Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ אני מרוצה מאד והסאב בשילוב עם המונו עלו על ציפיותיי .

בהתחשב והשקעתי גרושים[סאב 350,מונו 880,פאנל 750,הפיורי 350,קומפוננט 170,חיווט 200אובלים חינם-סה"כ 2700 על הסטאפ וביחס לתמורה המעלפת שהצלחתי להשיג הודות לציוד , ההתקנה ,הכיוונים.

שורה תחתונה אני מרוצה!:-)

אסף, מה זה פעם ראשונה שאתה נתקל במערכת של 5K נגיד, שנשמעת הרבה יותר ממערכת של 15K?

לי זה לא חדש, כמובן שהכל תלוי גם ברכיבים עצמם, אבל גם רכיב סופר איכותי טופ אופ דה ליין, עם כיוון גרוע, יישמע גרוע...

קיצר,תתחדש.

under construction..

פורסם

אפרופו אסף אתה חייב להחליף קומפוננט ומהר !

הם כל כך חלשים והסאב "בולע" את הסאונד מקדימה.

אתה צריך איזה משהו חזק !! אולי אטימה קטנה בדלתות תעזור ...

לגבי התקציב , אצלי כל מה שיש באוטו אחרי חישוב גס מאוד יוצא 2800....

פורסם

גיל גם אתה לא זרקת כספים מיותרים....

ומה זה שרשור קרוב מחיר ? אז יאללה בלאגן

מגבר 200 דולר (פחות מ900 שקל הדולר היה אז נראה לי 4.40 בערך)

קומפוננט, 550 שקל....

סאב וופר 400 שקל

רדיו דיסק קיבלתי חינם....(ולא לא קנו לי מתנה...אלא ממש חינם) וגם צ'יינג'ר חינם !

עם הימים שעברו התווסף למערכת האלפיין שכמובן מקפיץ את העלויות....אפילו שתאחלס קיבלתי אותו מתנה....אבל הוא עלה כסף ככה שזה לא משנה....אבל אם לוקחים את המערכת עד לפני אמצע יולי,

עלויות 1800 שקל בערך, כלל חיווט

אז מה ? מה זה אומר ? כלום זה לא אומר...זאת מערכת שנותנת המון למחיר שלה, היא מערכת טובה ? כן....אבל פה זה מתחיל ופה זה נגמר היא סבירה ולא יותר מזה, ואצלך כפיר אני לא יודע אחרי כל הכיוונים (צריך לשמוע) אבל המערכת לא יותר מ"סבבה לגמרי!" אסף אצלך המערכת SPL אז קשה לחוות דעה מה זה טוב ומה זה רע בלי לקבל מדידה מדוייקת

פורסם

זה לא משנה כמה השקעתם,משנה אם השקעם איפה שהיה צריך (Tצלך אסף היה צריך בהכל אחי אבל בכל זאת עשית אחלה עסקאות עד עכשיו).

זה משנה אם המערכת שווה 6, או 20?זה לא משנה.

ודרך אגב לגבי מערכות שעולות 5 ונשמעות טוב יותר ממערכות ב15,לפי דעתי 50 אחוז תלוי בסוג הרכב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כפיר הקומפוננט נישמעו וניבלעו מדיי היות והם לא היו חתוכים כמו שצריך מהמגבר הקודם שלא איפשר לי לעשות זאת , כרגע שהם מחוברים לפיורי וחתוכים היטב. -כמה שהסאב אצלי עוצמתי ומרעיד את הרחוב עדין הקומפוננט מורגשים ביותר ברקע ואת זה תוכל לשמוע בעזרת ה השבת.

:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מתי תעשה סיבוב אליי נשמע את הבאס שלך ? :-)

תמיר

פורסם

יא סוס ערבי לא הייתי אצלייך השבת? לא קיבלת השמעת בכורה עם הפאנטום?

תבוא תבוא איתי השבת למפגש תבוא !

אגב בהיזדמנות זו אני חייב תודה לתמיר שלאחר שסיימתי להתקין את הכל ברכב קפצתי אליו והוא כיוון לי בצורה טובה יותר את המונו לפי סיגנון השמיעה שלי ויצא באמת פגז!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תגידו יש מישהו שיכול לעזור לי בכיוון המערכת קצת ?

יש לי מכשיר פיוניר 750 עם זה יעזור במשהו...

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תוכן חדש...