Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר בעל רכב אספנות נדיר ושמור ברמת המקור, רוצה להוסיף צליל נוסף לרכב - צליל הבוקע ממערכת SQ לא SPL אלא SQ הוא רוצה לשמוע חזק ואיכותי עם דגש על איכותי,

הדרישות : מערכת איכותית, שתכנס לרכב שמימדיו קטנים....תמיכה בMP3

בתקציב : 3K עם גמישות מסויימת שכמובן השאיפה היא לא לעבור

אני מוסיף : מהכרות עם גודל הרכב, ועם הבחור, לדעתי האישית קומפוננט מקדימה, סאב 10 אינץ' בתא המטען (שיושב ממש קרוב) הד יוניט ומגבר, ניתן להשתמש בציוד יד שניה....

המלצתי האישית : פיוניר סידרה 7 משומש 1K

דוטק 1K

מגבר משומש יחסית נחמד באיזה 700 שקל, או להביא מהדיוטי ב900 שקל JBL ולסגור את הנישה הזאת בצורה טובה

וסאב - בחריגה מהתקציב...אני לא ממש מכיר סאבים 10 אינץ' אבל הפינקס גולד של ניר מצויין - ניר אם תוכל לתת פה דגם מחיר

התקנה : החיווט קיים בנימצא (לא על הרכב,) צריך רק מתקין חובה בן אדם מקצועי אפילו שההתקנה פשוטה, אני מזכיר מדובר ברכב שאין מקום לטעויות או עבודה חאפרית

פורסם

אתה יכול להביא את הטלפון של הבן אדם ונדבר איתו ישירות...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
חבר בעל רכב אספנות נדיר ושמור ברמת המקור, רוצה להוסיף צליל נוסף לרכב - צליל הבוקע ממערכת SQ לא SPL אלא SQ הוא רוצה לשמוע חזק ואיכותי עם דגש על איכותי,

הדרישות : מערכת איכותית, שתכנס לרכב שמימדיו קטנים....תמיכה בMP3

בתקציב : 3K עם גמישות מסויימת שכמובן השאיפה היא לא לעבור

אני מוסיף : מהכרות עם גודל הרכב, ועם הבחור, לדעתי האישית קומפוננט מקדימה, סאב 10 אינץ' בתא המטען (שיושב ממש קרוב) הד יוניט ומגבר, ניתן להשתמש בציוד יד שניה....

המלצתי האישית : פיוניר סידרה 7 משומש 1K

דוטק 1K

מגבר משומש יחסית נחמד באיזה 700 שקל, או להביא מהדיוטי ב900 שקל JBL ולסגור את הנישה הזאת בצורה טובה

וסאב - בחריגה מהתקציב...אני לא ממש מכיר סאבים 10 אינץ' אבל הפינקס גולד של ניר מצויין - ניר אם תוכל לתת פה דגם מחיר

התקנה : החיווט קיים בנימצא (לא על הרכב,) צריך רק מתקין חובה בן אדם מקצועי אפילו שההתקנה פשוטה, אני מזכיר מדובר ברכב שאין מקום לטעויות או עבודה חאפרית

נשמע טוב אבל כמה מהבגז הוא מוכן להקריב לסאב ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קרמן גאה

הוא מוכן לדעתי להקריב את כל התא מטען - רק שאין שם יותר מידי מקום אני מניח ש10 אינץ' עם 25\30 ליטר תיבה יעשו ת'עבודה

פורסם

לא נראה לי שבן אדם עם רכב אספנות ירצה לעשות טיפול כלכך "חודרני" כמו איטום....זה בכל זאת דבר שאחרי זה סרט להוריד ולהשיב למקור

וכן זאת החיה - לא זאת ספציפית אבל מאוד מאוד דומה

פורסם

טוב, ב3K.

אני לא רואה איך JBL+ דוטק+HU סדרה 7 + סאב +תיבה + התקנה נכנסים במחיר.

אני יכול לתת המלצה עם זה לSQ יותר בכיוון של 4K.

רק פאנל סדרה 7 = 800-1000 ש"ח.

דוטק= בערך 1000 ש"ח +-.

מגבר JBL= 920-1400 ש"ח.

כבר חרגנו ועוד לפני סאב 10 +תיבה+חיווט, לכן נראה לי שעדיף למתוח את התקציב למשהו כמו 4K אולי קצת פחות, תלוי כמה מתפשרים.

בכל מקרה תמיד יש יד שניה, ותמיד יש מציאות לפה ולשם.

עתיד, דבר איתי בטלפון אני אנסה לעזור.

under construction..

פורסם

האיטום מתחת לדלת, אני בספק אם הוא ידע שזה שם,

נראה לי שמספיק קומפוננט (דוטק) עם איטום טוב+מגבר סביר+סאב מדוייק,

הרכיבים הנ"ל יעשו את העבודה.

נ.ב.

רכב מדהים.

ZZR

פורסם
האיטום מתחת לדלת, אני בספק אם הוא ידע שזה שם,

נראה לי שמספיק קומפוננט (דוטק) עם איטום טוב+מגבר סביר+סאב מדוייק,

הרכיבים הנ"ל יעשו את העבודה.

נ.ב.

רכב מדהים.

פשששש מה קרה מידן? פתאום מורל נכנס לך לקטגוריה של SQ?, חשבתי שאתה בטוח שזה זבל לא?

ציפיתי לקבל שטיפת מוח כמה המורל לא שווים את זה ...

מה קרה ? הביטחון המוחלט שלך ברוקפורד התערער?

או שסוף סוף הגעת למסקנה שכנראה אנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים?

חשבתי שתמליץ לו על קומפוננט של לייטניג אודיו לא? הרי זה הפיבוריט שלך.

ובקיצור, כמו שכבר אמרתי , עתיד דבר איתי אני אשתדל לעזור כמה שניתן, סה"כ מדובר פה בתקציב יחסית דל וננסה לדחוף את המקסימום.:)

אגב, עתיד, אם אתם צריכים אני אשמח לעזור בהתקנה ולחסוך לבחור קצת עלויות...

under construction..

פורסם

פשששש מה קרה מידן? פתאום מורל נכנס לך לקטגוריה של SQ?, חשבתי שאתה בטוח שזה זבל לא?

ציפיתי לקבל שטיפת מוח כמה המורל לא שווים את זה ...

אני יודע שזה לא יעזור להתווכח עם אנשים שלא מוכנים לקבל דיעה אחרת.

ZZR

פורסם
אני יודע שזה לא יעזור להתווכח עם אנשים שלא מוכנים לקבל דיעה אחרת.

מידן, אתה בניגוד אלינו לא נותן את דעתך אלא קובע עובדות לא מבוססות.

להפך, אני שמח לקבל דעה שונה על כל דבר, כשהיא מלוות בהסבר למה מה שנכון לדעתי הוא לא נכון,חוסר הסבר= אי מתן דעה כי אין לה הסבר.

ולהגיד שחברה X זה זבל, זה לא דעה, זה עובדה חסרת כל בסיס.

ועל זה אני לא מסכים ולא מוכן לקבל "דיעה" כזאתי ,כמו רבים אחרים בפורום הזה.

under construction..

פורסם

תודות לעתיד ולכולכם על העצות!

אין בעייה למתוח את התקציב לאזור 4K.

ממתין להמלצות.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...