Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן ליקנות מערכת לאוטו והמחירים שלהם אטרקטיבים בימיוחד

מישהו יש לו ניסיון עם החנות הזו מבחינת שירות לקוחות ,אמינות ומקצוענות?

אשמח לשמוע דעות..

פורסם
אני מתכנן ליקנות מערכת לאוטו והמחירים שלהם אטרקטיבים בימיוחד

מישהו יש לו ניסיון עם החנות הזו מבחינת שירות לקוחות ,אמינות ומקצוענות?

אשמח לשמוע דעות..

לפני יומיים התקנתי אצלם מערכת רדיו דיסק.

השירות שלהם מעולה, יש שם בחור בשם תומר. הוא פשוט מקצוען. אין מילים.

הגעתי ביום שישי בשעה יחסית של לחץ, תוך 5 דקות הוא ייעץ לי בדיוק איזה מערכת לקנות, במחיר שביקשתי, שענתה על כל הציפיות שלי. תומר מאוד אמין, הוא לא ניסה לשכנע אותי, וענה לי על שאלות בכנות, ולא לפי האינטרס שלו. הם התקינו לי את המערכת יחסית מהיר ולא נתנו לי לחכות בכלל, למרות שהיו הרבה אנשים.

אני ממליצה בחום!! ממש.

הערה לבוקסר 19: תומר באמת חמוד, אבל הוא תפוס.. אז לא נראה לי :)

פורסם

תן לינק לחנות שלהם כי אני ראיתי באינטרנט חנות של טומקר ואם מדובר בחנות הזאת אז המחירים שלהם הם פשוט שוד לאור היום...

סתם לדוגמא ה- p-1 של רוקפורד עם תיבה עולה שם 870 ש"ח ובחיפוש שכונתי בזאפ תמצא אותו ב 420 בלי תיבה...

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=9e0849d7e0c7b6f5ccdd5529245ab9ad&productid=85

פורסם

לפני חודשיים או יותר ביקשתי ממנו סוג יקר יחסית של רדיו דיסק של פיוניר, לא היה לו במלאי והוא הסכים לשים לי דגם זול יותר (deh-p4700) עד שיגיע הדגם שביקשתי.

אמנם לקח הרבה זמן יחסית עד שהגיע הדגם שהזמנתי אבל בינתיים הוא העביר לי כבל RCA חדש בגלל שקרעו לי אותו כשפרצו לאוטו וגם שם את המכשיר הזול בלי לקחת אגורה - חדש מקופסא ניתן לציין, והסכים שאני ישלם לו כשיגיע היקר יותר.

מסקנה - תומר בחור אמין ונחמד מאוד, מושבניק טוב כזה, כשהגיע המכשיר שרציתי כבר התחרטתי לגמרי, שילמתי לו על ההתקנה והוא הסכים לקבל את המכשיר שהוא נתן לי בחזרה כך ששנינו יצאנו מרוצים.

פורסם

אני כניראה אלך לשם מחר.. אז אני מחפש תגובות, בינתיים הם לא רעות כלל וניראה לי שזה המקום הראשון שאני אלך אליו

• תוכן חדש...