Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה ההבדל באום?

שאחד 2 סלילים של 2 אום ואחד שני סלילים של 4?

מצטער אם הטעתיי פשוט זה היה מה שחשבתי וידעתי עד עכשיו

פורסם

אכן.

אגב, לפותח התראד, הסאב הזה דורש תיבה דיי גדולה, קח בחשבון :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה ההבדל בין שתי סלילים של 4 לשתי סלילים של 2 מבחינת ההגברה באיזה מהם אני יצתרך לעבוד במגבר על 4 אום ואיזה מהם על 2? או 1?

פורסם

סלילים ניתן לחבר במקביל או בטור.

מה זה אומר לנו?

יש שתי נוחאות שונות לקבלת התנגדות סופית.

במקרה של חיבור בטור זה חיבור פשוט.

במקרה של חיבור במקביל מחברים את השברים והתוצאה זה השבר של ההתנגדות.

במקרה שלנו, חיבור של סאב D2 במקביל יתן 1/2+1/2=1/1 כלומר 1 אוהם, בטור זה 2+2=4 אוהם.

בסאב D4 זה 1/4+1/4=1/2 כלומר 2 אוהם! ו 4+4=8 אוהם.

חיבור במקביל הוא חיבור של שני הפלוסים לפלוס ושני המינוסים למינוס.

חיבור בטור הוא חיבור פלוס לפלוס של סליל אחד, מהמינוס לפלוס של הסליל השני ומהמינוס למינוס של המגבר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

באמת תודה ! אוהב את העזרה ואת האנשים בפורום .. :)

הבנתי מה שהייתי צריך להבין וגם לדעת .. (גם בקשר לתיבה הגדולה ... תודה על המידע :) ) ..

אחותי כבר בדרך לחול אז המשלוח יהיה בקרוב :)

שוב שתודה !

שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

אני אמליץ לך על סאב שלפי שמועות ודעות שונות הוא נותן תמורה טובה ביחס למחיר שלו

הסאב המדובר הוא

INFINITY KAPPA....

או ללכת על משהו שלדעתי הוא אחד הסאבים הטובים שיש

CERWIN VEGA-VEGA!!!

אחלה של סאב אז לשיקולך...

פורסם

שלום שוב .. עכשיו אני מבין את המשפט שאמרו לי "תחום האודיו ממכר ואף פעם לא נגמר !"

ועכשיו לעניין ..לאור ההודעה האחרונה אני שוב פותח את התרד למרות שהייתי די סגור על הקסנון אבל כמו כל אחד לא החלטי לגמרי אני חייב לשאול את דעתכם .. אז יש לפנינו 3 אופציות :

1.ה - XENON המדובר למשך כל הת'רד (12D2).

2.ה - INFINTY KAPA הזה : http://cgi.ebay.com/INFINITY-KAPPA-PERFECT-12-1-SUBWOOFER-1600-WATT-NEW_W0QQitemZ5806481083QQcategoryZ18803QQrdZ1QQcmdZViewItem

3.וה - CERVIN VEGA הזה : http://cgi.ebay.com/CERWIN-VEGA-V-MAX-10-DVC-10-600-WATTS-SUB-NEW_W0QQitemZ5808573328QQcategoryZ3291QQrdZ1QQcmdZViewItem

שזה הסרווין ווגה היחידי שמצאתי בטווח המחירים של 100$ +\- ..

אשמח שוב לעזרה והדעות שלכם !

שמעון ...

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

פורסם

אני מבטל את השאלה האחרונה ! לא להתייחס ...

אז ככה .. אני רק בתחילת הדרך בבניית המערכת שלי באוטו וכמו כל אחד פה אני רוצה לנצל את התקציב (הדל מאוד !) שלי למיטב שאני יכול להשיג .. ולכן איני סגור סופית על שום מוצר וכנראה לא יהיה סגור על שום דבר כי כמו שהספקתי להבין אין דעה מגובשת ואחידה לרכיבים ולמוצרים וכל אחד אוהב משהו אחר .. !

נפלה לי הזדמנות לקנות מחו"ל מכוון שאחותי נמצאת שם כרגע והיא יכולה לקנות ולשלוח לי את זה ..

אני רוצה לקנות רק סאב ומגבר שירים את הסאב ולא יותר מזה .. התקציב הוא 1000 ש"ח לא כולל משלוח ומ"ס !

ההתלבטות הרצינית היא האם לקנות את הXENON או את האינפינטי והאם לקנות מגבר מונו או מגבר 4 ערוצים שמבחינת המחיר אני יכול להשיג מגבר יותר חזק מבחינת וואט .. כי משום מה העובדה שהמגבר הוא מונו "מקפיצה" את המחיר ! עד עכשיו הייתי סגור על ה HIFONICS BX605 MONO ... אז מה אתם מציעים ? אולי חברה אחרת ?

ועוד שאלה .. האם ההבדל בין 2 הסאבים הוא כזה משמעותי ? האם האחד יותר איכותי ומדוייק מהשני בצורה דרסטית ?

אני מאוד מבולבל וצריך עזרה ודעות ...

תודה שמעון.

• תוכן חדש...