Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה.. ברגע זה ממש אני מתקין את המגבר.. השאלה שלי היא כזו...

הכבלים של הקומפוננט שכרגע מחוברים לרדיו דיסק..

העובי שלהם הוא 1.5 עכשיו הכבלים שהבאתי יותר עבים ..

יהיה נכון לנתק את הכבלים מהרדיו דיסק ולחבר אותם ישירות ע"י ליפוף לכבלים החדשים שהבאתי שהם טיפה יותר עבים או שעליי לחווט את החדשים ישירות לקומפוננט ? זה יחסוך לי המון עבודה.. אבל אם זה לא מומלץ אני לא אעשה זאת..

אני אשמח לתשובות מהירות. תודה..

יד האלוהים נחתה עליי... משמע.. אין לי מספיק כבל.. לכן לא נותרה לי ברירה אלא ליצור "צוואר בקבוק".. האמת היא שאני לא מאמין שיש לכך חשיבות רצינית.. על כמה וכמה "השפעה".. לפחות כך אני מקווה..

בכל אופן יש לי עוד סוגייה icon_biggrin.gif ביציאות מה- HU חיברתי את ה RCA אדום - ימין שחור - שמאל ??? יש לכך חשיבות ? למגבר יש יציאת RCA לכל ערוץ אז אם אני מחבר קומפוננט ימני לערוץ 1 ו-RCA אדום מהרדיו דיסק למגבר לערוץ אחד RCA זה בסדר גמור לא ?

-במידה וישנן עוד המלצות לגבי אופן חיבור המגבר אני אשמח לשמוע.. תודה מראש..

פורסם

לעביר כבל מרך הצינור של הדלת זה ממש בעיה וממש אין צורך בזה אם הם קצרים אז תוסיף קצת על ידי חיבור לחדש.

ולגבי הRCA תבדוק תלך לאופציות בHU ותבדוק מה קדימה מה אחורה והצדדים ככה הכי טוב שלא נתבלבל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...