פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכם,מחפש 2 סטים של קומפוננט 6.5 אינץ שיהיו מותקנים בדלתות (אחורה וקדימה) בגולף 4. הרמקולים יהיו מחוברים עם מגבר כמובן. אוהב צליל חם עם תחום ווקלי מאד נקי מהמיד/באס(עדיפות שירד לתדרים לנמוכים יותר מהרגיל) לא אוהב טויווטרים צווחניים אוהב הדגשה נקיה ונעימה של הגבוהים. התקציב לקומפוננט הוא בערך 600 ש"ח לסט ולמגבר גם כן בערך 600 ש"ח JBL/Cadence/Planet Audio/Kenwood/Lighning Audio????? בעיקרון לא רוצה לקנות יד 2 בכלל וגם לא רוצה מורל... סליחה לאוהבים משהו מהרשימה למעלה עונה על הדרישות שלי מבחינת צליל? סתם בכללי Power Acoustic ו Pyle שווים משהו? אשמח לשמוע כל דעה/המלצה.... תודה רבה לכולם מראש
הודעה אחרונה מאת Aooo, -
- 1 תגובות
- 779 צפיות
שלום לכולם , אני מניח שאת הבעייה שיש לי חלקכם בוודאי נתקלתם , יש לי סט-אפ שכולל קומפ' קדמי מגבר וסאב. לאחר כיוונים רבים ולא מוצלחים אנחנו לא מצליחים לגרום לסאב להישמע בבמה מקדימה אלא הוא נשמע בעיקר במושבים האחוריים / בגא'ז . כרגע יש לי HU יחסית ישן של פיוניר מדגם 3130 שמבחינת אופציות אין לו כמעט כלום. יציאת מגבר אחת וזהו.. נאמר לי שבמידה ואני קונה רדיו דיסק רציני כמו אלפיין 9853/55 ניתן לעשות דרך המכשיר כיווני במה וכיווני קרוס אובר. האם זה נכון ? ושאלה נוספת ידוע לי שהמכשירים הנ"ל עולים לא מעט ( 2000-3000 שקל ) שזה קצת כבד לי עכשיו מבחינה תקציבית. ישנם מכשירים שניתן לעשות את הכיוונים האלה שעולים פחות ? מכשירים כמו פיוניר , פנסוניק , JVC יש איזה דגם…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 8 תגובות
- 933 צפיות
יש לי מגבר ארבע ערוצים של סרווין וגה מסדרת XL דגם XL 300.4 50 RMS בארבע אוהם לערוץ יש ארבע ערוצים. יש על המגבר עצמו שתי פיוזים כל אחד של 25 אמפר. אני מתכוון לחבר אותו לקומפוננט סרווין וגה 50 RMS ואלי לאחוריים של פיוניר. איזה חיווט כדאי זה מגבר יקר האם כדי להשקיע בחיווט טוב או שיש למישהו נסיון עם חיווט סביר שעושה תעבודה בלי בעיות. תודה אלדד.
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 0 תגובות
- 707 צפיות
שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות את אחד המגברים הבאים המחירים שלהם בסביבות ה 100 דולר (כמעט אותו דבר) Crunch BMX 4125 crunch BMX 604 lanzar viba 420 השחור lanzar viba 428 הכסוף profile ap1040
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אוקיי אז היום כבר נימאס לי שוב לדחות ולדחות את מועד ההתקנה של המונו שרכשתי עוד לפני כחודש וחצי , והחלטתי לפנות לי זמן והשקם בבוקר ירדתי למטה עם כל החומרים הדרושים להתקנת המונו והתחלתי בעבודה מהלך ההתקנה: ראשית הרצתי ברכב מהמצבר לאחור כבל 8 גייג עם פיוז 40A בנוסף ל8 גייג הקיים : לאחר מכן פיצלתי 8 גייג לעוד יציאה של 8 גייג ובכבל 8 גייג החדש שהרצתי לא נגעתי.סדר החיבור הוא כזה: שני כבלים 8 גייש מלופפים אחד עם השני ניכנסים למונו ויציאה מהפיצול של 8 גייג ניכנסת למגבר FURI . בנוסף לכך הרצתי עוד 2 זוגות RCA בנוסף לRCA הקיים וזאת לקבל שליטה בניפרד על קידמי/אחורי/סאב. את הFURI ב2 ערוצים הזנתי את הקומפוננט וב2 הנותרים את האובלים מאחור. לאחר מכן כיוונתי את ההגברות ,גייני…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מתקין טוב שמנוסה בהתקנות בגולף. אני לא רוצה שכל הפנלים של האוטו יהיו רופפים וכדומה לאחר ההתקנה.. חשוב לי מאד. מישהו יודע להמליץ?
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 32 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי .., אני מתכוון לקנות כמה חלקים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם על קומפוננט + רמקולים אחורה 6.5 + מגבר אני חשבתי על קומפוננט של קיקר לקדימה אינפיניטי קאפה 6.5 אחורה ועל מגבר רוקפורד P4004.. ואם יש לכם עוד הצעות לקומפוננט רמקולים ומגבר עד 3500 ש"ח תודה לכולם ספי.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
אני קונה את המגבר ההיתי רוצה לדעת איך הוא...
הודעה אחרונה מאת ca$pi, -
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רציתי לדעת חסרונות ייתרונות והעיקר חוות דעת על Pioneer DEH-P3550MP תודה
הודעה אחרונה מאת adir22, -
בעיה בפיוניר
מאת R8082- 6 תגובות
- 901 צפיות
רציתי לדעת העם מישהו מכיר את התופעה של המכשיר פיוניר 8 mp ברגע שמשאירים את האוטו בשמש הפנאל החשמלי לא נפתח פשוט נתקע ולאחר כמה שעות טובות הפנאל נפתח כרגיל קטע מאוד מוזר
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז כמו שרשום בכותרת מהמצבר יוצא פיוז ראשי אל המגברים... הפיוז נשרף כתוצאה מקצר- איפה אני יכול להשיג פיוז חדש? בחנות אלקטרוניקה רגילה? או רק בחנויות של מערכות? הפיוז נראה כמו חתיכת "מתכת" מבפנים אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. מחר אני כנראה נוסע לתל אביב לתקן את המגבר שלי. שמעתי שיש בתל אביב מקום אחד שיש לו מלא סחורה טובה לרכב (מערכות כמובן) במחירים זולים כמו שידוע לי. עכשיו אני לא בטוח אם זה חנות או מחסן כזה אבל אם מישהו יודע על מה אני מדבר שיעזור לי בבקשה אני צריך את הכתובת של המקום. (יכול להיות שזה גם ביפו אני לא בטוח). תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 703 צפיות
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים (מי יותר טוב וכו..)בין המגברים של לאנזאר : *VIBE *HERITAGE
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הבאתי אוטו חדש בשעה טובה והחלטתי להשקיע קצת במערכת כרגע התקציב שלי די דל ולא בשמיים, אבל הייתי שמח לקבל המלצות למערכת קומפלט (פאנל, סט קומפוננט, זוג רמקולים אחורים מגבר וסאב) בסכום של כ 2000 שקל. אני לא מחפש את הדה בסט אופ דה בסט, מחפש מערכת שהיה כייף לישמוע בה ושתהיה כמה שיותר איכותית. גם אם צריך להתפשר עקב התקציב הדל.. מחכה להמלצות שלכם! תודה מראש לכולם
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי מיצובישי סופר לאנסר ברכב מותקנת אזעקה פשוטה (ההזעקה שמגיעה עם הרכב מהחברה) ואמובוליזר של קליפורד. האזעקה מתפקדרת, הבעייה היא שאני רוצה לחבר את חלונות החשמל אלייה ככה שאני דורך אותה החלונות יסגרו גם. דבר נוסף הוא עשיתי בדיקה דרכתי את האזעקה ונשארתי בתוך הרכב זזתי בתוכו כדי לבדוק את גלאי הנפח, והם לא הגיבו כלומר האזעקה לא החלה לפעול, אני יודע שברוב הגלאים יש מאחור אפשרות לכוון אותם ע"י כפתור כיוון, בדקתי מאחורי הגלאים אם ישנו כפתור כיוון אבל אין להם. יש לציין שחיכיתיח משהו כמו 5 דקות כדי שהאזעקה תדרך. אם תוכלו להדריך אותי איך לחבר את האזעקה אודה מאוד.
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתכנן ליקנות מערכת לאוטו והמחירים שלהם אטרקטיבים בימיוחד מישהו יש לו ניסיון עם החנות הזו מבחינת שירות לקוחות ,אמינות ומקצוענות? אשמח לשמוע דעות..
הודעה אחרונה מאת smiter, -
- 1 תגובות
- 684 צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום.. אני רוצה לדעת מהו קומפוננט ומה ההבדל בינו לבין רמקולים 6X9? תודה.. וסליחה על הבורות אבל אין לי מושג בשיט בכל הנושא של מערכות..
- 0 תגובות
- 761 צפיות
צריך המלצה לסט חוטים למגבר INFINITY 7541A באזור ירושלים או מאיזשהו אתר מומלץ באינטרנט תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Zow-Zow, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם. אני מחפש מונובלוק וסאב עד למחיר 2500 אבל שיהיו ממש חזקים!!
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכם כפי שאני רואה יש כאן הרבה מקצוענים שיכולים לעזור לי... בבקשה מישהו יודע איך לפרק את הדלתות האחוריות בגולף בכדי להתקין שם רמקולים וגם איך אני מגיע להתקין טוויטרים מאחורה? האם קיים חיוות מוכן מחברה? יש שם מקום גם להסתיר את הקרוסאובר בדלת? אני ממש אשמח להסבר על איך אני מפרק את הפנל של הדלת ואם זה פשוט וגם אם זה פשוט להגיע לאזור הטוויטר? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת alone2, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
תודה רבה על כל מי שעזר בהקשר של פרוק הדלתות בגולף. עכשיו אשמח לקבל קצת עזרה בבחירת הרמקולים יש לי hu סוני אקספלוד 50x4 דגם של פנל נופל.... זה מה שקיבלנו עם הרכב מהחברה. עם צבעים תואמים לרכב (כחול אדום) הרכב הוא גולף 2002 מקדימה מותקנים הרמקולים המקוריים + טוויטרים מקוריים) אני רוצה להוסיף סט קומפוננט בדלתות האחוריות ובהמשך סאב קטן בתא המטען את הקומפוננט אני רוצה לחבר ישירות ל סוני ואת הסאב עם מגבר קטן ומתאים. אני מחפש איכות נטו וממש לא להפציץ בווליום... הקונפיגורציה הזאת הגיונית לתוצאות הרצויות? את הסאב אני יוסיף רק בהמשך ואשמח לקבל מידע ועצות לגבי קומפוננט אני צריך קומפוננט שיעבדו יפה ובאיכות בלי מגבר יש לי כמה אופציות: Mac Audio Premium 2.16 Mac Au…
הודעה אחרונה מאת great37, -
שאלה בנוגע לסאב
מאת Vibe- 2 תגובות
- 902 צפיות
מה יותר ממולץ מבחינת עוצמה ודיוק? קיקר c12 150 r.m.s או איירטקוואק db-12r http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=417&CatCode=84 המגבר מסוגל להוציא 250 רמס 4 אום
הודעה אחרונה מאת Vibe, -
- 6 תגובות
- 776 צפיות
אני מתכנן להרכיב בקרוב מאוד מערכת שבנויה מקומפוננט של פוקאל מדגם פולי גלאס, מגבר JBL המפורסם מהדיוטי פרי ועכשיו ההתלבטות היא בין הסאבים,HED12 של סרווין ואוקטן 12R של פיניקיס. אני מחפש דיוק ואיכות וגם קצת עוצמה, לא מחפש SPL שישבור חלונות אני נוטה יותר לכיוון SQ ככל שאפשר בגבולות התקציב. קראתי הרבה המלצות על 2 הסאבים וגם שמעתי את הסרווין ודי אהבתי, את הפיניקס אין לי איפה לשמוע לכן אני מתיעץ איתכם חברי, מה עדיף?, מי יותר מדיוק, אנייודע שהפיניקיס יותר חזק במעט, אז בכל זאת מי מהם עדיף? אם יש הצעות אחרות למערת כמה שיותר SQ שכוללת הכל: HU,מגבר, קומפוננט וסאב בתקציב של עד 5000 ש"ח אשמח לשמוע. קישורים לסאבים: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=6065&CatCode=…
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 4 תגובות
- 842 צפיות
חבר שלי נוסע בקרוב לניו יורק, וחשבתי שיקנה לי משם מערכת.. האם הפריטים הבאים ישתפו פעולה ביחד, או שתהיה בעיה (אני לא רוצה מגבר, וגם לא סאב) http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2163 http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=403 http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=408 או זה: http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=399 שורה תחתונה אני מחפש מערכת סבירה, ללא מגבר עם באסים טובים וצליל טוב..אני דיי קצר בכסף ושם לפי חישוב שלי זה יוצא פחות מ1000 שקל..
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שבת שלום. רציתי לישאול מה אתם חושבים על הרדיו דיוסק הזה. KENWOOD KDC 2026 המחיר הוא 350שח שווה? תכונות שמע הספק שמע מקסימלי 4 x 50W יציאת קדם מגבר. System Q- מערכת המורכבת ממספר מצבי שמע קבועים מראש. שליטה נפרדת על תדרי השמע השונים לכל מקור השמעה בנפרד. כניסת מכשיר חיצוני עם יחידה אופציונלית. כפתור להנמכה מיידית של השמע (-20dB). אפשרות לחיבור 2 מחליפי דיסקים בתוספת מתאם מיוחד. תכונות נגן הדיסקים שליטה על מחליף הדיסקים. קריאת דיסקים צרובים (CD-R/CD-RW). ניגון מחזורי, אקראי וסריקת קטעים. תכונות מקלט הרדיו טיונר דיגיטלי FM/AM עם 24 תאי זיכרון (6AM, 18FM). AME- שמירת תחנות אוטומטית. הגד…
הודעה אחרונה מאת ariKk, -
- 2 תגובות
- 923 צפיות
יש לי כרגע כבל 10 ג שרץ מהמצבר לתא המטען, למה 10? תשאלו את המתקין (סאונד בלסטרס) שהתקין לי לפני שהבנתי מהחיים שלי. בכל מקרה יש לי מגבר של פיניקס גולד 400.1 כלומר 400W יש לו פיוז של 40 אמפר. אני מבחינתי יהיה שמח אם הוא יהיה מוגבר ל300W כלומר צריכה של בערך 350-360 W. (נצילות מעל 80 אחוז) איך אני יכול לברר מה גודל הפיוז אצלי? מלבד ירידת המתח שיכנס למגבר בעומס, יש עוד השפעות על העניין? או שאולי עדיף לחבר למגבר4 ערוצים שאני יביא משום שהוא לא יעבוד על פיקים אלא על מוסיקה בתדרים גבוהים שצורכת פחות חשמל, משהו באיזור ה4*60-80.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז לאחר חקר שוק ארוך ושמיעה של מספר סאבים החלטתי להביא את ה IDMAX אם משום מה לא יסתדר בגלל הגודל אז כנראה IDQ אגב אייל, מצטער לקרוא שגנבו לך סאב כזה, ממש כואב לי הלב, חלאות. את שלי אני כנראה אזמין דרך www.carmedia1.com רציתי לדעת באיזה תיבה הוא יעבוד הכי טוב ל SQ אני הולך לגשר 2 יציאות של קיקר 850.4 לטובת העניין והסט שיעבוד איתו הוא 3 חלקים של מוראל, נשמע לכם כדאי או שהמוראל לא יצליחו לעמוד עם הסאב הזה?
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 4 תגובות
- 946 צפיות
או שזה אותו דבר? תודה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
סאבים ואומים
מאת Dome- 3 תגובות
- 757 צפיות
אם יש לי 2 סאבים בתיבה כפולה ואני מחבר להם ביחד 2 יציאות של מגבר 4 ערוצים המגבר יורד ל-2 אום או נשאר 4 אום ?
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, בחיפוש שערכתי לגבי מידת הרמקולים בפוקוס מתברר כי הרמקולים שם הם אובליים 7*5, אינני מתכוון להשאיר את זה במצב הנוכחי, אני רוצה לדעת אם ניתן לעשות שם 6.5 במיקום מקורי ע"י הלבשת פלטת עץ או שרק 5.25 ??? וכל זה כדי להתחיל לחפש קומפוננט בגודל המתאים
הודעה אחרונה מאת KaKa,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 702 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NirNissimov
- Rשף
- motior
- IsraCar
- T_A
- David32
- פינדר
- carsgo
- גולדן191
- פול-טנק
- tomerR
- dav9