Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי רמקולים מקדימה את הבאלאנס כיוונתי לאמצע אבל אני שומע את הרמקול שלידי(הנהג) כאילו רק הוא עובד

איך מכוונים בד"כ את הבאלאנס?עם עדיפות לימין ואז זה מתאזן עם הרמקול של הנהג?

פורסם

שניהם בדלתות באותה צורה אבל נראה לי שהבעיה היא שזה בגלל שדלת אחת קרובה אלי אז הגיוני שאני ישמע אותה יותר חזק לא? והשני עובד בדיוק אותו דבר אם אני זז במיקום לכיוון שלו.

פורסם

אתה לא צריך לשחק עם הבאלנס ואתה אמור לשמוע פחות או יותר אותו הדבר.

אם זה לא המצב, צריך לחבר שוב את הרמקולים בצורה קצת יותר מוצלחת.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

אתה צריך טיים קורקשן

אם תכוון באלנס מעט ימינה זה יעזור כנראה אבל לא ממש....

וזה גם ידפוק ליושב לצדך את האמא של הסאונד

פורסם

נכון לא חשבתי באמת איך ישמע זה שיושב לידי... מה זה טיים קורקשן? יש רק במכשירים מסוימים? ורק לי יש את הבעיה הזאת?

פורסם

יש רק באלפיינים\קלריונים

הבנתי שבפיוניר סידרה 9 יש משהו דומה אבל אין לי מושג

זה יוצר דיליי ברמקול שקרוב אליך ובכך כל המוזיקה מגיעה אליך באותו זמן באותה עוצמה...שלא כמו באלנס שהיא מגיע אליך בזמן שונה בעוצמה שונה

פורסם

ברור

בגלל זה לדוגמא באלפיין יש 6 יוזרים ואצלי 1 זה שאני נוסע לבד באוטו הבמה מולי

ו2 זה מאופס כדי שכולם יהנו יחסית

פורסם
וזה לא דופק את הסאונד לזה שיושב לידי?

אתה ממרכז את הבמה לפי המיקום שלך ברכב מה שאומר שהיושב ליד הנהג ישמע אחרת לחלוטין.

זאת הסיבה שאני מעדיף לא לשחק עם האופציה הזאת.

נסה להרכיב את המערכת בצורה תקינה.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

נסה להרכיב את המערכת בצורה תקינה.

הוא תסביר לי מה זה צורה תקינה, כל רמקול נמצא בדלת מה אפשר לשנות?
פורסם

הוא מדבר על קיק פאנלים וכו' כדי שהרמקול יופנה טוב יותר אליך וככה תקבל במה קרובה יותר

קיצר אם ההתקנה אצלך בדלתות אין מה לעשות זה מה יש

• תוכן חדש...