Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פזו 106, ונכנס 5 ורבע אינץ.

אין לי מגבר ולא מעוניין באחד,ומספיק לי זה שב HU של פיוניר חדיש שלי 50X4.

מאחורה יש לי פיוניר 360W 4WAY.

מקדימה היו לי 6.5 אינץ אך אם לא מתאימים.

היום קניתי את אלו:

lighting audio 5.25, 2 way, 120WATT

רכשתי ב 300 שקל, אצל אביזרי רכב.

משום מה לא מצאתי את הדגם שרניתי, אלא רק גדלים אחרים.

הדגם המדוייק שלי הוא- BOLT B15252.

ההתלבטות הייתה בין הפיוניר שמקביל לו, שעולה 220 שקלים (כחול).

אני עדיין יכול להחזיר אותם, מה דעתכם...?

אלה הרמקולים שרכשתי:

http://www.7453217467431.com/products/productDetails.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=1723021&FOLDER%3C%3Efolder_id=3684309&affID=33797&bmUID=1128252194718&tab=1

ופה בזאפ לא מצאתי אותם משום מה....

http://start.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141042&DB25834=25876

ואלה הפיוניר :(אחד מ 2 העליונים,שדומים)

http://start.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141055&DB25692=58875&DB25834=25876

אשמח לשמוע דעתכם בהקדם

תודה ושנה טובה :)

I30 CW

פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף לי עד מחר כדי שאני יידע אם להחזיר לו את זה לפני החג....

אשמח לתגובות מהירות .

תודה

I30 CW

פורסם

אם יש להם בחנות קומפוננט של מגנט דגם בול פאוור 213 אז תיקח אותם הם מעולים 50RMS עובדים גם ללא מגבר בצורה ניפלאה . לי יש אותם כבר תקופה לא מבוטלת ואני מגביר אותם אומנם עם מגבר חזק אבל הם חתוכים נכון ועומדים בהספק ומנגנים מעלף ביחס למחיר . מחירם כיום כ300 שח בחנויות .אפשר למצוא לכיוון ה250[את שלי רכשתי בקומבינה ב170 והם שוים כל שקל ואגורה ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

באינטרנט הם עולים 370, שזה כבר הוצאה, ואין לי מושג אם יש לו אותם בחנות...

אני לא מעוניים בקומפוננט, סך הכל רוצה צליל נעים וטוב לאוזן...

מבין 2 אלה שהזכרתי, איזה טובים יותא?

איך אלה שקניתי...?

תודה

I30 CW

פורסם

רק אל תאכל אותי.....!

אולי הקומפוננט הנ"ל טוב יותר, אבל שאלתי מה מבין 2 אלה שהצעתי,

כי הקומפוננט יקר לתקציב שלי, מה גם שמה שקניתי מתח את התקציב .

חשבתי לכיוון של 200 שקלים...

לא נעלבתי, אבל להבא תגיב אחרת....

מישהו אחר שייתן דעתו?

I30 CW

פורסם

תשאיר את הבולט אם אתה מרוצה , האם הרכבת כבר?

אני שמעתי אותם והם נשמעים טוב מאוד יחסית לרמקול פשוט ב300 שקל.

הפיוניר אל תתקרב , פשוט זוועה!

פורסם

עוד לא הרכבתי אותם, אני ירכיב היום.

רק שמעתי אותם בבית עם מערכת שחיברתי ככה ,על הרצפה.

קניתי גם את הטוויטרים שפשוטים של ה 30 שקל, הם מאז ומתמיד סיפקו אותי.

ככה שיצא לי על שניהם 320 שקל...

יש לי בבית את הפיוניר,אלה שלא מתאימים בגודל 6.5 איצץ, גם אותם חיברתי במקביל והאמת שומעים בהם טוב יותר... מוזר...

אולי כי יש להם ממברנה גדולה יותר אז הם נותנים הרגשה של צליל עמוק יותר?

בכל מקרה לא חיברתי אבל מה שכן, הוא אמר לי שלא תיהיה בעיה גם אחרי שאני יחבר שהוא יוכל להחליף לי אותם אם לא יהיה מרוצה...

בקשר לקומפוננט- האם ניתן לחבר אותם ללא מגבר ומה ההבדל?

ישמעו משהו? הם מגיעים עם טוויטרים?

אני לא מבין גדול,אבל תמיד חיברתי מערכות לבדי, האם זה מסובך לבר גם את החותך תדרים ולכוון?

תודה רבה ושנה טובה :)

I30 CW

פורסם

ניתן לחבר אותם ללא מגבר [את הבול פאוור] והם ישמעו ממש לא רע , ידוע לך שבשימוש עם הגברה חיצונית הולמת עבורם הם ישמעו יותר ותוכל להפיק מהם את מלואם..

קומפוננט זה סט שמורכב מטויטר ומיד באס (וופר) (חוץ מדגמים יוקרתיים של 3 חלקים) אבל להבדיל מרמקול קואקסלי שני החלקים מופרדים ע"י קרוס אובר פסיבי שהוא בעצם אחראי על חלוקת הצלילים באופן מדוייק כך שכל רכיב יקבל את התדרים שמיועדים לו,גם מערכות הקומפוננט וגם הרמקולים הקואקסליים הם עדיין רמקולים ובאים בהמון רמות וסוגים.

בדרך כלל הקומפוננט נחשב לרמקול יותר איכותי מפני שהפרדת הצלילים יותר גבוהה והמערכת מאפשרת משחק בצליל שהרמקולים הקואקסליים אינם מאפשרים.מערכות קומפוננט לרוב הן יותר טובות ואיכותיות ויתנו צליל יותר טוב מחירן בהתאם.

הרמקולים הקואקסליים פחות איכותיים אך נותנים תמורה טובה לכסף למשתמש הממוצע.

אם אתה מתכנן בעתיד לקנות מגבר תקנה מערכת קומפוננט אם לא, אני חושב שכמו שאמרת רמקול 2ווי מקדימה יתאים למטרותיך.בהצלחה.

פורסם

אני לא מתכוון לקנות מגבר גם לא בעתיד.

הרכבתי את ה"לייטנינג אודיו" - האמת שומעים יפה מאוד ואני ישאיר אותם נראה לי...

אבל משום מה משהו מוזר-

שהם מקבלים קצת בסים מהמוסיקה הם מרעידים את האזור ולא ששומעים נקי בווליום גבוהה....

(אין לי וויברציות וחלקים זזים).

I30 CW

פורסם

שהם מקבלים קצת בסים מהמוסיקה הם מרעידים את האזור ולא ששומעים נקי בווליום גבוהה....

(אין לי וויברציות וחלקים זזים).

במערכת הקומפוננט להבדיל מרמקול קואקסלי שני החלקים מופרדים ע"י קרוס אובר פסיבי שהוא בעצם אחראי על חלוקת הצלילים באופן מדוייק כך שכל רכיב יקבל את התדרים שמיועדים לו . לרוב-הקומפוננט נחשב לרמקול יותר איכותי מפני שהפרדת הצלילים יותר גבוהה והמערכת מאפשרת משחק בצליל שהרמקולים הקואקסליים אינם מאפשרים.הרמקולים הקואקסליים פחות איכותיים אך נותנים תמורה טובה לכסף למשתמש הממוצע בנוסף לכך כל רמקול שתחבר לו הגברה חיצונית הולמת ישמע יותר טוב מאשר הוא חובר לHU בהתחייבות אני אומר.ככה שגם את הלייטנינג שלך עם תחבר להגברה של 45RMS הם ישמעו טוב יותר.

פורסם

אוקיי, בגדול כרגע אני מרוצה מהשמיעה... תודה...

רק דבר אחד- הפיוניר 360 שלי-

אחד מהם בזמן ההתקנה הפסיק לעבוד.... (היה ברכב אחר שלי),

כל הפירוק, וההתקנה עשיתי בזהירות רבה, אחד מהם פשוט לא מוציא את הבסים, הממברנה המרכזית.

ה 3 טוויטרים שלו עובדים טוב..... נייתי לשק שם, זה הרמקול ולא היציאה....

הלך הרמקול....?

I30 CW

• תוכן חדש...