Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז היום כבר נימאס לי שוב לדחות ולדחות את מועד ההתקנה של המונו שרכשתי עוד לפני כחודש וחצי , והחלטתי לפנות לי זמן והשקם בבוקר ירדתי למטה עם כל החומרים הדרושים להתקנת המונו והתחלתי בעבודה

מהלך ההתקנה: ראשית הרצתי ברכב מהמצבר לאחור כבל 8 גייג עם פיוז 40A בנוסף ל8 גייג הקיים :

לאחר מכן פיצלתי 8 גייג לעוד יציאה של 8 גייג ובכבל 8 גייג החדש שהרצתי לא נגעתי.סדר החיבור הוא כזה:

שני כבלים 8 גייש מלופפים אחד עם השני ניכנסים למונו ויציאה מהפיצול של 8 גייג ניכנסת למגבר FURI .

בנוסף לכך הרצתי עוד 2 זוגות RCA בנוסף לRCA הקיים וזאת לקבל שליטה בניפרד על קידמי/אחורי/סאב.

את הFURI ב2 ערוצים הזנתי את הקומפוננט וב2 הנותרים את האובלים מאחור. לאחר מכן כיוונתי את ההגברות ,גיינים ,חיתוכים במגבר ובפאנל . בקיצור לאחר שההתקנה מאחוריי והכל מכוון כמו שצריך כל מה שנותר לי לומר שהיה שווה ההשקעה הכספית וההשקעה הפיזית שלי בימים האחרונים שבמהלך אותם ימים הישתדרגתי וביצעתי את ההתקנות החדשות עבור הרכיבים. אני יכול לומר חד משמעית שהמונו מתפקד מעולה ומזיז את הלאנזר בצורה מהממת הבאס מעלף הדבר היחיד שאני חושש כרגע זה נזק לשילדה!:-)

כל מה שנותר לי לעשות[אני מאמין שעד המפגש אני ימצא זמן לעשות זאת] הוא לקחת כבל 4 גייג באורך מטר ולהוסיף לכבל 8 גייג הקיים אצלי מהאלטרנטור למצבר וזאת על מנת לשפר את אספקת המתח מהאלטרנטור למצבר והלאה למגברים.

מקווה שיצא לי באמת להגיע שבוע הבא למפגש ולהשמיע לכמה סקרנים שהייתי חייב להם עוד הסברים מפעמים קודמות למה המונו עוד לא מותקן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אלי המונו פשוט מפוצץ אוזניים עם הסאב זה מטורף. אגב אם יש לך תאחריות שלו ויצא לך לעבור שבוע הבא במפגש אני אשמח לקבל אותה על יתר ביטחון בכל מקרה תודה .

הינה קצת תמונות:

נ.ב אגב הבאתי בסוף פאנל פרמייר 740 עם שלט הגה.

P9242547.JPG

P9242548.JPG

P9242550.JPG

P9242551.JPG

P9242552.JPG

P9242553.JPG

פורסם

כן מסתבר שהחיסרון היחיד של ה740 זה העיינית האיטית גם בהרצת שירים בWAV או MP3 , בנוסף על כך מעבר בWAV מטראק לטראק עורך כ2 שניות ומMP3 המעבר עורך כ5וחצי שניות ומתקיה לתיקיה כ6 שניות-די חסרון אבל כבר התרגלתי והכל מתגמד לטובת הפונקציות הרבות והתמורה שהמכשיר הנל נותן ובעיסקה המשתלמת שהבאתי אותו .המערכת באמת חזקה בטירוף אתה מוזמן לבוא שבת הבאה ולהתרשם .

תודה.

P9242543.JPG

P9242549.JPG

פורסם

תתחדש...

ל-MIKIII לא נראה לי שיש מישהו שעדין לכול להתחרות איתך!!!

חחחחחחח

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

תודה רבה.

ברור שיש מי שיתחרה איתו-אמנם לא בקטגוריה של סאב יחיד כמוני אבל יש את תמיר עם ה2 אלדראודיו 15 אינץ[אבל תמיר הזדקן וסובל מבעיות בעור התוף מה שאילצו אותו להוריד סאב אחד ולהישאר עם אלמנט יחיד של 15 במקום ה2], ויש את סימון עם ה3 קיקר קומפR .

ויש את הווגה ווגה של יוני.ויש את ה2 L7 של איתי.

אגב גם אני ניכנס לקטגוריה .:-)

פורסם

אתה לוקח אותי , אני מודה הL7 עוצמתי יותר מהMAX ללא ספק.אבל בL7 אחד אני מביא 4 MAXסים.

פורסם

אסף אחי מזל טובבב שמח לשמוע שהכל הלך כמו שצריך והכל עובד כמו שצריך, והכי חשוב - שאתה אוהב את הסאונד ברכב, ובמיוחד את הבאס...

תגיד מה קורה עם הצליל של הסאב, הוא תואם את מה שחיפשת??? אני זוכר שכישבת אצלי באוטו התלהבת מאוד ואמרת שזה גם הבאס שאתה אוהב. קיבלת את התוצאה??

SPL - 143.6DB

"

פורסם

שמע סימון . את הגוון באס ששמעתי אצלייך עוד לא הצלחתי לשכתב ולהעתיק אצלי ברכב בדיוק מקסימאלי בעיקר בשל התדר שכיוונתי את התיבה שהוא גבוהה מדיי ואני לא מאפשר לסאב להדגיש בצורה יעילה תדרים נמוכים יותר מ40HZ אבל אני יעשה פורט חדש מכוון ל30HZ , מה שאני יכול לומר שהתוצאה אצלי לא רחוקה מהגוון הבאסי שקיים אצלייך גם אצלי הסאב הודות למונו יורד לתדרים נמוכים מאד ויחד עם זאת שומר על גוון באס מורגש פאנצי ולא בפרופורציות .אך עדין הבאס אצלייך עוצמתי יותר.

סה"כ אני מרוצה מאד והסאב בשילוב עם המונו עלו על ציפיותיי .

בהתחשב והשקעתי גרושים[סאב 350,מונו 880,פאנל 750,הפיורי 350,קומפוננט 170,חיווט 200אובלים חינם-סה"כ 2700 על הסטאפ וביחס לתמורה המעלפת שהצלחתי להשיג הודות לציוד , ההתקנה ,הכיוונים.

שורה תחתונה אני מרוצה!:-)

פורסם

הרבה יותר טוב מתמיד. אם בראשון אהבת את השמיעה אצלי אז יש לך להרבה מה לצפות בשבת הזה בעזרת ה אני יגיע ויפתיע.

:lol:

• תוכן חדש...