Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מעוניין הייתי מציע לך ללכת למתקין שלי "סאונדר" ברחובות אני מאמין שהם מסוגלים לסדר לך את הקרוס.

בכל מקרה אם תרצה להגיד זה ברחוב ויצמן ברחובות.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה קשור שלומי - אם הוא רכש אצלכם ברשת סאונד סטרים אפילו בניגוד להמלצתך אתה צריך לתת לו את שירות האחריות על הסט הזה....מה הקשר אם הוא לא רצה דוטק זטק או כל דבר אחר

זה בדיוק העניין... אינני עובד בסאונד אפ-אקס, או בסאונדסטרים ומעולם לא הייתי. ולכן לא צריך לתת לו דבר. (מאיפה הבאת את זה?)

ושאולי, לך יש שמיעה, והבנה סלקטיבית. אני אומר לך שאתה זורק את הכסף שלך על ציוד שלא מתאים למה שאתה אוהב. ומה זה בדיוק מעניין, שעופר טס לחודש? אמרתי לך למי ללכת, ומה לקנות, עשית אחרת- זכותך, אז אל תתלונן. עופר מעולם לא המליץ לך על סאונדסטרים, ואל תבלבל במוח.

ו "אתה תופתע מהסאונד שהסט יודע להפיק" מכוון לזטק.

ובכלל, כמה פעמים הלכת לעופר שיכוון אחרי ששיחקת בכיוונים? (למרות שהוא לא התקין לך)

וכשהחלפת מגברים, עופר לא גבה ממך תשלום בטענה ש "החלפת מגבר זה כוסות רוח למת".

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
זה בדיוק העניין... אינני עובד בסאונד אפ-אקס, או בסאונדסטרים ומעולם לא הייתי. ולכן לא צריך לתת לו דבר. (מאיפה הבאת את זה?)

ושאולי, לך יש שמיעה, והבנה סלקטיבית. אני אומר לך שאתה זורק את הכסף שלך על ציוד שלא מתאים למה שאתה אוהב. ומה זה בדיוק מעניין, שעופר טס לחודש? אמרתי לך למי ללכת, ומה לקנות, עשית אחרת- זכותך, אז אל תתלונן. עופר מעולם לא המליץ לך על סאונדסטרים, ואל תבלבל במוח.

ו "אתה תופתע מהסאונד שהסט יודע להפיק" מכוון לזטק.

ובכלל, כמה פעמים הלכת לעופר שיכוון אחרי ששיחקת בכיוונים? (למרות שהוא לא התקין לך)

וכשהחלפת מגברים, עופר לא גבה ממך תשלום בטענה ש "החלפת מגבר זה כוסות רוח למת".

תעשה לי טובה,לא צריך את העזרה שלך,ולא צריך את התיווך שלך.

מי אתה שלומי?אלוהים? אתה בסה"כ בוחר להאמין לגירסה של עופר ולא לגירסה שלי.אני

מעדיף להאמין לאמת.

חבל רק שהטיעון שלך כל כך צולע וכל כך לא מחובר למציאות,איזו סיבה בכלל הייתה

לי לבחור בסאונדסטרים,סתם ככה?בגלל רועי?!עופר בחר בשבילי את הסט הזה ומצידי אתה והוא יכולים

להכחיש את זה עד מחר!! ואתה יודע מה!!! נגיד שכן בחרתי תסט הזה בעצמי סתם ככה

כי בא לי או כל סיבה אחרת שתרצה להמציא בדיוק כמו שאתה מתעקש לתאר את זה..זו סיבה להתנער מאחריות בצורה כזו גסה מצד סאונד אפ.אקס??? אתה בעצם טוען שהסט ישב אצלי 3 4 חודשים ורק עכשיו פתאום התחלתי להרגיש

שהסט צורם????? הלכתי לא מעט פעמים לעופר אחרי שהוא התקין לי תמגבר של רוקפורד והסט התחיל

לצרום,אבל הבעיה לא נפתרה,וגם אתה לא פתרת אותה.

אם הסט היה צורם מלכתחילה לא הייתי קונה אותו,הסט מטבעו מעולה ואני יכול לשלוח לך הודעה

של עופר שמאשר את זה.

ואתה יודע מה הכי אירוני מבחינת עופר ??? שלאורך כל הדרך הוא מעולם לא אמר מילה

רעה על הקומפוננט הזה ודווקא עכשיו שאני צריך את העזרה שלו הוא מלכלך (למרות שהוא

לא מתכוון לזה בכנות) על הסט הזה כאילו שמעולם הוא לא המליץ עליו,לא ייאמן.

חבל שהוא רק מתחמק ממני ולא בוחר לפחות לדבר איתי.

אני לא רוצה ממך שום טובה שלומי שום עזרה ושום קישקוש אחר ומאחר שיש לי כבוד לפורום הזה

אני נמנע מלומר עלייך מה אני חושב עלייך כבן אדם למרות שמבחינתי איבדת את כבודך אצלי.

אייל,מבחינתי אתה יכול לנעול את התר'ד הזה תשובות אני לא אקבל פה.

פורסם

אייל,מבחינתי אתה יכול לנעול את התר'ד הזה תשובות אני לא אקבל פה.

נתנו לך תשובות,

לך לחנות טובה ותפתור את הבעייה!

או שאתה מעדיף להתנצח עם שאר האנשים,(אני אישית מאמין לך,

סביר להניח שהמליצו לך על הסט הזה)

בכל מקרה, תיגש למתקין טוב/חנות מקצועית ותגמור את הסיפור הזה.

אתה מעוניין בהמשך חיים ,עם מערכת צורמת, ששילמת עלייה לא מעט?!

לא נראה לי שזה המצב.

לפי דעתי הסט גרוע או לא תקין ,או לחילופין ,לא מכוון היטב.נקודה.

ZZR

פורסם

תודה רבה לכל מי ששלח אותי לקאר טון,אלי מפתח תקווה,בטח ההמלצה שלכם הייתה בציניות

ואני לא הבנתי כי הוא פשוט על הפנים.

הוא לא הסכים לפחות להחליף לי בין המגברים בעצמו כי אז "אני אצטרך לפתוח פנקס צ'קים בשביל זה" חושב

את עצמו המתקין משהו סוף הדרך,וואחש מתנשא.

הוא שלח במקום את ה"מתקינה" שלו שלא הצליחה לפתוח אפילו

את המכסה מנוע וגם לא הצליחה לפתוח את המכסה של המגבר.

בסוף חטפתי תקריזה מה"מקצועיות" שלה והלכתי כי אני לא צריך עוד בעיות היא אפילו

לא חובבנית,זו הייתה בושה

כך או כך גם הוא אמר שמשהו נדפק בקרוס וכדי להחליף אותו

לידיעת המכחישים.

פורסם
יש לו מתקינה ? נראית טוב ? נשמע קינקי אחוש...:D

האמת שהיא נראית לא רע בכלל,רק חבל שהיא לא ממש יודעת תעבודה....

אני לא מתקרב לשם יותר בחיים.

פורסם

בואנה למי אכפת מסטריאו בכלל זה כמו פנטזיה על מכונאית רכב בלי בגדים מתחת לסרבל :D

בכל מקרה אני עדיין ממליץ על אורן מסאונד בלאסטר...רק אל תתן לו למכור לך כלום (כי ככה הוא - הוא ינסה!) ותקבל את הדבר הכי מקצועי שתוכל

פורסם

לא הבנתי מהדברים שלך מה באמת הפריע לך? זה שהוא רצה לקחת כסף על החלפת מגבר? זו עבודה ועל עבודה משלמים.

למתקינה שלו יש בטוח רזומה הרבה יותר גדול בהתקנות אודיו ברכבים מאשר כמה וכמה אנשים פה בפורום, היא נמצאת שם לא מעט זמן ויודעת את העבודה, עושה הכל בזהירות ושואלת - זה עדיף על כאלה שמושכים ושוברים.

לי נשמע שאתה קצת ממורמר ומפחד ממתקינים ואני בטוח שאם היית נותן לו צ'אנס היית מאוד מרוצה ממנו.

איציק.

פורסם
לא הבנתי מהדברים שלך מה באמת הפריע לך? זה שהוא רצה לקחת כסף על החלפת מגבר? זו עבודה ועל עבודה משלמים.

למתקינה שלו יש בטוח רזומה הרבה יותר גדול בהתקנות אודיו ברכבים מאשר כמה וכמה אנשים פה בפורום, היא נמצאת שם לא מעט זמן ויודעת את העבודה, עושה הכל בזהירות ושואלת - זה עדיף על כאלה שמושכים ושוברים.

לי נשמע שאתה קצת ממורמר ומפחד ממתקינים ואני בטוח שאם היית נותן לו צ'אנס היית מאוד מרוצה ממנו.

איציק.

מה הפריע לי? שהוא לא רצה לעשות תעבודה כי זה קטן עליו ואם הוא כן היה עושה תעבודה

אז הוא אמר שצריך יהיה לשלם הרבה עליו לכן הוא שלח תעוזרת הזוטרית שלו שלא הצליחה לפתוח

מכסה(ברגים) של מגבר וגם לפתוח ולסגור מכסה מנוע לא הצליחה.

אל תשאל,יודעת תעבודה משהו לפנים,אני לא צריך עוד בעיות במערכת או ברכב.

פעם ראשונה אני בא לבן אדם,ועוד התקשרתי לפני,אתה מצפה ליחס קצת יותר רציני ולא כזה

חובבני.

אז צ'אנס לתת לו או לה ? היא לא מקצועית והוא הכל דיבורים,לך אתה אליהם.

פורסם

כמו שאמרתי, אתה ממורמר - אבל אני לא מאשים אותך.

אתה מצפה לקבל עבודה בחינם אבל אתה צריך להבין שזמן זה כסף.

ובנוגע למקצועיות של הבחורה, זאת דעתך האישית - האמת שונה לחלוטין.

וכן, אני הולך ואמשיך ללכת אליהם, אני מקבל שם שירות מעל ומעבר.

איציק.

פורסם

איציק שמע עם מה שהולך אצלך בחתימה כל הציוד בטח מחיר ההתקנה היה בהתאם - אנשים כמוך יקבלו יחס טוב בכל מקום אפשרי כי הם הכנסה כבדה

החוכמה זה שמקום יתן יחס טוב גם לסתם בחור שרוצה לתקן משהו ב50 שקל

סאונדר ברחובות לדוגמא נותנים יחס טוב לכל אדם בכל סכום....גם ברק ברדיו השרון נותן יחס טוב לכל בן אדם בכל סכום (אפילו שתאחלס אם כבר הגעת למצב שאתה משלם אצלו אז המחיר "ללא תחרות" אם אתה מבין)

זה כמו צ'מפיון מוטורוס : החוכמה היא לא לתת שירות רק למי שבא עם AUDI A8 החוכמה היא גם לתת שירות למי שבא עם גולף שנת 93 מנוע 1.4 מצ'וקמקת להפליא....

פורסם
כמו שאמרתי, אתה ממורמר - אבל אני לא מאשים אותך.

אתה מצפה לקבל עבודה בחינם אבל אתה צריך להבין שזמן זה כסף.

ובנוגע למקצועיות של הבחורה, זאת דעתך האישית - האמת שונה לחלוטין.

וכן, אני הולך ואמשיך ללכת אליהם, אני מקבל שם שירות מעל ומעבר.

איציק.

מי דיבר בכלל על לקבל משהו בחינם? הדמיון של אנשים לפעמים פורה במיוחד...

עזוב,תלך למצחיקים האלה כמה שבא לך רק אל תקשקש

לי יותר.

.

פורסם

עתיד אני לא יודע אם אתה מודע אבל את כל ההתקנה עשיתי לבד ובעצמי וכשדיברתי על שירות טוב זה אומר שמתי שרציתי הגעתי והשתמשתי בכל הציוד שלו ואפילו בחומרי גלם מבלי לשלם - אבל כן בשביל להגיע למצב כזה אתה צריך לרכוש משהו שם - דהיינו להיות לקוח, אין הגיון בזה שאתה מגיע למקום שמעולם לא היית בו ואתה מצפה לקבל שירות כמו של לקוח במיליון דולר.

ושאולי כל מה שיש לי להגיד/לבקש זה שתעדן את השפה שלך, אני לא נגדך אבל אני גם לא חושב שזה טוב להכפיש שם של מקום על כלום, על שירות שבכלל לא רצית והסתלקת משם.

איציק.

פורסם
איציק שמע עם מה שהולך אצלך בחתימה כל הציוד בטח מחיר ההתקנה היה בהתאם - אנשים כמוך יקבלו יחס טוב בכל מקום אפשרי כי הם הכנסה כבדה

החוכמה זה שמקום יתן יחס טוב גם לסתם בחור שרוצה לתקן משהו ב50 שקל

סאונדר ברחובות לדוגמא נותנים יחס טוב לכל אדם בכל סכום....גם ברק ברדיו השרון נותן יחס טוב לכל בן אדם בכל סכום (אפילו שתאחלס אם כבר הגעת למצב שאתה משלם אצלו אז המחיר "ללא תחרות" אם אתה מבין)

זה כמו צ'מפיון מוטורוס : החוכמה היא לא לתת שירות רק למי שבא עם AUDI A8 החוכמה היא גם לתת שירות למי שבא עם גולף שנת 93 מנוע 1.4 מצ'וקמקת להפליא....

אם יש מישהו שבאמת אסור להתקרב אליו זה ברק ברדיו השרון הוא גם נותן מחירי שחיטה הוא גם עושה עבודה מעאפנה והידע שלו באודיו לרכב שואף יותר לכיוון המינוס ולא לאפס...

יחס?

לא שם!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...