Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ..,

אני מתכוון לקנות כמה חלקים

ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם על קומפוננט + רמקולים אחורה 6.5 + מגבר

אני חשבתי על קומפוננט של קיקר לקדימה

אינפיניטי קאפה 6.5 אחורה

ועל מגבר רוקפורד P4004..

ואם יש לכם עוד הצעות לקומפוננט רמקולים ומגבר עד 3500 ש"ח

תודה לכולם :)

ספי.

'Megane Coupe

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר מדדו תjbl בעבר והוכח שהוא בהרבה יותר חזק מהרוקפורד ,ולכן אני ממליץ לך לקחת תjbl gto 75.4 .

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

איזה סידרה הקיקר?? (למרות שאפילו הנמוכה נשמעת יפה..)

האינפיניטי יש לו טויטר צווחני וחזק ויחסית לזה המיד שלו חלש..

ולגבי המגבר הוא לא יפתח את הקומפוננטים האלה!!! אתה צריך משהו קצת יותר חזק..

ובטוח שלא את הJBL כי גם הוא לא יפתח אותם..

בהצלחה!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
איזה סידרה הקיקר?? (למרות שאפילו הנמוכה נשמעת יפה..)

האינפיניטי יש לו טויטר צווחני וחזק ויחסית לזה המיד שלו חלש..

ולגבי המגבר הוא לא יפתח את הקומפוננטים האלה!!! אתה צריך משהו קצת יותר חזק..

ובטוח שלא את הJBL כי גם הוא לא יפתח אותם..

בהצלחה!

הJBL לא יפתח קומפוננט של כמה? 100RMS? חחחחחחחחח

קבל, זכית בתואר, בדיחת השנה.

הJBL , בא 104 RMS לערוץ (נקי בלי קליפינג), אם אתה חושב שזה לא מספיק לקומפוננט עד 150 RMS,

אז וואלה, אתה כנראה שומע בעוצמות לא סטנדרטיות... בכלל לא..

הP4004 אני מסכים מדובר במגבר חלש. לי יש אותו ואכן הוא חלש.

Race Smart

פורסם
הP4004 אני מסכים מדובר במגבר חלש. לי יש אותו ואכן הוא חלש.

אני מבין שהסתמכת על האוזניים הביוניות שלך (עם RTA מובנה) דגמת את המגבר בהשוואה

להרבה מגברים אחרים, והחלטת שהוא חלש, מעניין.

amit19 -החליט שמדדו את הjbl ו, בבדיקה אמינה,

וכמובן הגיעו למסקנה שהוא יותר חזק בהרבה מהרוקפורד.

נו, עוד טעויות/הצהרות ללא ביסוס/רשמים אישיים לא מדוייקים,

אני ממתין לעוד.

אגב,אני ממליץ לך יותם, לעשות ניסוי פשוט, תחליף לשבועיים בין ה4004 שלך ל75.4 המהולל

עם מישהו מהפורום (יש מספיק, אולי מישהו יתנדב להתנסות ברוקפורד),

ככה יהיו לנו התרשמויות שונות של 2 אנשים שהתנסו עם המגברים.

ZZR

פורסם

האוזניות הביוניות שלי לפחות קיימות במציאות ולא כמוך, פיקציה.

ולעניין שוב אתה מפזר שטויות מידן, הרי כשהעלו את הבדיקה לא הייתה לך מילה אחת

להגיד נגד אלא רק שהופתעת ו"כל הכבוד שי" וברגע שמישהו רמז שאולי הבדיקה לא מאה אחוז נכונה

אז היא כבר לא נכונה ורוקפורד הם החברה הכי טובה אי פעם באודיו לרכב.

RMSים באוזנים אני לא שומע אבל בנתיים ראיתי איך הJBL מביא את המורל דוטק לעוצמה גבוהה בלי עיוותים

בעוד שהרוקפורד שלי לא. כשקניתי את המגבר שלי גם אני הייתי כמו עיוור וחשבתי שמדובר באורים ותומים

בתחום האודיו לרכב ובנתיים התפכחתי בעיקר בזכות הבדיקה, שהראתה לי שהעיניים לא שומעות משהו.

אז אני התבגרתי והחכמתי מהעניין מידן, מה איתך?

Race Smart

פורסם

מידן אם אני אלך ליותם...ומחר אני והוא נשחק יום שלם עם המגבר שלו על הסט אפ שלי והמגבר שלי על הסט אפ שלו....ואחרי זה נקבע חד משמעית מי היה עדיף אתה תודה ותסתום את הפה בנושא ? כי אם כן : יותם - קבענו !

אם לא אז חאלס כי כבר נמאס, בקיצור עד שאתה לא בוחר להציג עצמך במפגש של הפורום מבחינתי אתה ילדה בת 9 שהיא סך הכל פיקציה למישהו שמבין משהו

איך MDMA אמר ? לך אני לא מגיב יותר !

פורסם

אני חושב שצריכים לנסוע פרק זמן מסויים עם מגבר כדי להבין מה הוא שווה.

אם תחליפו לשבועיים, אני חושב שהבדיקה תהיה מדוייקת.

גם מגבר שאני מרכיב אצלי ברכב(ואני מחליף הרבה), לוקח כמה ימים לכוון בדיוק.

אני חושב שכדאי שתחליפו , רק בשביל הרשמים שתקבלו.

אם תגידו לי שהבדיקה מבחינתכם אינה מושפעת מדיעות קדומות,

אני מוכן להבין שזו בדיקה השוואתית גרידא.

גם לגבי הבדיקה של שי, כל עוד לא עירערו עלייה, לא פסלו, דיברתי עם שי

גם תוך כדי הבדיקה, ראיתי את הגרפים עוד לפני שעלו לאתר,

ק-י-ב-ל-ת-י הכל, לא פסלתי ולא אמרתי כלום(תסתכלו בתגובות שלי בת'רד ההוא).

ברגע שמר דוחף לויתן פסל (במקצועיות רבה יש לומר) את הבדיקות, ולא נשמע תגובה

עניינית, הבדיקה מבחינתי בטלה בשישים.

נ.ב.

יותם , העובדה שאני מתקן טעויות שלך, או לא מוכן לקבל

את דעתך המקצועית על סמך השמיעה שלך ,

אין צורך להתעצבן , הכל ברוח טובה.

ZZR

פורסם

לא יודע מה לגבי הרוקפוקד , אבל אני יודע שהאוריון 4004 הוא קצת פחות עוצמתי מה JBL וכל זה לטובת האיכות.

לי יש JBL וליותם יש רוקפורד 4004 .

אצלי הJBL מגביר הייבריד אצל יותם דוטק אותו RMSים , ששמענו אצלו באוטו אכן העוצמה הייתה נמוכה.

תוכלו לבוא במפגש הבא ולשבת באוטו שלי ואחר כך באוטו של יותר ולהרגיש בעוצמה גדלה...

פורסם

כפיר מה זאת אומרת לטובת איכות, לפי מה אתה קובע בדיוק שהאוריון נותן פחות קליפינג\ספיחת רעשים\היענות שטוחה מאשר JBL קביעה כמו "אני יודע שהאוריון 4004 הוא קצת פחות עוצמתי מה JBL וכל זה לטובת האיכות." היא מעידה על אדם שהבנתו בסאונד בסיסית ביותר, (ומטה !) בלי מכשור מתאים (ולא FLUKE זה לא מכשור מתאים ממש לא) אין לך שום יכולת לקבוע לא שאוריון נותן באמת 70RMS לא שJBL נותן באמת 104 RMS, ולא שJBL מעווט ככה, סופח ככה, או איפה הוא נותן פיקים.....

אתה בוחר להאמין שהאוריון יותר איכותי בגלל סיבות שלא ברורות לי, אולי כי שמעת אצל חבר....ונשמע טוב יותר (מה זה אומר ? כלום ! פשוט כלום !) או שאתה לא מרוצה מהאיכות ברכב שלך ובגלל זה אתה מכליל שהJBL לא איכותי....שאגב אם אתה לא מרוצה מהרכב שלך אז הייתי בודק במישור ההייבריד שלך,....מה גם שיותם אמר לך שלדעתו יש תקלה כלשהי בוופרים...

ואם אתה כן מרוצה מהסאונד אצלך וחושב שהוא איכותי ונקי מספיק, וגם קבעת שהJBL עוצמתי יותר מהרוקפורד (נגיד שלרוקפורד יש באמת 50 RMS אז לJBL נגיד שיש 80RMS) אז באם הוא איכותי מספיק ומוציא הספק טוב אז לא ברור לי לפי מה הוא נופל מהאוריון

בקיצור כפיר לצערי הבנה רחבה בסאונד\במגברים ממש אין לך, אתה לא מבין דברים בסיסים ובכל זאת מרשה לעצמך לפלוט שטויות שלא מוסיפות יותר מידי לא לך ולא לרוח האמיתות של הפורום !! חבל...

פורסם

מהאיכות אני מפסוט מאוד, מה ששמעת אצלי במפגש היה עם פאזות הפוכות בקרוס.

פתחתי שירשור אתה מוזמן לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86952

סה"כ מה שהתכוונתי זו העוצמה שכל ילד בן 4 יכול לשים לב אליה,וגם אתה עתיד..

לגבי האיכות , לא אמרתי שאני מעדיף אוריון או רוקפורד, להפך אני מעדיף את הJBL שלי, פשוט על הניר הוא אמור להיות יותר "איכותי" , בין מה שרשום למה שקורה יש הבדלים של שמים וארץ ואף אחד מהפורום לא יכול לתת דעה חד משמעית על מה יותר טוב.

לא בדקתי אף מגבר עם שום ציוד , פשוט העוצמה גדלה וכל אוזניים ירגישו , והאוריון הוא 50RMS לא 70...

עריכה: לא אמרתי שהידע שלי בבדיקות לעומק במגברים הוא טוב , להפך לא התנשאתי בבדיקות וכיוונים אז אל תכניס לי מילים לפה

פורסם

כפיר אני רוצה שתראה לי לפי איזה נתון "על נייר" הוא איכותי יותר

אני רוצה לדעת מקריאת המפרטים של שניהם, לפי איזה נתון בדיוק המגבר אוריון איכותי יותר או "אמור" להיות איכותי יותר.....באמת שאני מעוניין לדעת : אני ממתין

פורסם

העצה שלי שתקח תמגבר jbl כי ברור ש104 rms ישמע יותר טוב מ50 ,תאמין לי שלא תרגיש הבדל בין המגברים באיכות .

האנשים פה חושבים שהמגברים של רוקפורד ואורין יותר איכותיים בגלל שזה מותג (מה לעשות מושפעים)

חתימה עד 3 שורות.

• תוכן חדש...