לא היו ההמלצה שלי כאשר באת לחנות לשאול מה לקנות אבל לאחר שקנית אותם ובאת אלי אמרתי לך שהם סטים טובים-אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי, אך מה לעשות שהם לא בשבילך! את המהלך הזה צפיתי מראש-אבל אי אפשר לדבר איתך.

את ההסבר כבר קיבלת ממני לא מעט פעמים אבל אתה עדיין מסרב לשמוע.

אם כבר החלטת להעלות את הסיפור לפורום -לפחות שיהיה נכון!

אני מסלף את העובדות?אני??????

אוקיי אז עופר האלוהי התעורר משנתו והציע לי קרוסים שונים אחרי כמה וכמה פעמים שביקשתי את עזרתו...מה ציפית,שאני אנשק לך תרגליים אחרי שאתה שיקרת לי וסיפרת שאתה לא המלצת לי בכלל

על הסט של סאונדסטרים??

יש לך מושג כמה זה מקומם שבן אדם שכל כך סמכת עליו בא ואומר לך דברים כל כך מעצבנים?

נכון שאולי לא באתי אלייך בגישה הכי נחמדה בעולם אבל אתה ואני יודעים טוב מאוד שהסט

הזה התחיל לצרום

אחרי שהתקנתי אצלך את המגבר של רוקפורד,הסט צורם בצורה שהוא מעולם לא צרם,

וגם שחזרתי למגבר הקודם הוא צרם לא פחות!!! מה יהיה לך להגיד בשביל להגן על כבודך

לאחר שהקרוסים יחזרו מבדיקה ויאמר לי שהם דפוקים בדיוק כמו שאני חשבתי וגם

מתקינים אחרים חשבו ??

מה זה התירוץ הטפשי הזה שהמגבר גדול על הסט? אתה הרי

ידעת טוב מאוד שאני מתכוון לחזור למגבר הקודם שלי,ג'ייביאל, ואני הבנתי ממך טוב מאוד

שהכל ישוב לקדמותו,הרי אין סיבה,שום דבר לא השתנה בסט!!

הנגדים שחברך רועי התקין על הקרוס עפו,הסט המשיך לצרום!!

מה אתה חושב שאני מטומטם תגיד לי?? הסט מעולם לא צרם עד שהתקנתי אצלך

את המגבר של רוקפורד,אתה כנראה עשית פאשלה שאתה לא רוצה להודות בה.

בוא תסביר לכולם איך יכול להיות שהסט הזה נהיה צורם כל כך ועשה שינוי

של 360 מעלות אם יהיה לך הסבר הגיוני בכלל!!

לפחות תהיה קצת אמיתי,כל זה היה יכול להימנע אם לא היית מתנער מאחריות ומנסה

לעזור ולא להתכחש כאילו אני בחרתי את הסט הזה לבד,וכאילו אני התקנתי את המגבר

של רוקפורד לבד,אתה פשוט חוצפן.

פורסם

אני מסלף את העובדות?אני??????

אוקיי אז עופר האלוהי התעורר משנתו והציע לי קרוסים שונים אחרי כמה וכמה פעמים שביקשתי את עזרתו...מה ציפית,שאני אנשק לך תרגליים אחרי שאתה שיקרת לי וסיפרת שאתה לא המלצת לי בכלל

על הסט של סאונדסטרים??

יש לך מושג כמה זה מקומם שבן אדם שכל כך סמכת עליו בא ואומר לך דברים כל כך מעצבנים?

נכון שאולי לא באתי אלייך בגישה הכי נחמדה בעולם אבל אתה ואני יודעים טוב מאוד שהסט

הזה התחיל לצרום

אחרי שהתקנתי אצלך את המגבר של רוקפורד,הסט צורם בצורה שהוא מעולם לא צרם,

וגם שחזרתי למגבר הקודם הוא צרם לא פחות!!! מה יהיה לך להגיד בשביל להגן על כבודך

לאחר שהקרוסים יחזרו מבדיקה ויאמר לי שהם דפוקים בדיוק כמו שאני חשבתי וגם

מתקינים אחרים חשבו ??

מה זה התירוץ הטפשי הזה שהמגבר גדול על הסט? אתה הרי

ידעת טוב מאוד שאני מתכוון לחזור למגבר הקודם שלי,ג'ייביאל, ואני הבנתי ממך טוב מאוד

שהכל ישוב לקדמותו,הרי אין סיבה,שום דבר לא השתנה בסט!!

הנגדים שחברך רועי התקין על הקרוס עפו,הסט המשיך לצרום!!

מה אתה חושב שאני מטומטם תגיד לי?? הסט מעולם לא צרם עד שהתקנתי אצלך

את המגבר של רוקפורד,אתה כנראה עשית פאשלה שאתה לא רוצה להודות בה.

בוא תסביר לכולם איך יכול להיות שהסט הזה נהיה צורם כל כך ועשה שינוי

של 360 מעלות אם יהיה לך הסבר הגיוני בכלל!!

לפחות תהיה קצת אמיתי,כל זה היה יכול להימנע אם לא היית מתנער מאחריות ומנסה

לעזור ולא להתכחש כאילו אני בחרתי את הסט הזה לבד,וכאילו אני התקנתי את המגבר

של רוקפורד לבד,אתה פשוט חוצפן.

כרגיל חצאי אמיתות....

בלב לא שלם אני מגיב כאן אבל לפחות שהסיפור יהיה נכון.

אם הסאונד היה כל כך מושלם (בציניות),למה החלפת את המגבר למגבר שעל הנייר נחות מהJBL ? ובכדי שחברי הפורום יבינו את כל הסיפור-המגבר לא נקנה אצלי.

אם הסאונד היה מושלם למה ביליתי שעות על גבי שעות תוך ניסיון שלי להפיק את המיטב מהסט הנ"ל למרות ידיעה שלי שהסט אינו מתאים לדרישות ולצרכים שלך?! וללא תמורה כספית!

אותו כנ"ל לגבי הרדיו!-לא נרכש אצלי->ואינך מבין\משתמש בכל היתרונות שהרדיו מציע.

אם הייתי מתנער מאחריות לא הייתי מציע לך 2 זוגות שונים של קרוסים מהאוסף הפרטי שלי (וכמובן מכיסי-אחרי שהחנות נסגרה),אבל לא היית חכם מספיק לנצל את ההזדמנות של מתקין שמרגיש לא שלם עם עצמו עקב טעות אישית שלך--וכמובן שפיצצת את העניין!

והיום אני לא יתפלא אם משהוא לא יהיה תקין,אחרי שחצי עולם נגע ושיחק בקרביים של הרכב.

המינימום שאדם יכול להיות זה הגון- אם לא הייתי רוצה לעזור לך לא הייתי עובד עובד על הרכב ללא כל דרישת תמורה כספית שעות על גבי שעות תוך התחשבות במצב הקיים (כשהחנות הייתה פתוחה),ואח"כ עוד בהתכתבויות והצעות למתן עזרה (גם מכיסי-הקרוסים,שלפחות היו משפרים קצת) כשהחנות נסגרה.

גם היום כשהחנות נסגרה (כרעם ביום שמש בהיר) אני עדיין ממשיך לתת תמיכה טכנית ופיזית לחברי הפורום (שמן הסתם אינם רוצים להגרר לוויכוח שרמתו אינה מכבדת את הפורום)-אך משום מה העדפת להתווכח!!!

חצי סיפור,חצאי אמיתות וסילוף עובדות!!!!!

אייל ברשותך....->לי אין מה להוסיף!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

הויכוח הזה כבר ממזמן חרג מגבול הטעם הטוב. אני נועל אותו . אין טעם להמשיך את זה על גבי הפורום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...