Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהותקן מסך חדש ברכב, גיליתי שגם במסך החדש כמו במסך הקודם יש הפרעות - מופיעים פסים שנעים על המסך - הדבר קורה גם כשהמנוע מכובה, וגם שהמזגן מכובה.

האם זה אומר שהמסך שקניתי לא טוב או שיש איזה שהיא בעיה בהתקנה? (יכול להיות שהבעיה בחיבורי החשמל?)

זה נראה שיש איזשהי השראה - הפרעות מהרכב עצמו. האם ניתן לנטרל את התופעה?

פורסם

תראה בעיקרון יש כמה סוגי מסכים.....בחלקם אין תמונה מספיק חדה(ככה שזה אומר שיש פסים לבנים שרצים על המסך.......זה הסקירה והתחזיר של השורות.)

יכול להיות שאין לך תיאום עכבות(אולי הכבל אודיו שלך הוא בהתנגדות של 50 אוהם ולא 75 אוהם)אבל אני בספק לגבי זה..

רוב הפעמים אני נתקל בסוגים פשוטים של מסכים ויש לי הרגשה שיש לך אחד כזה...(אני מקווה שאני טועה)......

אם אתה מאיזור המרכז יש אפשרות ככה לראות ולנסות לגבש דעה או פיתרון במידה ואפשרי......

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

אכן האופציה של השראה. מכבר חשמל שעובר ביחד היא אפשרית וראלית לחלוטין, והייתי בודק את זה.

תפרק את המסך. תרחיק את החוט הצהוב. וחזיק אותו באוויר, ותראה עם ממשיך.

אופציה שניה. תריך קו חשמל חדש מהמצבר (עם פיוז הגנה). כי יכול להיות שהמסך "יושב" על הקו של המזגן. והוא מכניס רעשים לחשמל. (לא נדיר)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...