Jump to content

Aooo

  • הודעות

    28
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Aooo

  1. תודה... אני מבין שקצת נמאס לך ממני ממש מצטער אם אני מתפזר פשוט לא מוצא היכן להקשיב לPlanet אין לך כלום לומר על Planet Audio בכללי מול JBL מבחינת רמקולים?
  2. בבקשה אם למישהו יש מידע על ה Planet אני ממש אשמח. אני כנראה קונה היום ואני חייב להחליט. לא מוצא איפה להקשיב לPlanet.... איך המיד? הטיוויטר? עמוק, מתכתי, עדין...? תודה חברים... מחכה בלחץ לתגובות
  3. אני מבין את הכיוון אבל בגדול אם תיקח 3 מגברים של 3 חברות שונות ותחבר לאותו סוג הרמקולים אתה תקבל סאונד אחר לגמרי עם כל אחד מהמגברים... ורוב הסיכויים שתבדיל באופן מיידי. נכון לא תוכל בהכרח להבחין מה טוב יותר ... אבל כן תוכל להבחין מה אתה יותר אוהב. ... מכיוון שקשה למצוא מקומות להקשיב לכל דגם ודגם ... אני פה ולכן גם ניסיתי להסביר את הרגלי השמיע שלי והעדפות שלי. אני מעדיף צליל "חם" אם גבוהים עדינים ולא צורמים כלל. למרות שעל הנייר רשום 67X4 בJBL אני משוכנע שהוא לא יעוות לי (יחנק) כל בקלות... אני ממש לא מפציץ וגם הרכיבים שאני מתכוון לחבר לו הם תואמים בדיוק את המגבר. ... איזה setup עדיף/איכותי יותר: JBL50.4 עם קומפוננט JBL6506 או MacAudio4200 עם קומפוננט PlanetAudio P6 איזה סט יותר יתאים לצרכים ולהרגלים שלי?
  4. אביתר... הם עדיפים על הJBL? רק מבחינת הספקים או באופן כללי? אפשר לצפות מהם איכות של JBL? גם מבחינת הגברה (איכות צליל, עומק, רעשים..) וגם יציבות ואמינות(תקלות וכו')? שוב ההספקים פחות מדאיגים אותי... אני משתמש "עדין" ולא מחפש בכלל הפצצות מחפש נטו sq ... ממש תודה על הזמן שלך...
  5. מידן אני מצטער אבל אתה ממש תועה הפעם אני יודע שGTO זו הסדרה החדשה וגם הייתי רוצה את ה75.4 אם תיכנס לאתר של JBL ותיכנס ל Product support ותבצע חיפוש ל CS אתה תקבל רשימה של המוצרים בסדרה זו ביניהם יש את ה 50.4 האחד מופיע כך : CS50.4 - (Grand Touring series בעל ספציפיקציות של 67 watts RMS x 4 channel at 4 ohms תראה בקישור(ותקרא מה רשום בכותרת): http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS50.4&CheckProduct=Y והשני:CS50.4 (cs50.4/230) - (CS series בעל ספציפיקציות של :RMS Power @ 4Ohms 4 x 50W תראה קישור: www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS50.4/230&CheckProduct=Y בתמונה שניהם זהים לחלוטין ועל המגבר בשניהם רשום CS series מוזר מאד העסק...... תודיע לי מה אתה אומר על זה..?
  6. האמת שאני הבנתי ש GTO נגמר בדיוטי פרי.... מישהו יודע? אם למישהו יש GTO למכירה כמעט חדש עם אחריות והכול במחיר שצוין אני אשמח. להצעתך אביתר מגברים שעינינו אותי: זה לא מעט אבל אני ממש יודה לך עם תוכל להסתכל ולהגיד לי את דעתך האישית... כמובן גם כל אחד אשר מוכן לתת אינפוט. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3029,normal_sales http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3085,normal_sales http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1154,normal_sales http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2147,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2168,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3734,'normal_sales') וכמובן ה JBL שוב קח בחשבון שאני ממש בקטע של איכות ולא הספקים גבוהים אני די נוטה לJBL אבל אם זו טעות לקחת אותו על מגבר אחר פה ברשימה אשמח לדעת.... אולי ה Mac Audio או ה Lanzar?? אני ממש מודה לך ידידי
  7. ממש תודה מידן... אבל האמת שלפי ההספקים שרשומים בלינק אני מבין שזה ה CS 50.4 אבל של סדרת GTO. משהו מאד מוזר בעיניין הזה - באתר של JBL יש את המגבר הזה במאגר המיגע שלהם פעמיים לשניהם קוראים CS 50.4 אבל האחד הוא בסוגריים (CS series) והשני (GTO series) מאד מוזר העיניין...???? תודה גם לך אביתר אני הבנתי לפי אתר JBL שיש גישור. אני מתוסכל בטרוף יש משהו ברור שהוא טוב יותר במחיר של 900+- שאתם יכולים להמליץ בפה אחד?? ממש לא מחפש להפציץ אבל ממש מחפש איכות. הקומפוננט גם של JBL GTO6506 70WRMS והסאב גם כן 10" של JBL בתיבה מקורית בהספק 100WRMS. אני יודע שנאמנות לחברה זה סתם... אבל ממש בא לי.
  8. הקומפוננט 70WRMS והסאב 100WRMS באתר של JBL כבר היתי אין שם יותר מידי מידע הם הורידו מהמאגר את החוברת של המגבר.. יש שם רק כמה פרטים עליו ולא רשום כלום על גישור לסאב. Eviatar אתה בטוח שהוא יכול לעבוד בפורמט של 2קומפוננט + סאב? (מבחינה טכנית) בכלל באתר של jbl מצויין אותו המגבר בדיוק ב 2 גירסאות גם בסדרת CS וגם בסדרת GTO... מוזר
  9. רשום שהוא עומד ב 150 בגישור אני מאמין שהוא ידחוף בקלות סאב 10" של 100 RMS, לא? תגיד אפשר לחבר לו סאב בגישור של 2 ערוצים ולנצל את 2 הערוצים הנותרים לחיבור קומפוננט? לפי מה שהבנתי.. בגישור הוא מגשר את כל הערוצים ל 2X150, כלומר או 4X50 RMS או 2X150RMS זה הגיוני?? אי אפשר לחבר לו קונפיגורציה של סאב ו 2 רמקולים?? יש כזאת פרה??
  10. למישהו יש את המגבר הזה או מכיר אותו? יש לו גישור לסאב? איך הוא באופן כללי? מבחינת הספקים הוא מתאים לי אך חשוב לי שיהיה ברמה גבוהה איכותי ונקי, וחשוב שיהיה גישור לסאב. יש משהו שממש שווה יותר ממנו באותו המחיר בערך 900 ש"ח? --מה הייתי עושה בלי הפורום הזה אני לא יודע-- (כנראה מבזבז יותר מהמערכת על דלק וטלפונים חחחחחחחח)
  11. תתחדש ידידי אם אפשר לשאול איפה קנית ובכמה? אודה לך
  12. מה ההבדל המהותי בין ה2? רק מסיבות מקום קוסמטיקה? או שיש הבדל עקרוני בין ה2? תודה
  13. די נו אם אין מה לרשום.............. לעולם האודיו לרכב אני חדש, אבל מאד מנוסה, מבין ודי מקצועי באודיו ביתי גוון צליל זו דרך מאד מקובלת בכדי לתאר סוג צליל של רמקול. חם מתכתי קר ...... כולם מונחים שמשתמשים בהם גם בביקורות מקצועיות של ציוד זה לא המצאה שלי וגם לא שלנו זה קיים שנים בכל הביקורות בשפה האנגלית. אז די נו !!!!!!!!!! יודע מה אני אוהב ומנסה לאגור מידע לפני שאני נוסע בכל הארץ לחנויות ומחפש מקומות להקשיב. מנסה לצמצם את האופציות כמה שיותר
  14. אתם רושמים ש הפולס עמום - עמום בכך שהטוויטר עדין יותר ורך או עמום מהבחינה שהווקלי נבלע ?? cheers
  15. Shibby אני ממש לא אוהב צליל מתכתי וצווחני ואני כרגע בחיפוש אחרי קומפוננט אשמח אםיש לך סט להמליץ לי בסביבות ה 600 ש"ח +- המאופיין בטוויטר עדין ונעים וכמובן במיד טוב המאופיין בצליל חם יותר ונקי.? תודה רבה
  16. יש משהו להגיד על גוון הצליל של הLighning Audio?
  17. עתיד... עוד שאלה קטנה מה אתה אומר על ה Lighning Audio? מה סגנון הצליל? ודרך אגב איך קוראים לך... במידה ואני יגיע למפגש?
  18. סבבה 99% שאני מגיע אני גם גר ממש קרוב תודה
  19. שמוליק איפה קנית אותם?
  20. אז מבין ממך שבתחום של 600-700 ש"ח אין טוב יותר מהJBL... הבנתי נכון? אתה התכוונתה שהJBL עולים 500??
  21. עתיד עוד משהו... איך הפולס של מורל הם יותר בתקציב שלי ידוע לך משהו על הטוויטר שלהם?
  22. תודה עתיד... התקציב הוא בערך 600-700 שקלים אולי בכל זאת יש לך משהו להמליץ עם דגש על טוויטרים לא צורמים? אתה יודע איפה אפשר למצוא את הJBL ב500 ?
  23. עני עובד עם סוני אקספלוד L550 יש אלטרנטיבה שאתה חושב שיותר תתאים להרגלי השמיעה שלי? כמובן בסביבות אותו המחיר אני אוהב טיוויטר רך ועדין. יש לJBL עוד סידרה שנמכרת עכשיו בחנויות?
  24. אה או קיי ה JBL גם קצת יקר יותר 650 שקל האמת שאני די נמשך לכיוון שלהם, אני מבין שאתה מבסוט מהסט הזה? להבין שבקרוס אובר שלו אין שום אופציה להנחתה (כמו בדגמים מסויימים של חברות אחרות)?
  25. מחפש קומפוננט בתקציב של כ600 ש"ח+- חשוב לי מאד שהטוויטר יהיה עדין ולא צורם וגם שהמיד/באס ירד די נמוך ומאד נקי בתחום הווקלי. תודה על כל עזרה
×
×
  • תוכן חדש...