Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL CS 50.4 מידע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביתר... הם עדיפים על הJBL? רק מבחינת הספקים או באופן כללי? אפשר לצפות מהם איכות של JBL?

גם מבחינת הגברה (איכות צליל, עומק, רעשים..) וגם יציבות ואמינות(תקלות וכו')?

שוב ההספקים פחות מדאיגים אותי... אני משתמש "עדין" ולא מחפש בכלל הפצצות מחפש נטו sq

... ממש תודה על הזמן שלך...

פורסם

תראה זה לא הולך ככה כמו שאתה חושב....

בוא אני אסביר לך גם למה.....

לגבי איכות תערוך חיפוש ותבין שאין הבדל איכות שמיע לאוזן האנושית.....

אך כשמדובר בהספקים שונים יש הבדל עצום.

ואם אתה רוצה מערכת לSQ כמו שציינת אתה צריך לקחת מגבר שנותן הספק גבוה יותר וככה הוא לא יעוות הכי פחות שאפשר בעוצמה שאתה מתכוון לשמוע מאשר מגבר פחות חזק שיהיו לו עיוותים גדולים יותר בעוצה X שלך

לגבי אמינות של מגברים:

המגברים היום אמינים בהחלט גם הJBL גם LANZAR וגם MAGNAT כשלכל אחד יכול ליפול מגבר לקוי ואפילו באותו פס ייצור שיהיה בעייתי וכאן אי אפשר לומר שאם אחד התקלקל למישהו אז מגבר ככה וככה לא טוב ולא אמין

עכשיו למה המלתי על מאגנט ומאק אאודיו?

המגברים האלה פחות או יותר עומדים בהצהרות שלהם לעומת נתונים מופרזים כמו של LANZAR ועוד הרבה חברות בשוק וזה שהלכת על הJBL אומר שאתה יודע את זה כנראה. המאגנט מצוין טיפה טוב יותר ומאק אאודיו גם לא רע

אביתר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מבין את הכיוון

אבל בגדול אם תיקח 3 מגברים של 3 חברות שונות ותחבר לאותו סוג הרמקולים אתה תקבל סאונד אחר לגמרי עם כל אחד מהמגברים... ורוב הסיכויים שתבדיל באופן מיידי.

נכון לא תוכל בהכרח להבחין מה טוב יותר ... אבל כן תוכל להבחין מה אתה יותר אוהב.

... מכיוון שקשה למצוא מקומות להקשיב לכל דגם ודגם ... אני פה :)

ולכן גם ניסיתי להסביר את הרגלי השמיע שלי והעדפות שלי.

אני מעדיף צליל "חם" אם גבוהים עדינים ולא צורמים כלל.

למרות שעל הנייר רשום 67X4 בJBL אני משוכנע שהוא לא יעוות לי (יחנק) כל בקלות... אני ממש לא מפציץ וגם הרכיבים שאני מתכוון לחבר לו הם תואמים בדיוק את המגבר.

... איזה setup עדיף/איכותי יותר:

JBL50.4 עם קומפוננט JBL6506

או

MacAudio4200 עם קומפוננט PlanetAudio P6

איזה סט יותר יתאים לצרכים ולהרגלים שלי?

פורסם

תראה אני רואה אתה רוצה את הJBL לך עליו אני רשמתי לך מה כדאי מה לא תראה כסף שלך קניה שלך האזנה שלך לך על מה שאתה חושב לנכון

הJBL גם אחלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...