Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן,

יש לי את המערכת המקורית של הטויטה, איכות הסאונד והעוצמה לא מספקות אותי בגרוש, עככשיו בזמן האחרון גם כשאני משתמש בדיסקים צרובים המערכת עושה רעשים,

יש איזה מדריך להרכבת רמקולים נוספים או רמקולים ומגבר?, תראו אין לי בכלל מקום לרמקולים אחוריים אבל יש מין הכנה אבל צריך לחתוך שם ת'עניינים,

למי שיש איזה שהוא מדריך היכן הכבלים "OUT" של האודיו לרמקולים נוספים תגידו לי בבקשה,

בתודה מראש

גילי צמח

פורסם

למה אתה רוצה להרכיב רמקולים אחוריים? למה לא לשדרג את הקדמיים למשהו יותר איכותי+מגבר?

מה התקציב שלך?

אתה רוצה לעשות את ההתקנה לבד אתה צריך קצת ידע לא הרבה,

תיעזר כאן:

http://autosound.co.il/main.asp?url=index.asp&cat=Theory

וכאן:

http://autosound.co.il/main.asp?url=index.asp&cat=DIY

תחשוב טוב אם אתה רוצה להתעסק עם זה בעצמך או לתת למתקין לעשות את זה.

כמו שזה נראה לי, אתה לא ממש מבין בתחום ובפוטנציה לעשות הרבה נזקים בהתקנה הזו, לדעתי

לך למתקין מקצועי ואל תסתבך. רק תחליט מראש כמה אתה מוכן להשקיע ותגבש דיעה מה אתה

רוצה.

Race Smart

פורסם

אני עושה את זה אצל מתקין, אבל מה אתם ממליצים לי???

ואני רוצה לדעת אם יש בכלל אפשרות.....

אני מבין בהגברה כבדה של תקליטן לא בהגברה של רכב

כרגע אני מצטער שלא קניתי בספרד במקום שנקרא אנדורה, מצאתי שם מערכת של רוקפורד (אמיתית) במקום הזה אין דבר שהוא מזוייף!!!

סאב בזונקה 600 W

מגבר לא זוכר

רמקולים חייתיים שמעתי שם הכל נגנבתייי 400W

וכמה הכל עלה???

300 יורו או 200 אני לא זוכר

שזה יוצא בערך לפי ישראל 1500 שקל - לדעתי זה כלום!!

אבל אבדה ההזדמנות!! המ אתם מציעים לי?

פורסם

אז ככה אחי אני יש לי אוטו כמו שלך ועשיתי מה שאתה רוצה לעשות

התקנתי מגבר +החלפתי את הרמקולים הקידמים לקומפננט של מורל

אז ככה לבד אין מצב שתצליח אני עמדתי ליד המתקין כל משך ההתקנה וזה ממש מסובח יש לך שמה כל כך הרבה חוטים במערכת ושלא לדבר על פירוק המערכת ממש סיפור!

המון ברגים צריך ידיים עדינות בקיצור לבד אל תתקרב!

בכל אופן אתה צריך לקנות גם מתאם RCA שמתחבר לכמה חוטים שיש במערכת ומהמתאם יוצאים כבלי הRCA למגבר המתאם עלה לי 250 שקל סה"כ יצא לי 600 שקל פלוס התקנה ופלוס המתאם

שוב תלך למקום מקצועי שיודע מה הוא עושה

אצלי עכשיו שומעים באיכות נדירה!

אני עשיתי את ההתקנה במקום שנקראה

אוטו-מדיה

זה ממוקם ליד הום סנטר שאחרי צומת קרית אתא

מי שירצה יקבל עוד פרטים איך להגיע לשמה

בכל אופן יש שמה בחור רוסי בשם מקס

שהוא תותח הוא ממש עשה את העבודה טובה !

בקיצור אחי זה אפשרי ולא בעיתי כל עוד תעשה את זה במקום שיודע לעשות את זה

פורסם

אלי מערכות טלפון:03-9652822כתובת: הרצל 21 ראשון לציון

הוא הרכיב לחבר של אחי בצורה נקייה ומסודרת בלי חוטים חשופים ובלאגן.והוא קנה ממנו פעמיים מערכות שלמות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...