Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת העם מישהו מכיר את התופעה של המכשיר פיוניר 8 mp ברגע שמשאירים את האוטו בשמש הפנאל החשמלי לא נפתח פשוט נתקע ולאחר כמה שעות טובות הפנאל נפתח כרגיל קטע מאוד מוזר

דאבל קיקר

פורסם

אני מכיר את הבעיה שיש להם רגישות לחום

מה שבמכשיר אחר יקרה זה שהמכשיר יעבוד וגם ימות מהר, בפיוניר יש את הקטע שאם הטמ"פ גבוהה מידיהוא מחסן את עצמו

לי אישית זה לא קרה אבל חבר שלי סיפר לי ,

דרך אגה בלי שום קשר תשתדל לא להרתיח את הרדיו דיסק המגבר הפנימי מחםם אותו מספיק.

how u doin?

פורסם

מה הקשר בין מה שהוא אומר למה שאתה אומר

אתה מדבר על פרוטקשן מחימום (לא נראה לי שיש דבר כזה למגבר פנימי של HU) והוא מדבר על תופעה שלא אמורה לקרות שהמכשיר מתחמם מהשמש ולא עובד טוב

פורסם

כי אם זה פאנל נופל אז אולי הוא מנתרל את עצמו , אני סתם מניח , כי אם זה לא אמור להיות ככה אז למה הכל בסדר אחרי שהטמ"פ יורדת?

how u doin?

פורסם

אולי יש שם סליל של מנוע חשמלי שפותח את הפאנל שמתחמם יותר מידי ותוקע אותו...אולי כתוצאה מההתחממות יש איזה פלסטיק שמתרחב ולא נותן לו להפתח...

פורסם

שמע הדגם שלי זה DEH6700MP

אני פשוט לוקח את הפאנל איתי , שלא ירתח ושלא יעבור למכונית אחרת ללא רשות

:smile:

how u doin?

• תוכן חדש...