Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבים ואומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי 2 סאבים בתיבה כפולה ואני מחבר להם ביחד 2 יציאות של מגבר 4 ערוצים

המגבר יורד ל-2 אום או נשאר 4 אום ?

פורסם

כל עוד המגבר הוא אינו מונו המסוגל לרדת ל2 אוהם יציב [נעזוב כרגע בצד מונו שיציב ב1] אז לא זה בילתי אפשרי לחבר לגישור של מגבר 4 ערוצים 2 סאבים במקביל שעכבתם הכוללת הינה 2 אוהם .

אם בכל זאת תתעקש לחברם ביחד על יציאה מגושרת בודדת תוכל לעשות זאת בחיבור טורי כאשר ההיתנגדות הכוללת תהיה 8 אוהם והגישור יחזיק 8 אוהם אבל ההספק המירבי שהמגבר יוכל לתת ב4 אוהם גישור ירד פי 2 כי אתה נותן צרכן כולל של 8 אוהם.ובמצב הזה עדיף לעבוד עם סאב בודד ולא 2.

לסיכום אם תרצה לעבוד ב4 אוהם בניפרד ויש לך מגבר 4 ערוצים פנוי תוכל לעשות 2 גישורים וכל גישור לחבר לסאב .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ברור , אם על המגבר ביציאות מצויין השירטוט לחיבור BRIDGE

או לחילופין בספר הוראות שלו מצויין כך.

מגבר אשר תומך גישור ,כל ערוץ בודד שלו מסוגל לרדת בחיבור ישיר לאלמנט ב2 אוהם ולא רק ב4 אוהם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...