Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם

כפי שאני רואה יש כאן הרבה מקצוענים שיכולים לעזור לי... בבקשה מישהו יודע איך לפרק את הדלתות האחוריות בגולף בכדי להתקין שם רמקולים וגם איך אני מגיע להתקין טוויטרים מאחורה?

האם קיים חיוות מוכן מחברה?

יש שם מקום גם להסתיר את הקרוסאובר בדלת?

אני ממש אשמח להסבר על איך אני מפרק את הפנל של הדלת ואם זה פשוט וגם אם זה פשוט להגיע לאזור הטוויטר?

תודה רבה מראש

פורסם

כדי להגיע לאיזור הטוויטר אתה חייב להוריד את כל הפאנל של הדלת....

הפאנל של הדלת יורד ככה :

למטה יש ברגי כוכב 2\3 אם אני לא טועה...על הסף התחתון, אתה פותח אותם אחרי זה המכסה של הידית שבתוך האוטו (לא ידית הפתיחה של הדלת אלא ידית "נוחות"\משיכה,) יורד ומתחתיו יש שני ברגי פיליפס נכנסים לתוך הברגות פח (בזהירות שאתה סוגר לא לטחוןן את ההברגה)

אחרי זה כל מה שנשאר למשוך בעדינות ולהכניס יד כדי לנתק את הקונקטורים....ואז לשלוף את הפאנל,

אם אתה רוצה תגיע בשבת למפגש אודיו ואני אעזור לך להוריד אותה בלי לשבור חצי אוטו - חבל החלקים האלו נורא יקרים !

פורסם

תודה לך

מעבר לברגים, זה גם תפוס עם "קליפסים" כאלה או שאחרי שחרור הברגים והקונקטורעם של החוטים זה פשוט יורד בקלות?

הפנל העליון באיזור הטוויטרים יוצא ביחד עם כל הפנל?

פורסם

היי שוב תודה רבה לכם

אבל האמת חשבתי שאני אקבל פה יותר פרטים

האם יש מקום לקרוסים בדלת?

האם ישנו חיוות מוכן בדלתות?

פורסם

יש חיווט מוכן עד כמה שאני זוכר

יש מקום לקרוסים

יש מקום לרמקולים

יש מקום להכניס פרוצה אפגניסטאנית

למה מה זה קרוס ? יש דלת בכלל שאין בה מקום לקרוס ? תהיה הגיוני זאת גולף לא מיני מיינור !!!!!!

פורסם

בגולף(דור 4) יש חווט לדלתות האחוריות רק בשנת99-01 וב-02 והלאה מטעמי חסכון הם הפסיקו להעביר חווט לדלתות האחוריות אבל חוץ מזה הכל כרגיל.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

תיזהר לא לאבד את הקליפים האלה של הדלת.

איך שאתה מפרק את הידפון, הם ישר דואגים לפיול ולהתגלגל לפינה הכי נידחת שהם יכולים למצוא. קליפ חדש כזה עולה כ10 ש"ח בצמפיון.

• תוכן חדש...