Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולכם, ובכן, כמו שציפינו, היה היום אחלה מפגש (לטעמי).

מאוד נהניתי באופן אישי, ונחמד לראות את כל הקבועים מתמידים וגם חלק לא קטן של חדשים - בהזדמנות זו הייתי רוצה לברך את כולכם ב- ברוכים הבאים!

תמונות ממני לצערי יעלו רק ביום ראשון (כי שכחתי את הכבל של המצלמה בבית, ואני אצל החברה עד יום ראשון....)

אבל אני יודע שגל צילם קצת - אז אח שלי, בזמנך החופשי...!

לי לא היה מה להציג (אני עדיין בתהליכי שידרוג, מקווה לסיים עד המפגש הבא) גל חידש לנו את כאבי האוזניים עם התיבה הקומפקטית יותר שלו, אבל את המפלץ שלו זה לא ממש מפחיד...

אדי שיחק אותה עם טוויטרים דנדשים של הייבריד (הלהבת אותי עליהם חבל"ז...!!)

אייל כרגיל עם הקיקר המופלא והפאנל החדש! (תתחדש אחי, אחלה מכשיר!!)

התאכזבנו לא לראות את רועי - מקווה שיש לך תירוץ טוב לפני סקילה!

וזהו בעיקרון, הגיע אלינו צוות מסדנת התקנות מאיזור קריית אתא עם רכב הדגמה של מורל - היה פגז!! (יש תמונות, ויעלו בקרוב....) וכמובן היו עוד מערכות שונות ומגוונות, בורקסים קרואסונים והמון שתייה - וגם זה שהבגאז' שלי הפך להיות בר!..חח..

בקיצור - תודה רבה רבה לכולכם שאיפשרתם קיום של מפגש כזה - היה ממש נחמד, ונתראה במפגש הבא!

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הרכב תצוגה של מוראל ראיתי אותו באממה

זה אחד הרכבים שלא ברור לי שני דברים מי הגה את העיצוב המכוער עם הסאבים

למה לסאבים יש גרילים ב2 שקל....

ודבר אחרון...מה נתנו לילד בן 5 לצבוע ? הצביעה נראתה כלכך זולה ולא מקצועית משהו לא להאמין

• תוכן חדש...