Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה אמר עמית

רק תוספת קטנה - JBL מותג לא "פראייר" בכלל רק איזה 30 שנה ניסיון לא משהו רציני

פשוט ניופאן בחרו לעשות לו שיווק רעוע מהיסוד בנושא אודיו לרכב כדי לקדם מותגים אחרים שלהם - סטייל קאנווד

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי את הרוקפורד של יותם ושמעתי את הJBL של עמית וכפיר ושל עוד כמה מחברי הפורום .אישית אם אני הייתי במצבך הייתי בתקציב הנ"ל הולך על הJBL ללא היסוס מיותר.

באמת מגבר חזק .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יפה אמר עמית

רק תוספת קטנה - JBL מותג לא "פראייר" בכלל רק איזה 30 שנה ניסיון לא משהו רציני

פשוט ניופאן בחרו לעשות לו שיווק רעוע מהיסוד בנושא אודיו לרכב כדי לקדם מותגים אחרים שלהם - סטייל קאנווד

גורל לא אכפת לך שאני אתקן אותך...

JBL עובדים כבר 50 שנה...ולא 30.:)

under construction..

פורסם

אוקיי תודה רבה לכם :)

ורק אם אפשר את הדגם של המגבר גם את המחיר בדרך

ומה לגבי הרמקולים אחורה ?

אני חשבתי על האינפינטי קאפה יש לכם עוד הצעות ? רק 6.5

'Megane Coupe

פורסם

אם אתה לא רוצה סאב...יש פה מישהו בפורום שמוכר סאבים 6.5 אינץ' אולי כדאי לדבר איתו 2 כאלו על המגש...עם תיבה מתחתם יכול להיות סלמטק

פורסם

סאב אני מתכוון לקנות קיקר קומפ ויאר , גם מגבר מונובלוק

אבל כרגע אני מחפש קומפוננט שכנראה החלטתי על הקיקר

רמקולים 6.5 ומגבר.

'Megane Coupe

פורסם
מה העלות של הקומפוננט ?

רומן בוא תגיד לי איפה ב1100 שקל קונים JBL חדש

הקומפוננט עולה בסביבות ה850 .. דגם 6.2

'Megane Coupe

פורסם
כפיר אני רוצה שתראה לי לפי איזה נתון "על נייר" הוא איכותי יותר

אני רוצה לדעת מקריאת המפרטים של שניהם, לפי איזה נתון בדיוק המגבר אוריון איכותי יותר או "אמור" להיות איכותי יותר.....באמת שאני מעוניין לדעת : אני ממתין

אחוזי עיוות נמוכים על חשבון הספק נמוך לעומת הJBL שעובד עם 1 אחוז , אבל שוב זה לא הופך מגבר לאיכותי וזה לא מה שהאוזן שלך תשמע .

לכן אמרתי על הנייר - וזה לא ככה במציעות... שוב אני חוזר אני לא הייתי רוכש את אחד מהמגברים האלו והייתי הולך על הJBL ללא ספק , אחרי ששמעתי את שתייהם והתרשמתי...

(אני אחרי יום עבודה שלם:morning: , נדבר על זה במפגש אם אתה כל כך באובססיה לגבי זה...)

פורסם

ממש לא באובססיה, אבל גם על הנייר מגבר עם 0.1 אחוז עיווט מול מגבר עם 1 עיווט בהספק יותר מכפול אפשר להבין בקלות....שמגבר כזה בדוק ש50 אחוז מהעוצמה שלו יתן גם בפחות עיווט

בכל מקרה נדבר במפגש חופשי.....אבל לא נראה שיש לך מה לחדש בנושא

פורסם
בכל מקרה נדבר במפגש חופשי.....אבל לא נראה שיש לך מה לחדש בנושא
לא יחדש לך שום דבר וזה גם לא מעניין אותי ....אני את הבחירה שלי עשיתי מזמן...

לריב שוב ולהפוך שירשור של בחור שביקש חוות דעת לויכוח בין הJBL לרוקפורד (שנפתחו על זה כבר 20 דיונים) זה מה שהכי חשוב לעשות עכשיו...

פורסם

jbl , בא 104 RMS לערוץ (נקי בלי קליפינג), אם אתה חושב שזה לא מספיק לקומפוננט עד 150 RMS,

אז וואלה, אתה כנראה שומע בעוצמות לא סטנדרטיות... בכלל לא..

הP4004 אני מסכים מדובר במגבר חלש. לי יש אותו ואכן הוא חלש.

אני חושב שזה יפתור הרבה בעיות,

עתיד, אם אני מביא לך וליותם , דף בדיקה של 4004 שרשום ע"פ תקן cea-2006 שיש 102 (2 ואט פחות)

ואט למגבר.

(כל מגבר נמדד פרטנית, יש מגברים עם יותר , ויש פחות כמובן).

נניח שלמגבר 75.4 יש 104 ואט, מה זה אומר לך?

שה jbl יותר חזק? אההה...

אני עדיין טוען שה4004 עובד טוב יותר מה75.4.

ZZR

פורסם

מידן תבין משהו פשוט ככה תכניס לראש שלך :

המגבר של יותם מוצהר 92 וואט, בדף בדיקה...והוא אכן גם בבדיקה של שי נתן פיק של 92 וואט ב1K אבל בכל השאר הוא הוציא הרבה פחות

הJBL נותן את ה104 שלו (118 תאחלס...אבל הבדיקה היתה רק עם ערוץ אחד כך שהעומס לא מלא - אני מזכיר רוקפורד נבדק באותם תנאים) בהענות שטוחה לחלוטין !

קיצר מידן מה שלא תעשה יש דברים מוכחים מרגישים באוטו של יותם שהמוזיקה חלשה וכדי להגיע לעוצמות ובות כל המערכת בקליפינג מטורף לעומת זאת מרגישים טוב מאוד במערכות מבוססות JBL שהמוזיקה חזקה בלי קליפינג....

בקיצור עד שלא תגיע לאחד המפגשים אתה פיקציה - כבר הזכרנו את זה

• תוכן חדש...