Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי סופר לאנסר ברכב מותקנת אזעקה פשוטה (ההזעקה שמגיעה עם הרכב מהחברה) ואמובוליזר של קליפורד.

האזעקה מתפקדרת, הבעייה היא שאני רוצה לחבר את חלונות החשמל אלייה ככה שאני דורך אותה החלונות יסגרו גם.

דבר נוסף הוא עשיתי בדיקה דרכתי את האזעקה ונשארתי בתוך הרכב זזתי בתוכו כדי לבדוק את גלאי הנפח, והם לא הגיבו כלומר האזעקה לא החלה לפעול, אני יודע שברוב הגלאים יש מאחור אפשרות לכוון אותם ע"י כפתור כיוון, בדקתי מאחורי הגלאים אם ישנו כפתור כיוון אבל אין להם. יש לציין שחיכיתיח משהו כמו 5 דקות כדי שהאזעקה תדרך.

אם תוכלו להדריך אותי איך לחבר את האזעקה אודה מאוד.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חמוד אתה

גלאי נפח זה לא גלאי תזוזה זה גלאי נפח - זה אומר שאתה צריך לשנות את הנפח ברכב כדי להפעיל אותו

תעשה ניסוי כזה....תדרוך את האזעקה עם חלון נהג פתוח...תחכה עשר דקות ואחרי זה תכניס מהחלון חצי גוף פנימה...אם היא תפעל...הכל תקין אם לא זאת כבר בעיה

פורסם

מצטרף לשאלה אצלי גלאי נפח אחד לא עובד... יש מצב שאפשר להחליף

יש לי אזעקה של קוברה של פיגו205 וחשבתי גם להוסיף עוד שתי גלאים לאחורה אפשרי?

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

גלאי נפח הוא גלאי אולטראסוני (ultrasonic sensor) ועקרון הפעולה שלו הוא שאחד משדר תדר גבוהה (בד"כ השמאלי tx)ואחד מקבל את התדר החוזר מהרכב (הימני rx), כאשר יש כניסה של גוף זר לרכב\תזוזה של גוף ברכב התדר שחוזר לגלאי המקבל משתנה וכך מופעלת האזעקה.

אפשר להגליף את הגלאים-גם לגלאים מחברה שונה!

לגבי חיבור של מרימי חלונות-הדבר אפשרי בכל מע" אזעקה, ברכבים חדשים לפעמים צריכים מרימי חלונות דיגיטליים (לפי סוג הרכב) אך במקרה שלך מרים חלונות רגיל!

גש לכל מתקין באיזור מגוריך.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אוקי פירקתי היום את האזעקה ומצאתי את הקופסה שלה, ישנם שתי פנציומטרים אחד SHOCK והשני U.S ולד סיבבתי את שניהם למצב מקסימלי והלד החל להבהב כשזזתי בתוך הרכב וכשניענעתי את הקופסה.

האזעקה של חברת SIRIO 777 , כמה אמור לעלות לי מרים חלונות? ולאן אני מחבר אותו?.....לא יודע אם זה קשור מצאתי באחת הבננות של האזעקה את החוטים שנועלים ופותחים את הדלתות אני אמור לחבר לשם את המרים חלונות?

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• תוכן חדש...